PVC Vloeren

Wil jij graag een nieuwe PVC vloer kopen? Waarschijnlijk zul je al gemerkt hebben dat het vinden van de perfecte vloer behoorlijk lastig kan zijn, er zijn namelijk veel aanbieders, prijzen, types, soorten kleuren en merken beschikbaar.

Bij Vloerenbaas kun je gebruik maken van de online keuzehulp en uiteraard kun je het gehele assortiment bekijken in onze flitsende showroom. Eerst meer informatie lezen? Of heb je een prangende vraag? Geen zorgen, onze VloerenBazen staan voor je klaar.

Lees onze mega gids door om het antwoord op je vraag te vinden. Bekijk alle belangrijke informatie over PVC vloeren zoals de voordelennadelen, verschillende types en soorten, alle kleuren, alle merken, stappenplan PVC vloer kopenkostengoedkoopsteduurste, beste of meest gestelde vragen.

Keuzestress?? Vraag de baas maar raak!

Gebruik de vraagbaas om in 6 stappen jouw perfecte vloer te vinden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Wat Is Een PVC Vloer?

Een PVC vloer is een kunststof vloerbedekking die bestaat uit meerdere lagen polyvinylchloride (PVC). PVC is een sterk, flexibel en waterbestendig materiaal dat geschikt is voor verschillende toepassingen, waaronder vloeren.

Een PVC vloer heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere soorten vloeren, zoals een lange levensduur, een makkelijk onderhoud, een goede geluiddemping en een hoge compatibiliteit met vloerverwarming.

Een PVC vloer kan op twee manieren gelegd worden: als plak PVC of als klik PVC. Plak PVC wordt verlijmd op de ondervloer, terwijl klik PVC een kliksysteem heeft waarmee de stroken of tegels aan elkaar worden vastgemaakt. Om die reden heb je veel soorten en typen PVC vloeren.

Beide manieren hebben hun eigen voor- en nadelen, afhankelijk van de situatie en het budget. Een PVC vloer is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele, duurzame en veelzijdige vloer.

Jij Bent De Baas, Vloerenbaas Regelt De PVC Vloer

Wat Zijn De Voordelen Van PVC Vloeren?

Een nieuwe PVC vloer kopen heeft een aantal voordelen die je als consument niet kunt negeren. Om je hier inzicht in te geven heeft VloerenBaas de 7 meest belangrijke voordelen van PVC vloeren voor je op een rijtje gezet:

1. Gaan Lang Mee, Meest Duurzame Keuze

Het eerste voordeel van PVC vloeren is de lange levensduur en dat de vloer enorm sterk en duurzaam is. Je kunt er, in tegenstelling tot veel andere type vloeren, jarenlang van genieten zonder dat je jezelf zorgen hoeft te maken over snelle slijtage, zoals krassen.

2. Makkelijk Te Onderhouden, Geen Gedoe

Het derde voordeel van een nieuwe PVC vloer is dat deze eenvoudig te onderhouden is. PVC vloeren zijn namelijk erg hygiënisch omdat de vloeren geen stof en vuil vasthouden, in tegenstelling tot een houten vloer of een vloer van beton.

Hierdoor kost het schoonmaken van de PVC vloer weinig tijd, regelmatig stofzuigen of vegen en eens in de zoveel tijd dweilen is vaak genoeg.

3. Waterbestendig, Vocht Heeft Geen Kans

Het derde voordeel van een PVC vloer is dat deze vloeistofdicht is en over het algemeen goed tegen water kan. Het is dan ook heel goed mogelijk om PVC vloeren te leggen in vochtige ruimtes.

Mocht je een feestje hebben gehad waarbij er een aantal drankjes op de vloer terecht zijn gekomen? Met een dweil en lauwwarm water is jouw PVC vloer binnen de kortste keren weer als nieuw.

4. Geluiddempend, Zo Stil Als Een Muis

Het vierde voordeel is dat PVC vloeren bijna altijd stil en geluiddempend zijn. Altijd al een stille vloer willen hebben? Kies dan voor een PVC vloer; deze vloer is geluiddempend en lekker stil.

