mFLOR English Oak

Op zoek naar een vloer die nooit uit de mode zal raken? Bekijk de mFLOR English Oak PVC vloeren! Met een verscheidenheid aan kleuren om uit te kiezen, vind je zeker de perfecte vloer voor jouw huis. De PVC vloeren zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, zodat je er jarenlang van kunt genieten.

Bovendien is het leggen van de vloer een eitje aangezien de English Oak collectie zelfklevende PVC vloeren zijn. Zo plak je de vloer snel en eenvoudig op de ondervloer waardoor de vloer er binnen de kortste keren in je woning ligt.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de mFLOR English Oak collectie?

Een van de voornaamste redenen om te kiezen voor een PVC vloer uit de mFLOR English Oak collectie is het feit dat het zelfklevende PVC vloeren zijn. Deze vloeren kun je eenvoudig en snel vastplakken op de ondervloer. Echter dient de ondervloer dan wel droog, egaal en schoon te zijn.

Daarnaast zijn de mFLOR English Oak vloeren voorzien van een 0,55 mm dikke bescherming laag die de vloer goed beschermd tegen krassen en slijtage. Heb je kinderen of huisdieren? Dan is dit het perfecte alternatief voor een houten vloer.

Naast de praktische redenen zijn de PVC vloeren ook nog eens realistisch. Dankzij de Register Embossing, 4-zijdige V-groeven en plankafwerking lopen de planken vloeiend in elkaar over. Hierdoor zijn de English Oak PVC vloeren haast niet meer te onderscheiden van echte houten vloeren.

mFLOR English Oak vloer bestellen bij Vloerenbaas

Zodra je een mooie PVC vloer hebt gevonden is het tijd om na te denken over de volgende stap; het leggen van de vloer. Wij begrijpen dat het leggen van een PVC vloer niet voor iedereen is weggelegd en daarom bieden wij onze speciale legservice aan.

Onze ervaren Vloerenbazen komen de vloer graag bij je thuis leggen zodat je verzekerd bent van een perfect resultaat. Vraag online een offerte aan voor een directe prijsindicatie. Bij vragen kun je ook altijd contact opnemen met onze kundige klantenservice.

Bekijk ook andere collecties van mFLOR

Naast deze English Oak collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button