vivafloors moduleo logo

Prijs range – Per pak

Kleuren

Kleur Licht / Donker

Merken

Legmethodes

Bevestigingsmethodes

Randafwerking

Opties

Garantie

Kwaliteitsklasse

Geschikt voor

Filters:

 

Ontdek de beste PVC vloer voor jouw woning

Een luxe vloer met visgraat patroon, brede of smalle planken: je hebt heel veel mogelijkheden wanneer je voor een PVC vloer gaat kijken. 

Maar wat is nu de beste PVC vloer voor jouw woning? Je kunt niet zomaar de eerste en beste vloer uitkiezen en in je woning laten leggen. Het is belangrijk om goed te kijken naar de grootte van het oppervlak en natuurlijk ook naar wat bij jouw eigen smaak past.

Verder is er ook kwaliteitsverschil in de verschillende PVC vloeren. Voordat je gaat kiezen heb je dus flink wat overwegingen te maken, wel kunnen we je alvast verzekeren dat je voor de meest betaalbare en beste PVC vloeren van topmerken terecht kunt bij Vloerenbaas!

+ Meer informatie

beste merk pvc vloer

Kleur Licht / Donker

Bevestigingsmethodes

Randafwerking

Garantie

 

Beste kwaliteit PVC vloer: de voordelen

PVC vloeren winnen de laatste jaren aan populariteit en dat is niet zonder reden. Dit type vloeren zijn relatief goedkoop en zijn daarnaast een goed alternatief voor echte houten vloeren. Je kunt met een PVC vloer namelijk een prachtige houtafwerking in je woning creëren waar je jarenlang van kunt genieten, zonder tijdrovend onderhoud te hoeven plegen aan de PVC vloer. Wat zijn de grootste voordelen van een PVC vloer?

  • Duurzaam: een PVC vloer van goede kwaliteit gaat jarenlang mee;
  • Goedkoop alternatief: houten vloer maar niet de hoofdprijs betalen? De beste PVC vloeren zijn vaak zeer goed betaalbaar;
  • Makkelijk onderhoud: het gladde oppervlak van de PVC vloer maakt het makkelijk om te onderhouden;
  • Vloerverwarming mogelijk: je kunt een PVC vloer boven een vloerverwarming laten plaatsen zonder dat dit risico’s met zich mee brengt.
  • Verder is een PVC vloer vaak geluiddempend, heb je veel keuze uit diverse soorten en kleuren en kun je de vloer daarnaast vaak ook gemakkelijk weer vervangen wanneer dat nodig is.

Kwaliteit van PVC vloeren: blijf praktisch nadenken

Onze vloerenbazen weten als geen ander hoe belangrijk het is om een goede vloer voor je woning te kiezen. Het is dan ook belangrijk om praktisch na te denken over de keuze voor een vloer. De beste PVC vloer blijft ook op de lange termijn mooi. Kijk ook naar de ruimte waar de vloer gelegd wordt, de mate van licht in de ruimte en de kleur die je mooi vindt. Ook is het goed om mee te nemen of je vloerverwarming wilt. Dit is gelukkig goed te combineren met een PVC vloer.

Verschil kwaliteit PVC vloeren

Het is vanzelfsprekend dat je een PVC vloer van goede kwaliteit in je woning wilt laten leggen. Let daarom goed op de dikte van de toplaag bij de PVC vloer. Deze is op het dunst 0,3 mm en op het dikst 0,7 mm. Hoe dikker de toplaag, hoe beter de kwaliteit van de vloer. 

Welke PVC dikte je het beste kunt kiezen is daarnaast ook afhankelijk van de ruimte waar de vloer in wordt gelegd. In de woonkamer kun je het beste kiezen voor een dikkere toplaag. In de slaapkamer is een dunnere toplaag voldoende. De regel: hoe hoger de kwaliteit van PVC vloeren, hoe hoger de prijs gaat in dit geval namelijk ook op.

Wat is de beste PVC vloer? Dat is een vraag waar je van onze vloerenbazen altijd antwoord op krijgt. De beste kwaliteit PVC vloer is niet eenduidig aan te wijzen. Er wordt eerst gekeken naar de ruimte waar je de vloer wilt laten leggen. Een vloer in de woonkamer zal namelijk meer te verduren krijgen dan een vloer in de slaapkamer, hier is een dikkere vloer aangeraden. Een dikkere vloer betekent namelijk een goede kwaliteit en dus een langere levensduur.

Beste merk PVC vloer bij Vloerenbaas

Bij Vloerenbaas vind je verschillende merken waar je terecht kunt voor een PVC vloer van topkwaliteit. Het is aan jouw om te bepalen welke vloer je mooi vindt. Daarnaast kijk je naar de verschillende kleuren en dessins. Het voordeel van een PVC vloer is dat je tal van tijdloze vloeren kunt kiezen waar je jarenlang van kunt genieten. 

De kwaliteit van PVC vloeren van onze merken liggen allemaal hoog. Je vind hier namelijk merken als Ambiant, VivaFloors, mFLOR, Moduleo en Therdex. Stuk voor stuk hoog aangeschreven als het gaat om PVC vloeren.

Bestel de beste PVC vloeren online

Een prachtige PVC vloer: wie wil dat nu niet? Het is een goedkoop alternatief voor een houten vloer en daarnaast een groot scala aan mogelijkheden. De beste PVC vloer vind je bij Vloerenbaas. Jij bepaalt zelf de vloer, onze vloerenbazen doen de rest. Voor volledige ontzorging komen we de vloer ook graag bij je leggen. Je vraagt online eenvoudig een offerte aan. Heb je advies nodig over welke PVC vloer het beste past bij jouw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen?