Ontmoet De BazenVan De Club!

En Alles Wat Er Over Ons Te Weten Valt!

Jij bent de Baas Wij regelen de vloer

Bij VloerenBaas is iedereen de Baas. Wij vinden dat je het allerbeste verdient als je bij ons een vloer koopt. Misschien dat we daarom gemiddeld een 9,7 scoren bij onze Bazen. Een vloer is voor ons tenslotte meer dan een bodem waar je op loopt.

Het is het eerste waar mensen naar kijken als ze binnenkomen. Een vloer maakt de ruimte af en zorgt voor beleving in de ruimte. Aan het creëren van die beleving dragen wij als VloerenBaas graag bij door met liefde & passie ons vakmanschap uit te voeren.

Wij gaan verder waar anderen stoppen en maken jou de Baas. In alles. Waarom? Omdat wij pas tevreden zijn als jij dat bent. En tevreden Bazen vertellen het door aan andere Bazen. Daar zijn we van overtuigd.

Heb je een vraag voor een van onze bazen?
Ik heb een vraag formulier
Alle bazen op een rijtje
WouterFinanceBaas
JelleEindBaas
MikeAdviesBaas
FijkkeKWALITEITSBAAS
PascalleADVIESBAAS
StephanSMEERBAAS
AchmedSmeerBaas
GiuliaAdminBaas
RoyLEGBAAS
JoostPROJECTBAAS
LevOfficeDog
CollinJunior adviesbaas
MichaelSmeerBaas
Martwoningbaas
BeniceWONINGBAAS
LianneProces manager
DelanoSmeerbaas
MarcLegbaas
MoniqueLegbaas

Baas in advies

Wij maken onze klanten de Baas en leren hen alles over het vak, zodat zij zelf hun droomvloer kunnen kiezen.

Baas in kwaliteit

We staan vierkant achter vloeren waar jij graag op staat. Door ons gelegd tot in de plintjes.

Baas in prijs

We kopen groot in, delen de marge met jou en verzenden gratis. Zo ben je de helft goedkoper uit.

Baas in service

We gaan voor de hoogste Baas tevredenheid en halen het onderste uit de kan voor jou. Omdat het kan.

Baas in garantie

We geven Baas garantie: 10 jaar op de vloer, 5 jaar op het leggen en natuurlijk de garantie van jouw glimlach.

Zo word je stap voor stap een echte Baas!

Stap 1
Advies bazen

Een vloer koop je met gevoel. Door echt te luisteren en de juiste vragen te stellen, laat de AdviesBaas je een selectie aan vloeren zien die voldoen aan jouw persoonlijke wensen. Jij bent tenslotte de Baas, wij regelen de vloer.

Stap 2
Kwaliteits bazen

Na akkoord komt de KwaliteitsBaas langs om in te meten en te voorkomen dat er iets over het hoofd wordt gezien. Vanaf nu is de KwaliteitsBaas jouw aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat jij de Baas kunt zijn.

Stap 3
Smeer & Legbazen

Dit zijn de Bazen die ervoor zorgen dat jouw dromen realiteit worden. Ze laten puur vakmanschap & passie zien waardoor jij na afloop een non-stop glimlach op je gezicht hebt. We doen tenslotte alles voor de Baas.

Stap 4
Service bazen

Ook nadat we jouw droomvloer gerealiseerd hebben ben je nog niet van ons af. De service Baas houdt contact en zorgt voor de after-care. Zo kijk je met een warm gevoel naar je vloer & het proces bij VloerenBaas.

VloerenBaas gaat verder:

We leggen ons niet neer bij de standaarden in de vloerenbranche. Tijd om het beter te doen is er altijd. Daarom heeft VloerenBaas niet alleen vakkundige verkopers en vloerenleggers in dienst, maar ook projectmanagers én een kwaliteitsmanager.

Zo garanderen we dat jij de vloer krijgt waar je van droomt en dat wij continu verbeteren. We zijn er ook als er een keer iets niet goed gaat. Dan lossen we het op. Alles voor de Baas!

Call Now Button