Ontmoet De BazenVan De Club!

En Alles Wat Er Over Ons Te Weten Valt!

Jij bent de baas Wij regelen de vloer

Bij VloerenBaas is iedereen de baas. Wij vinden dat je het allerbeste verdient als je bij ons een vloer koopt. Misschien dat we daarom gemiddeld een 9,7 scoren bij onze bazen. Een vloer is voor ons tenslotte meer dan een bodem waar je op loopt.

Het is het eerste waar mensen naar kijken als ze binnenkomen. Een vloer maakt de ruimte af en zorgt voor beleving in de ruimte. Aan het creëren van die beleving dragen wij als VloerenBaas graag bij door met liefde & passie ons vakmanschap uit te voeren.

Wij gaan verder waar anderen stoppen en maken jou de baas. In alles. Waarom? Omdat wij pas tevreden zijn als jij dat bent. En tevreden bazen vertellen het door aan andere bazen. Daar zijn we van overtuigd.

Heb je een vraag voor een van onze bazen?
Ik heb een vraag formulier
Alle bazen op een rijtje
RoelAdviesBaas
WouterFinanceBaas
MilouDESIGNBAAS
JelleEindBaas
MikeAdviesBaas
FijkkeKWALITEITSBAAS
PascalleADVIESBAAS
StephanKWALITEITSBAAS
AchmedGietBaas
RobertSmeerBaas
ArminKWALITEITSBAAS
FrankLEGBAAS
CarlijnHR-Baas
GiuliaAdminBaas
RoyLEGBAAS
JoostPROJECTBAAS
RenskeAdminBaas
NoaJunior DesignBaas
LevOfficeDog
CollinJunior adviesbaas
RobTexBaas
MichaelSmeerBaas
NielsSmeerbaas
Martwoningbaas
TomLegbaas
BeniceWONINGBAAS
LianneProces manager
DelanoSmeerbaas
MarcLegbaas
MoniqueLegbaas
MichelleSocial media Baas
Bartplintenbaas
Bentoplintenbaas
DaveKeukenBaas
SilJunior Financial Controller
CharissaHostess

Baas in advies

We leggen je niet in de luren, maar leren je alles tot je zelf jouw ideale vloer kunt kiezen. Baas in kwaliteit. We staan vierkant achter vloeren waar jij graag op staat. Door ons gelegd tot in de plintjes.

Baas in prijs

We kopen groot in, delen de marge met jou en verzenden gratis. Zo ben je de helft goedkoper uit.

Baas in service

We gaan voor de hoogste baastevredenheid en halen het onderste uit de kan voor jou. Omdat het kan.

Baas in garantie

We geven baasgarantie: 10 jaar op de vloer, 5 jaar op leggen en de garantie van jouw glimlach.

Meet the team

Zo word je stap voor stap een echte baas

Stap 1
Advies baas

Een vloer koop je met je gevoel. Door echt te luisteren en de juiste vragen te stellen, laat de adviesbaas je een selectie aan vloeren zien die voldoen aan jouw persoonlijke wensen. Jij bent de baas, wij regelen de vloer.

Stap 2
Kwaliteit baas

Na akkoord komt de kwaliteitsbaas langs om in te meten en te voorkomen dat er iets over het hoofd wordt gezien. Vanaf nu is de kwaliteitsbaas jouw aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat jij de baas kunt zijn.

Stap 3
Smeer- / Legbaas

Dit zijn de bazen die ervoor zorgen dat jouw dromen realiteit worden. Ze laten puur vakmanschap & passie zien waardoor jij na afloop een non-stop glimlach op je gezicht hebt. We doen tenslotte alles voor de BAAS.

Stap 4
Service baas

Ook nadat we jouw droomvloer gerealiseerd hebben ben je nog niet van ons af. De service baas houdt contact en zorgt voor de after-care. Zo kijk je met een warm gevoel naar je vloer & het proces bij Vloerenbaas.

Vloerenbaas gaat verder:

We leggen ons niet neer bij de standaarden in de vloerenbranche. Tijd om het beter te doen is er altijd. Daarom heeft Vloerenbaas niet alleen vakkundige verkopers en vloerenleggers in dienst, maar ook projectmanagers en een kwaliteitsmanager.

Zo garanderen we dat jij de vloer krijgt waar je van droomt en dat wij continu verbeteren. Zo zijn we er ook als er een keer iets niet goed gaat. Dan lossen we het op. Alles voor de baas.

Call Now Button