Zowel voor jezelf als voor je onderburen, als je die hebt. Een PVC vloer bevat verschillende lagen polyvinylchloride wat een geluiddempend effect creëert.

5. Combineren Vloerverwarming, Lekker Warme Voetjes

Het vijfde voordeel van een PVC vloer is dat deze van nature al warm en comfortabel aanvoelen, maar dat ze daarnaast ook goed combineren met een vloerverwarming.

De PVC vloer is in staat om de warmte perfect door de vloer naar het oppervlak te geleiden. Daardoor kun je besparen op de energiekosten en weet je ook zeker dat je tijdens de winter lekker warme voeten hebt.

6. Comfortabel Aan De Voeten, Lopen Als Een Baas

Het zesde voordeel is dat lopen over een PVC vloer gewoon super comfortabel is. Wil je graag een comfortabele vloer onder je voeten? Dan is een PVC vloer ideaal voor jou.

PVC is dan misschien wel een sterke kunststof, maar zeker ook zacht aan de voeten. Bovendien voelt PVC warmer aan dan de meeste andere vloeren, zelfs zonder vloerverwarming. Heerlijk om mee op te staan!

7. Veel Mogelijkheden, Eindeloos Veel Keuze

Het zevende voordeel is dat PVC vloeren erom bekend staan dat ze verkrijgbaar zijn in veel verschillende kleuren, dessins, patronen en afmetingen.

Wil je liever stroken laten leggen met een houtlook of kies je voor tegels met een betonlook? Wat je wensen ook zijn, met de PVC vloeren van Vloerenbaas is alles mogelijk! Bovendien zijn PVC vloeren dankzij de huidige technieken haast niet meer te onderscheiden van echt hout.

Wat Zijn De Nadelen Van PVC Vloeren?

Een nieuwe PVC vloer kopen heeft een aantal nadelen die je als consument ook moet bekijken om een goede beslissing te maken. Om je hier inzicht in te geven heeft VloerenBaas de 7 meest belangrijke nadelen van PVC vloeren voor je op een rijtje gezet:

1. Relatief Duur, Kost Een Duitje

Het eerste nadeel van PVC vloeren is de relatief hoge aanschafprijs. Een PVC vloer is over het algemeen duurder dan een laminaat- of vinylvloer.

Dit komt omdat PVC vloeren van betere kwaliteit en duurzamer zijn, maar ook omdat ze meer arbeidsintensief zijn om te leggen. Je moet dus rekening houden met een hoger budget als je voor een PVC vloer kiest.

2. Egaliseren, Extra Werk Nodig

Het tweede nadeel van een PVC vloer is dat deze meestal geëgaliseerd moet worden voordat je hem kunt leggen. Dit betekent dat de ondervloer helemaal vlak en stofvrij moet zijn, anders zie je elke oneffenheid terug in de PVC vloer. Het egaliseren van de ondervloer kost extra tijd, geld en moeite, en moet vaak door een professional gedaan worden.

3. Verkleuring Zonlicht, De Zon Is Niet Bazig

Het derde nadeel is dat PVC vloeren kunnen verkleuren door zonlicht, vooral als je een lichte kleur hebt. Als je veel ramen hebt of als je de gordijnen vaak open laat, kan je PVC vloer na verloop van tijd fletser worden. Je moet dus opletten met de hoeveelheid zonlicht die op je vloer valt en eventueel zonwering gebruiken om dit te voorkomen.

4. Gevoelig Voor Krassen, Soms Opletten Geblazen

Het vierde nadeel van een PVC vloer is dat deze gevoelig kan zijn voor krassen, vooral als je een dunne slijtlaag hebt. Als je bijvoorbeeld met scherpe voorwerpen of zware meubels over de vloer schuift, kun je de vloer beschadigen.

Je moet dus voorzichtig zijn met je PVC vloer en zorgen voor een goede bescherming, zoals viltjes onder de poten of een deurmat bij de ingang.

