mFLOR Fonteyn

Wil je een vleugje rustieke charme toevoegen aan jouw badkamer, woonkamer of andere ruimte? Dan is de mFLOR Fonteyn PVC collectie perfect voor jou! Deze grote tegels geven je de uitstraling van een oude garagevloer, maar dan met een moderne twist.

Bovendien zijn ze eenvoudig te installeren, te onderhouden en perfect te combineren met vloerverwarming. Dus waarom wachten? Bestel vandaag nog je mFLOR Fonteyn PVC vloer!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de mFLOR Fonteyn collectie?

De mFLOR Fonteyn vloer bestaat uit PVC tegels die verkrijgbaar zijn in zes verschillende tinten. Elke tegel heeft een iets ander patroon als resultaat van een innovatief drukproces. Dit, samen met de natuurlijke tinten, zorgt ervoor dat de tegel eruitziet als natuursteen in plaats van echt graniet.

De grote tegels zijn 91,44 cm x 91,44 cm en hebben prettige afgeronde randen. Hierdoor lopen de tegels perfect in elkaar over en zijn ze haast niet te onderscheiden van echte tegels. Daarnaast is de tegel 2,5 mm dik met een PU beschermlaag van 0,55 mm, wat zorgt voor een goede kras-, slijtage- en vochtbestendigheid.

In tegenstelling tot echte tegels zijn de mFLOR Fonteyn vloeren zacht en voelen ze warm aan. Dankzij de realistische look en de grootte van de tegels passen ze perfect in een modern interieur. In de praktijk zien we de vloeren ook vaak geplaats worden in badkamers, aangezien dit zorgt voor een prachtig effect.

mFLOR Fonteyn PVC vloer online bestellen

Ben je geïnteresseerd geraakt in de mFLOR Fonteyn collectie? Wacht dan niet lang en bestel vandaag nog je nieuwe vloer! In onze webshop vind je alle mogelijkheden zodat je jezelf kunt laten inspireren. Mocht je de vloer toch liever eerst in het echt willen komen bekijken? Maak dan een afspraak of loop binnen in één van onze experience centers.

Nadat je de vloer hebt besteld is het zaak om na te denken over het plaatsen van de PVC vloer. Ga je dit zelf doen of besteed je dit liever uit aan echte professionals? Bij Vloerenbaas is het namelijk mogelijk om de vloer door onze professionele Vloerenbazen te laten leggen.

Op deze manier ben je verzekerd van een verbluffend resultaat en wordt alles voor je geregeld. Vraag alvast een offerte aan om een directe prijsindicatie te ontvangen voor je nieuwe vloer.

Bekijk ook andere collecties van mFLOR

Naast deze Fonteyn collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button