mFLOR Parva Parquet

Wil je een vleugje verfijning toevoegen aan je interieur? De mFLOR Parva Parquet PVC vloer is de perfecte keuze! Met zijn klassieke eiken design geeft deze vloer elke kamer een elegante uitstraling die kan worden aangepast met verschillende patronen.

Bovendien zijn de vloeren gemakkelijk te onderhouden en blijft het er jarenlang als nieuw uitzien perfect dus voor drukke gezinnen. Benieuwd? Bekijk snel de gehele collectie!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de mFLOR Parva Parquet collectie?

De natuurlijke tinten en de V-groef aan vier zijden geven de mFLOR Parva Parquet PVC vloer een realistische uitstraling. De vloer van PVC is perfect om een ​​traditionele esthetiek aan jouw ruimte toe te voegen.

Je kunt eventueel ook een zwarte rand rond de vloer toevoegen om deze luxer en eleganter te laten lijken. Bovendien is de vloer dan niet meer te onderscheiden van een echte houten parketvloer.

Een mFLOR Parva Parquet vloer is zeer onderhoudsvriendelijk en schokabsorberend. Dankzij het eenvoudige installatieproces kun je in een mum van tijd genieten van jouw nieuwe vloer van mFLOR.

mFLOR Parva Parquet vloer direct online bestellen

Heb je de mFLOR Parva Parquet collectie gezien en een mooie PVC vloer gevonden? Stel het niet langer uit en schaf de vloer direct aan in onze webshop, waar we je zullen verbazen met onze service.

Wil je dat wij jouw nieuwe vloer ook komen leggen? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Wij zorgen er dan voor dat de vloer er fantastisch bij komt te liggen, zodat je dat zelf niet hoeft te doen. Vul direct het online offerteformulier in en ontvang direct een prijsopgave voor je nieuwe vloer.

Bekijk ook andere collecties van mFLOR

Naast deze Parva Parquet collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button