5. Minder Authentiek, Geen Echt Materiaal

Het vijfde nadeel is dat PVC vloeren minder authentiek zijn dan bijvoorbeeld houten of natuurstenen vloeren. Hoewel PVC vloeren tegenwoordig erg realistisch zijn en bijna niet te onderscheiden zijn van echt hout of steen, blijft het toch een kunststof materiaal dat niet hetzelfde gevoel of karakter heeft als het echte werk.

6. Moeilijk Te Repareren, Vervangen Soms Nodig

Het zesde nadeel is dat PVC vloeren moeilijk te repareren zijn als ze beschadigd raken. Als er bijvoorbeeld een diepe kras of een deuk in je PVC vloer zit, kun je dit niet zomaar wegwerken of opschuren. Je moet dan meestal de hele strook of tegel vervangen, wat extra kosten en gedoe met zich meebrengt.

7. Impact Op Milieu, Niet De Groenste Keuze

Het zevende nadeel is dat PVC vloeren een negatieve impact kunnen hebben op het milieu, vooral als ze niet goed gerecycled worden. PVC is namelijk een kunststof die gemaakt wordt van aardolie, wat een fossiele brandstof is die schaars en vervuilend is.

Bovendien kan PVC schadelijke stoffen bevatten die vrijkomen bij de productie of verbranding ervan. Je moet dus goed opletten waar je je PVC vloer koopt en hoe je hem afvoert.

Welke Type En Soorten PVC Vloeren Kun Je Kopen?

Bij VloerenBaas kun je meer dan 10 verschillende soorten en types PVC vloer kopen. Om je meer inzicht te geven in alle mogelijkheden hebben onze VloerenBazen de meest populaire types en soorten voor je op een rijtje gezet. De volgende soorten PVC vloeren zijn in 2023 het meest populair onder Nederlandse consumenten:

Hongaarse Punt PVC vloeren

Hongaarse Punt PVC vloeren hebben een patroon waarbij de stroken of tegels in een hoek van 45 graden tegen elkaar worden gelegd. Dit geeft een speels en dynamisch effect aan je interieur. Een Hongaarse Punt PVC vloer is geschikt voor elke woonstijl, van klassiek tot modern

Betonlook PVC Vloer

Betonlook PVC vloeren hebben een dessin dat lijkt op beton. Dit geeft een stoere en industriële uitstraling aan je interieur. Een betonlook PVC vloer is ook makkelijk te combineren met andere materialen, zoals hout, metaal of steen.

Visgraat PVC Vloeren

Visgraat PVC vloeren hebben een patroon waarbij de stroken of tegels in een hoek van 90 graden tegen elkaar worden gelegd. Dit geeft een elegant en stijlvol effect aan je interieur. Een visgraat PVC vloer is een klassieker die nooit uit de mode raakt en de eiken visgraat is bijvoorbeeld nog steeds enorm populair onder Nederlandse consumenten

Houtlook PVC Vloer

Houtlook PVC vloeren hebben een dessin dat lijkt op hout. Dit geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan je interieur. Een houtlook PVC vloer is ook zeer realistisch, want het heeft een voelbaar reliëf dat het decor volgt. Je kunt kiezen uit verschillende soorten hout, zoals naaldhout of kersen.

Eiken PVC Vloer

Eiken PVC vloeren hebben een dessin dat lijkt op eikenhout. Dit geeft een tijdloze en veelzijdige uitstraling aan je interieur. Een eiken PVC vloer is ook makkelijk te matchen met andere kleuren en materialen. Je kunt kiezen uit verschillende tinten eiken, zoals licht, donker of wit.

Dryback PVC Vloeren

Dryback PVC vloeren verwijzen naar het type PVC vloer dat verlijmd moet worden op de ondervloer. Dit zorgt voor een stabiele en duurzame vloer. Een dryback PVC vloer is ook geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer of keuken. Je hebt wel een egale en stofvrije ondervloer nodig om deze vloer te leggen.

