Wit laminaat

Met wit laminaat in de woning creëer je een rustige uitstraling. Daarom is wit laminaat prima geschikt voor de slaapkamer of je thuiswerk kantoor. Het voordeel van een witte vloer is dat deze in vrijwel ieder interieur past en met veel meubels te combineren valt. Zo is wit laminaat een veilige keuze voor in huis.

Een witte vloer van laminaat is ook zeer geschikt voor donkere ruimtes. Door de witte vloer creëer je een lichtere ruimte. Dit komt mede doordat er bij een beperkte lichtinval alsnog voldoende licht in de ruimte komt vanwege het feit dat wit meer licht weerkaatst. Ook zal dit bijdragen aan een ruimtelijk effect in de ruimte.

Wanneer je kiest voor een witte laminaat vloer heb je de keuze uit diverse wit tinten. Zo kun je een kleur vinden die mooi bij de muren of het interieur past waardoor je een mooi contrast kunt creëren. Zo kun je kiezen voor wit eiken laminaat of spierwit laminaat. Bekijk hieronder alvast het aanbod van witte laminaatvloeren.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Wit laminaat in verschillende tinten

Wanneer je kiest voor een witte vloer van laminaat hoeft deze niet spierwit te zijn. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor effen wit laminaat of wit laminaat met een sterk aanwezige houtstructuur.

Een witte laminaatvloer komt in vele uitvoeringen. Zo heb je wat warmere, donkerdere tinten en de meer lichte wit tinten. Om ervoor te zorgen dat de ruimte een mooi geheel blijft is het verstandig om ook rekening te houden met de meubels in de woning.

Heb je bijvoorbeeld veel witte meubels en elementen in de ruimte staan? Dan kan een witte vloer ervoor zorgen dat de ruimte wat kil wordt. Hierdoor kun je dus spelen met de verschillende wit tinten van de vloeren of juist kiezen voor een donkere laminaatvloer.

Wanneer dit toch je smaak is kun je altijd nog spelen met een mooi vloerkleed om de ruimtes op te breken. Wat je stijl ook is, door de brede selectie aan keuze vind je gegarandeerd een mooie witte vloer bij Vloerenbaas.

Eiken wit laminaat voor de slaapkamer

Wit laminaat komt in diverse afwerkingen. Zo kun je kiezen voor een tegellook of een houtstructuur in het laminaat. Deze verschillende afwerkingen creëren een compleet andere uitstraling.

Eiken wit laminaat is een mooie keuze voor de slaapkamer omdat een witte vloer in combinatie met een realistische uitstraling van hout rust creëert. Hierdoor past deze thuis in ruimtes waar je tot rust wilt komen, zoals de slaapkamer.

Mooie zandkleurige linnen gordijnen en rustig beddengoed zorgt voor een complete rustige en serene slaapkamer. De witte vloer is daarnaast eenvoudig te reinigen waardoor je er weinig omkijken naar hebt. Ook dit creëert weer een beetje rust.

Witte vloer met vloerverwarming

Heb je vloerverwarming in je woning? Dan kan een witte laminaat vloer hier prima overheen gelegd worden. Zo heb jij een mooie vloer en warme voeten. Een witte vloer kan naast de slaapkamer of werkkamer ook in de keuken worden geplaatst voor een frisse uitstraling.

Witte laminaatvloeren komen in diverse afwerkingen waardoor je ook de keuze hebt uit verschillende uitstraling. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop (bovenaan deze pagina) tussen de mooie witte vloeren en laat je inspireren door de mogelijkheden.

Wanneer je jouw favoriet hebt gevonden kun je deze eenvoudig online bestellen. Ook is het mogelijk om een offerteformulier in te vullen, indien je extra wensen hebt, zodat je direct ziet wat de kosten gaan zijn. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan zeker contact op met één van onze Vloerenbazen.

Witte laminaat vloer laten leggen

Het uitkiezen van een witte laminaatvloer is soms lastig omdat je niet altijd kunt bedenken hoe het in de kamer zal staan en wat het eindresultaat gaat worden in combinatie met de meubels.

Wanneer je twijfelt over de juiste vloer kun je altijd contact opnemen met Vloerenbaas. Door samen te kijken naar de mogelijkheden en advies in te winnen sta je prettiger achter je keuze. Een vloer kiezen doe je nu eenmaal niet zo vaak in je leven en hier wil je dan ook de juiste keuze in maken.

Mocht je de keuze hebben gemaakt voor prachtig wit laminaat, dan komen wij deze graag voor je leggen . Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar en kun je na het leggen snel aan de slag met het inrichtingen van je woning.

Call Now Button