vivafloors moduleo logo

Prijs range – Per pak

Kleuren

Kleur licht / Donker

Merken

Look & Feel

Garantie

Kwaliteitsklasse

Afmeting

Dikte

Filters:

 

Tapijt van VloerenBaas

Wil je tapijt kopen? Dan ben je bij Vloerenbaas aan het goede adres. Tapijt voelt heerlijk aan de voeten en zorgt ervoor dat je woning een natuurlijke en warme look krijgt, een prima keus dus, al zeggen we het zelf. 

We hebben voor jou een groot aanbod tapijten bij elkaar gezet, zo heb je de keus uit vrijwel alle kleuren, texturen en designs. Daarbij werken we bij Vloerenbaas alleen met kwaliteit A-merken zoals Gelasta en Belakos.

Tapijt bestellen kan gemakkelijk via de webshop, bekijk nu het aanbod. Wil je toch wat meer advies? Neem dan nu direct contact op met een van onze vloerenbazen. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een gratis offerte aan te vragen, onze specialisten zullen dan zo snel mogelijk contact met je op nemen!
tapijt

Kleur licht / Donker

Merken

Look & Feel

Garantie

Kwaliteitsklasse

Afmeting

 

Tapijt kopen bij Vloerenbaas

Bij Vloerenbaas heb je de keuze uit een ruim assortiment van verschillende soorten tapijten. Er zijn namelijk verschillende kleuren, designs en texturen beschikbaar. Zo kun je ervoor kiezen om in de woonkamer een laagpolig tapijt te leggen en leg je in de slaapkamer een hoogpolig tapijt. Daarnaast geef je precies aan hoeveel meter je nodig hebt of kun je in overleg kiezen voor een kamerbreed tapijt.

Heb je zelf geen idee wat voor tapijt je wilt hebben? Neem dan gerust even contact met ons op, onze vloerenbazen staan voor je klaar om alle mogelijkheden door te spreken. Dit advies is bij ons geheel gratis en vrijblijvend, de koffie staat al klaar!

Verschil tussen hoogpolig en laagpolig tapijt

Vind je het lastig om de keuze te maken tussen een laagpolig en hoogpolig tapijt? Dan helpen jou graag verder om een goede keuze te maken. Als je graag wilt dat de woonkamer of slaapkamer knus en warm aanvoelt? Dan kan een hoogpolig tapijt een goede keuze zijn voor jou.

Wanneer je liever kiest voor een tapijt dat strak oogt, dan is het mooier om te kiezen voor een laagpolig tapijt. Ben je er nog niet helemaal uit? Neem dan contact op met een van onze vloerenbazen voor gratis en vrijblijvend advies.

Rekening houden met de ondervloer

Ben je van plan om te kiezen voor tapijt? Dan is het van belang dat je rekening houdt met de ondervloer. In het geval dat de ondervloer nog in goede staat is heb je hier geen omkijken naar. Blijkt het zo te zijn dat de ondervloer aan vernieuwing toe is? Dan ben je bij Vloerenbaas op het juiste adres. Met de legservice van Vloerenbaas kan de ondervloer worden aangepakt, vervolgens kunnen we ook het tapijt komen leggen voor het beste resultaat.

De tussenvloer is namelijk essentieel om ervoor te zorgen dat alles strak komt te liggen. Houdt hier dus rekening mee. Weet je nu niet of de ondervloer al geschikt is? Neem dan contact op met onze vloerenbazen voor vrijblijvend advies.

Wat zijn de voordelen?

Bij Vloerenbaas bieden wij alleen hoge kwaliteit vloer tapijt aan. Hierdoor ben je verzekerd van een mooie vloerbedekking waarbij je zelf de kleur, textuur en het design kunt bepalen. Maar wat zijn nou precies alle voordelen, we hebben ze hier voor je op een rijtje gezet:

  • Enorm ruim assortiment met keuze uit diverse kleuren, designs en texturen;
  • Geschikt voor slaapkamers, woonkamers en trapbekleding;
  • Geeft een persoonlijk en warm gevoel aan de woning;
  • Heeft een geluiddempend en isolerend effect;
  • Maak gebruik van de legservice door onze echte vloerenbazen;
  • Veel ervaring en kennis op het gebied van vloeren.

De voordelen van Vloerenbaas zitten hem niet alleen in de kennis en assortiment, maar wij zijn ook echte bazen op het gebied van prijs, garantie en klantgerichtheid. Kom je er namelijk zelf niet uit? Dan helpen we jou graag verder om alle mogelijkheden samen te bekijken.

De legservice van Vloerenbaas

Ben je nou zelf geen expert op het gebied van het aanleggen van een nieuwe vloerbedekking? Geen probleem, onze vloerenbazen kunnen al het werk voor je uit handen nemen. Jij bent de baas, wij regelen de vloer! Wil je graag een aantal meter tapijt of wil je liever een kamerbreed tapijt laten leggen? Dat maakt voor ons niet uit. Tijdens het bestellen is het mogelijk om te kiezen voor de legservice

Onze vloerenbazen komen dan bij jou langs en leggen het tapijt op en top in de woning. Door onze kennis en ervaring ben je ervan verzekerd dat het tapijt op een perfecte wijze wordt gelegd en dat je er de komende jaren geen omkijken meer naar hebt. Toch eerst wat meer inspiratie op doen? Onze vloerenbazen heten je welkom in onze showroom, boek nu direct een showroom afspraak!

Offerte aanvragen?