Klik PVC Vloer

Klik PVC vloeren hebben een kliksysteem hebben waarmee je de stroken of tegels aan elkaar vastmaakt. Dit zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie. Een klik PVC vloer is ook makkelijk te verwijderen of te vervangen. Je hebt geen lijm nodig om deze vloer te leggen.

Zelfklevende PVC Vloeren

Zelfklevende PVC vloeren hebben een zelfklevende laag hebben waarmee je de stroken of tegels op de ondervloer plakt. Dit zorgt voor een goedkope en gemakkelijke installatie. Een zelfklevende PVC vloer is ook ideaal voor tijdelijke of kleine ruimtes. Je hebt geen gereedschap nodig om deze vloer te leggen.Welke Kleuren PVC Vloer Kun Je Kopen?

Bij VloerenBaas kun je kiezen uit een groot aantal PVC vloer kleuren, om je meer inzicht te geven in alle mogelijkheden hebben onze VloerenBazen de 5 meest populaire kleuren en kleurtypes voor je op een rijtje gezet. De volgende 5 kleuren zijn in 2023 het meest populair onder Nederlandse consumenten:

1. Zwarte PVC Vloer

Een zwarte PVC vloer geeft je interieur een stoere en moderne uitstraling. Het contrast met lichte meubels en accessoires zorgt voor een spannend effect. Een zwarte PVC vloer is ook makkelijk te combineren met andere kleuren, zoals rood, geel of groen.

2. Grijze PVC Vloeren

Een grijze PVC vloer is een tijdloze en veelzijdige keuze. Het past bij elke woonstijl, van industrieel tot landelijk. Een grijze PVC vloer brengt rust en balans in je interieur. Je kunt kiezen uit verschillende tinten grijs, zoals lichtgrijs, antraciet of betonlook. Een andere grijze variant die veel mensen kiezen is een eiken grijs PVC vloer.

3. Witte PVC Vloer

Een witte PVC vloer zorgt voor een frisse en ruimtelijke sfeer in je huis. Het reflecteert het licht en maakt je interieur lichter en groter. Een witte PVC vloer is ook ideaal om te combineren met felle kleuren, zoals blauw, roze of oranje. Een andere witte variant die veel mensen kiezen is een eiken wit PVC vloer.

4. Lichte PVC Vloeren

Een lichte PVC vloer is een subtiele en elegante optie. Het geeft je interieur een warme en gezellige uitstraling. Een lichte PVC vloer is ook makkelijk te matchen met andere materialen, zoals hout, metaal of steen. Een andere lichte variant die veel mensen kiezen is een eiken licht PVC vloer of eiken white wash PVC vloer.

5. Donkere PVC Vloer

Een donkere PVC vloer geeft je interieur een luxe en exclusieve look. Het creëert een intieme en knusse sfeer in je huis. Een donkere PVC vloer is ook perfect om te contrasteren met lichte wanden of plafonds.

Welke Merken PVC Vloeren Kun Je Kopen?

Op dit moment kun je bij VloerenBaas kiezen voor 8 kwalitatieve merken PVC vloeren. Onze VloerenBazen staan bekend om hun strenge eisen op het gebied van kwaliteit, betaalbaarheid en duurzaamheid gaat.

Alle merken en collecties in het assortiment zijn zorgvuldig gekeurd, bij VloerenBaas is kwaliteit vanzelfsprekend en de norm en vinden we dat onze klanten zich nooit zorgen hoeven te maken over de kwaliteit van een vloer.

Ons motto is niet voor niets, jij bent de baas, wij regelen de vloer. Omdat onze VloerenBazen veel moeten regelen is het voor ons ook belangrijk om met kwalitatieve, betrouwbare partners samen te werken.

Om die simpele reden werken wij alleen samen met de beste PVC Vloer merken op de Nederlandse markt. Lees snel verder om er achter te komen welke merken PVC vloer je kunt kopen bij VloerenBaas:

1. Ambiant PVC Vloer

Ambiant is misschien wel het meest bekende merk in dit lijstje en is onderdeel van Cotap, een groothandel in vloeren uit Genemuiden.

