mFLOR Bramber Chestnut

Op zoek naar een vloer die bij elk interieur past? Zoek niet verder dan de mFLOR Bramber Chestnut collectie. Deze elegante PVC vloeren zijn voorzien van lange, brede planken die jouw huis een vleugje klasse geven.

Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en duurzaam genoeg om dagelijks gebruik te weerstaan. Dus waarom wachten? Bestel vandaag nog je nieuwe Bramber Chestnut PVC vloer!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de mFLOR Bramber Chestnut collectie?

De mFLOR Bramber Chestnut collectie bestaat uit een set van PVC vloeren die perfect aansluiten bij een landelijke stijl. Met de keuze uit 5 verschillende natuurlijke houttinten vind je gegarandeerd de vloer die bij je interieur past.

Dankzij de Register Embossed techniek, de 4-zijdige V-groeven en de extra matte PU beschermingslaag zijn de vloeren uit de Bramber Chestnut collectie van mFLOR identiek aan echte houten vloeren. Zo is er niet alleen een zichtbare, maar ook voelbare houtstructuur aanwezig.

Bovendien zorgt de 0,55 mm dikke bescherming laag voor een uitstekende bescherming. Zo zijn de mFLOR Bramber Chestnut PVC vloeren zeer kras- en slijtvast, en bovenal makkelijk in onderhoud. Doordat stof en vuil niet tussen naden kan komen te zitten is af en toe stofzuigen en dweilen meer dan voldoende om vloer mooi te houden.

mFLOR Bramber Chestnut PVC vloer online bestellen

Heb je een prachtige mFLOR Bramber Chestnut vloer ontdekt? Bestel ‘m dan direct online in onze webshop. Wij regelen alles en laten de vloer zo snel mogelijk bezorgen. Heb je nog extra hulp nodig? Neem dan contact met ons op voor hulp en advies.

We realiseren ons dat een goede vloer leggen niet altijd eenvoudig is. Daarom kun je gebruik maken van onze unieke legservice, waarbij onze Vloerenbazen bij je thuis komen en de vloer komen leggen. Vul het offerteformulier in op de site om direct een prijsindicatie te ontvangen.

Bekijk ook andere collecties van mFLOR

Naast deze Bramber Chestnut collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button