Ambiant bestaat al tien jaar en de collectie met 30 verschillende PVC vloeren zijn bij uitstek de meest populaire keuze onder Nederlandse consumenten. Lees hier alle informatie die onze VloerenBazen over een Ambiant PVC vloer hebben verzameld.

2. Hebeta PVC Vloeren

Hebeta is een van de sterkste en snel opkomende merken in de vloerenwereld en is gevestigd in Genemuiden, een stad die bekend staat om zijn vloerenindustrie.

Hebeta bestaat pas 5 jaar en de collectie met meer dan 50 verschillende PVC vloeren zijn is de afgelopen jaren gretig afgenomen door Nederlandse consumenten. Lees hier alle informatie die onze VloerenBazen over een  Hebeta PVC vloer hebben verzameld.

3. Belakos PVC Vloer

Belakos is een van de meest veelzijdige merken in dit lijstje en is gevestigd in Genemuiden, een stad die bekend staat om zijn levendige vloerenindustrie.

Belakos heeft inmiddels een flinke collectie met meer dan 40 verschillende PVC vloeren en is misschien wel de meest duurzame en sfeervolle keuze van Nederlandse consumenten. Lees hier alle informatie die onze VloerenBazen over een Belakos PVC vloer hebben verzameld.

4. TFD PVC Vloeren

TFD is een van de meest unieke merken in dit lijstje en is gevestigd in Dalfsen, een stad die bekend staat om zijn vloerenindustrie. TFD bestaat al meer dan 10 jaar en de collectie met meer dan 40 verschillende PVC vloeren.

Dit merk is bij uitstek de meest natuurgetrouwe en slijtvaste keuze onder Nederlandse consumenten. Lees hier alle informatie die onze VloerenBazen over een TFD PVC vloer hebben verzameld.

5. Tarkett PVC Vloer

Tarkett is een van de meest toonaangevende merken in dit lijstje en is een internationaal bedrijf dat al meer dan 130 jaar actief is in de vloerenindustrie.

Tarkett heeft een ruime collectie met meer dan 50 verschillende PVC vloeren die bij uitstek de meest flexibele en veelzijdige keuze is onder Nederlandse consumenten. Lees hier alle informatie die onze VloerenBazen over een Tarkett PVC vloer hebben verzameld.

6. Therdex PVC Vloeren

Therdex is een van de meest karakteristieke merken in dit lijstje en is een Nederlands bedrijf dat al meer dan 10 jaar gespecialiseerd is in PVC vloeren.

Therdex heeft een ruime collectie met meer dan 40 verschillende PVC vloeren die bij uitstek de meest duurzame en veilige keuze zijn onder Nederlandse consumenten. Lees hier alle informatie die onze VloerenBazen over een Therdex PVC vloer hebben verzameld.

7. mFLOR PVC Vloer

mFLOR is een van de meest milieuvriendelijke merken in dit lijstje en is een Nederlands bedrijf dat al meer dan 10 jaar gespecialiseerd is in PVC vloeren.

mFLOR heeft een ruime collectie met meer dan 50 verschillende PVC vloeren die bij uitstek de meest duurzame en bewuste keuze zijn onder Nederlandse consumenten. Lees hier alle informatie die onze VloerenBazen over een mFLOR PVC vloer hebben verzameld.

8. Moduleo PVC Vloer

Moduleo is een van de meest innovatieve merken in dit lijstje en is een Belgisch bedrijf dat al meer dan 25 jaar gespecialiseerd is in PVC vloeren.

Moduleo heeft een ruime collectie met meer dan 50 verschillende PVC vloeren die bij uitstek de meest creatieve en sfeervolle keuze zijn onder Nederlandse consumenten. Lees hier alle informatie die onze VloerenBazen over een Moduleo PVC vloer hebben verzameld.

PVC Vloer Kopen Bij VloerenBaas

Wil jij een PVC vloer kopen omdat je een model hebt gevonden dat op alle vlakken voldoet aan je wensen? Mooi, dan kun je nu gaan nadenken over de volgende stappen die gezet moeten worden.

Onze VloerenBazen raden je namelijk aan om eerst nog even goed na te denken over een aantal zaken voordat je daadwerkelijk overgaat tot PVC vloeren kopen.

Stappenplan PVC Vloer Kopen

De aanschaf van zo’n vloer is vaak voor de lange termijn, kost een duitje, en op een later moment dingen aanpassen kan voor ergernis, hogere kosten en gedoe zorgen.

Om je te helpen hebben onze VloerenBazen een PVC vloer kopen stappenplan gemaakt, en leggen we je precies uit waar je nog over na moet denken tot je die nieuwe Bazige PVC vloer gaat bestellen. Doorloop de volgende 4 stappen voordat je een PVC vloer gaat kopen:

Stap 1: Meet De Oppervlakte Van De Ruimte(s)

De eerste stap die je moet zetten in het stappenplan om PVC vloeren te kopen is meten. Meet de oppervlakte van de ruimte waar je de PVC vloer wilt leggen. Houd rekening met eventuele hoeken, nissen of obstakels. Tel 10% extra bij de oppervlakte op voor het snijverlies.

Stap 2: Kies Het Juiste Type PVC Vloer Uit

De tweede stap die je moet zetten in het stappenplan om een PVC vloer te kopen is het kiezen tussen de verschillende typen vloer. Ga je voor plak PVC, of toch voor een click PVC?

Plak PVC moet verlijmd worden op een egale en stofvrije ondervloer. Click PVC heeft een kliksysteem waarmee je de stroken of tegels aan elkaar vastmaakt. Click PVC kan ook een rigid kern hebben, wat betekent dat de vloer stabieler en minder gevoelig is voor temperatuurschommelingen.

Stap 3: Neem Contact Op Met Onze Vloerenbazen

De derde stap die je moet zetten als je een PVC vloer kopen serieus overweegt is om contact op te nemen met onze VloerenBazen. De kans is groot dat je een aantal vragen hebt over je nieuwe PVC vloer, en de kans is nog groter dat je hem in het echt wil bewonderen.

Vraag een offerte aan, en kom daarna langs bij onze showroom. Onze VloerenBazen staan klaar om je alles te vertellen over de garantie, levertijd, het leggen van de vloer en helpen je verder bij het maken van de perfecte keuze.

Stap 4: Vloer Zelf leggen, Of PVC Vloer Kopen En Laten Leggen

De vierde en laatste stap die je moet zetten is een beslissing maken over het kopen en leggen van een PVC vloer. Ga je de PVC vloer zelf leggen of kies je ervoor om de vloer te laten leggen door onze Legbazen?

In het geval dat je niet genoeg ervaring hebt of geen zin hebt om zelf de vloer te leggen, kun je altijd kiezen voor onze legservice, zo ben je altijd verzekerd van perfectie en hoef je zelf geen enkele moeite te doen, alles wordt geregeld!

Wat Kosten PVC Vloeren Bij VloerenBaas?

De PVC vloer prijzen liggen bij VloerenBaas gemiddeld rond de €45,00 per m2. Het hogere segment kwaliteit PVC vloeren van VloerenBaas heeft een hogere prijs van gemiddeld €60,00 per m2.

Om je meer inzicht te geven in alle verschillende prijsniveau’s en gemiddelde kosten als je een vloer wil aanschaffen bij VloerenBaas hebben we een overzichtelijke tabel samengesteld:

PVC VloerPrijs per m2LegmethodeSegmentBazenscore
1.Ambiant Spigato Visgraat Click Warm Brown€46,95VisgraatMidden9/10
2. Hebeta Charente XL N20-8535€52,95Rechte strokenMidden/Hoog9/10
3. Therdex Premium C4070€59,95Rechte strokenHoog8/10
4. Belakos Palazzo Chevron 72€49,95Hongaarse puntMidden/Hoog8/10
5. mFLOR Parva Parquet Thors Oak€44,45VisgraatMidden8/10

Wat Is Een Goedkope PVC Vloer Bij VloerenBaas?

De goedkoopste PVC vloeren zijn de Ambiant Sentima en Ambiant Venera collectie, voor deze goedkope PVC vloeren betaal je 29,95 per m2. Als je op zoek bent naar een goedkope PVC vloer kun je ook bij VloerenBaas terecht, soms is het alleen lastig om te bepalen wat goedkoop nu precies betekent.

Onze Vloerenbazen kunnen je hier gelukkig wel het perfecte antwoord op geven, een goedkope PVC vloer begint bij VloerenBaas vanaf €20,00 tot €30,00 euro per m2.

Om je inzicht te geven in alle collecties en modellen in deze categorie hebben we een tabel samengesteld met de top 10 goedkope PVC vloeren uit 2023:

Goedkope PVC VloerPrijs per m2SegmentBazenscore
1. Ambiant Sentima Dryback Natural Oak€29,95Laag/Midden7/10
2. Ambiant Sentima Dryback Dark Oak€29,95Laag/Midden7/10
3. Ambiant Sentima Dryback Beige€29,95Laag/Midden7/10
4. Ambiant Venera Dryback Natural Oak€29,95Laag/Midden7/10
5. Ambiant Venera Dryback Dark Oak€29,95Laag/Midden7/10
6. Ambiant Venera Dryback Beige€29,95Laag/Midden7/10
7. Ambiant Sentima Dryback Smoky€29,95Laag/Midden7/10
8. Hebeta Charente XL N20-9535€39,95Midden8/10
9. Hebeta Charente XL N20-0635€39,95Midden8/10
10. Hebeta Progress Hongaarsepunt H-HP45804€39,95Midden8/10

Wat Zijn Dure PVC Vloeren Bij VloerenBaas?

De duurste PVC vloeren zijn de Therdex Premium C4070 en de Therdex Stone Amato C4512, voor deze dure PVC vloeren betaal je €59,95 per m2. Als je op zoek bent naar een dure PVC vloer van absolute topkwaliteit kun je ook bij VloerenBaas terecht.

Toch is het soms vrij lastig om te bepalen wat duur nu echt betekent. Gelukkig kunnen onze VloerenBazen je hier snel antwoord op geven, een dure PVC vloer begint bij Vloerenbaas vanaf €50,00 tot €60,00 per m2.

Om je inzicht te geven in alle collecties en modellen in deze categorie hebben we een tabel samengesteld met de top 10 dure PVC vloeren uit 2023:

Dure PVC VloerPrijs per m2SegmentBazenscore
1. Therdex Premium C4070€59,95Hoog10/10
2. Therdex Stone Amato C4512€59,95Hoog9/10
3. TFD Ossis 6€57,00Hoog9/10
4. TFD Touch Leather LZ03€57,00Hoog10/10
5. Belakos Attico Visgraat XL 81€53,95Hoog9/10
6. Belakos The Rigid 80€53,95Hoog9/10
7. Hebeta Charente XL N20-8535€52,95Hoog10/10
8. Hebeta Charente XL N20-7435€52,95Hoog9/10
9. Hebeta Beton Design H-11283€52,95Hoog9/10
10. Charente XL N20-6535€52,95Hoog9/10

Wat Is De Beste PVC Vloer Volgens VloerenBaas?

De beste PVC vloer van 2023 is volgens VloerenBaas de Therdex Rustique 7551. Dit antwoord helpt je waarschijnlijk nog niet echt verder, maar maak je geen zorgen, we hebben je al eerder beloofd, jij bent de baas, wij regelen de vloer!

Omdat wij de vloer regelen hebben onze VloerenBazen een uitgebreid onderzoek gedaan, lees hier alle informatie over de top 10 beste PVC vloeren van 2023.

Kom je er daarna nog niet uit, of heb je nog steeds vragen? Scroll dan nog even door om onze FAQ te lezen, of neem contact op met een van onze VloerenBazen, we staan elke dag voor je klaar in onze showroom, aan de telefoon, of achter onze computerschermen.

Meest Gestelde Vragen

Onze VloerenBazen hebben geprobeerd om al je vragen over PVC vloeren te beantwoorden in deze mega gids. Het kan natuurlijk zijn dat je nog geen antwoord hebt op een prangende vraag, we raden je aan om de meest gestelde vragen hier nog eens door te lezen, een kijkje te nemen in onze PVC vloeren kennisbank en je kunt uiteraard contact opnemen met een van onze VloerenBazen.

Kun Je PVC Vloeren Laten Leggen Door VloerenBaas?

Ja, je kunt een PVC vloer laten leggen door VloerenBaas. Doorgaans kost een goede PVC vloer kopen inclusief leggen bij VloerenBaas gemiddeld tussen de €20,00 en €35,00 per m2.

Onze Legbazen hebben jarenlange ervaring en transformeren jouw woning in no-time en zorgen er voor dat je de meest bazige vloer in de buurt hebt liggen. Wil je eerst meer weten? Bekijk dan onze legservice pagina, of doe meer onderzoek naar een PVC Vloer leggen.

Kun Je Bij VloerenBaas Kiezen Voor PVC Vloer Systemen?

Ja, je kunt bij VloerenBaas kiezen uit 3 verschillende PVC vloer systemen. Je kunt kiezen uit dryback, klik- of zelfklevende PVC vloeren systemen.

Weet je de verschillen tussen al deze systemen nog niet helemaal? Klik dan hier om alle type en soorten PVC vloeren te bekijken of neem contact op met een van onze VloerenBazen.

Kun Je Bij VloerenBaas Kiezen Voor PVC Vloerbedekking?

Ja, je kunt bij VloerenBaas kiezen voor PVC vloerbedekking. Een PVC vloer is ideaal om te gebruiken als vloerbedekking, vooral wanneer er sprake is van intensief gebruik.

Bijvoorbeeld in de woonkamer of in de keuken, kunststof vloeren zijn hier perfect voor. De reden waarom een polyvinylchloride vloer zo geschikt is heeft te maken met de sterkte, stabiliteit en geluidsdemping van dit materiaal.

Kun Je Bij VloerenBaas Kiezen Voor PVC Tegels?

Ja, je kunt bij VloerenBaas PVC tegels kopen. Aan een PVC tegels zitten veel voordelen, zo gaat het materiaal erg lang mee en tegenwoordig zien de meeste modellen er modern, chic, en kwalitatief hoogwaardig uit.

Waar voorheen werd gekozen voor een houten of betonnen vloer, kiezen nu veel mensen voor een kwalitatieve, goedkope en makkelijk bewerkbare PVC tegels.

Hoe Kun Je PVC Vloeren Onderhouden Volgens VloerenBaas?

Zoals onze VloerenBazen al eerder hebben aangegeven is het onderhouden van een PVC vloer erg makkelijk. Om je snel wat meer inzicht te geven leggen we nog even uit hoe je PVC vloeren moet onderhouden volgens VloerenBaas:

  • Heb je vloeistof gemorst op je vloeren PVC? Dweil dit dan zo snel mogelijk op om de natuurlijke uitstraling van je vloer te behouden.
  • Maak je gebruik van een bureaustoel? Zorg er dan voor dat je zachte wieltjes onder de sotel plaatst, zeker als je klik PVChebt laten leggen.
  • PVC vloeren dienen dagelijks of om de dag onderhouden te worden, dit kun je doen door te dweilen of door gebruik te maken van een stofzuiger met zachte borstelmond.
  • PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes en geschikt voor vloerverwarming, toch raden we je aan om een goede deurmat bij de voordeur te plaatsen zodat je geen last hebt van vuil of vocht bij het inlopen.
Jelle Engels
Laatste berichten van Jelle Engels (alles zien)
    Call Now Button