Beste PVC vloeren

Welke PVC vloer is de beste optie? Een goede vraag, waar geen eenduidig antwoord op te geven is, smaken verschillen immers! Toch kunnen we je goed op weg helpen, we hebben namelijk een selectie gemaakt uit ons assortiment met de meest populaire vloeren van dit moment. Een ding is zeker het beste merk PVC vloer vinden is niet moeilijk meer, want wij hebben alleen absolute top merken in ons assortiment.

Maar wat is nu de beste PVC vloer voor jouw woning? Je kunt niet zomaar de eerste en beste vloer uitkiezen en in je woning laten leggen. Het is belangrijk om goed na te denken over een aantal zaken zoals de grootte van het oppervlak en natuurlijk ook naar wat bij jouw eigen smaak past.

Keuzestress?? Vraag de baas maar raak!

Gebruik de vraagbaas om in 6 stappen jouw perfecte vloer te vinden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Voordat je gaat kiezen uit alle PVC vloeren heb je dus flink wat overwegingen te maken, maak gebruik van onze top 10 beste PVC vloer test om te kijken of de meest populaire modellen wellicht geschikt zijn voor jouw situatie. Scroll naar beneden om onze top 10 te bekijken of vraag bovenaan de pagina direct een offerte aan zodat onze vloerenbazen direct contact met je kunnen opnemen.

Wat is de beste PVC vloer?

Er zijn natuurlijk erg veel verschillende modellen die onder de beste PVC vloeren van 2023 kunnen vallen, wij bij Vloerenbaas hebben ruim 800 modellen beschikbaar! Om je op weg te helpen hebben we een top 10 beste PVC vloer 2023 samengesteld:

 1. Therdex Rustique 7551
 2. Ambiant Spigato Visgraat Beige
 3. Therdex Chevron Herringbone 6041
 4. Charente XL N20-6435
 5. Therdex Rustique 7552
 6. Therdex Chevron Herringbone 6042
 7. Hebeta Visgraat XL N20-H64
 8. Hebeta Charente XL N20-0635
 9. Moduleo Transform Hoover Stone 46957BA
 10. Therdex XstraLong 18100

Beste PVC visgraat vloer

Op dit moment vinden wij bij Vloerenbaas de Ambiant Spigato Visgraat Beige de beste PVC visgraat vloer. Veel klanten kiezen voor dit model vanwege het tijdloze karakter en omdat het merk veruit de beste prijs/kwaliteit verhouding in de markt heeft. Een ander model wat onder de beste pvc click vloer valt is de Hebeta Visgraat XL N20-H64, een vloer met een markante uitstraling van hoge kwaliteit.

Beste kwaliteit PVC vloer: de voordelen

PVC vloeren winnen de laatste jaren aan populariteit en dat is niet zonder reden. Dit type vloeren zijn relatief goedkoop en zijn daarnaast een goed alternatief voor echte houten vloeren. Je kunt met een PVC vloer namelijk een prachtige houtafwerking in je woning creëren waar je jarenlang van kunt genieten, zonder tijdrovend onderhoud te hoeven plegen aan de PVC vloer. Wat zijn de grootste voordelen van een PVC vloer?

 • Duurzaam: een PVC vloer van goede kwaliteit gaat jarenlang mee;
 • Goedkoop alternatief: houten vloer maar niet de hoofdprijs betalen? De beste PVC vloeren zijn vaak zeer goed betaalbaar;
 • Makkelijk onderhoud: het gladde oppervlak van de PVC vloer maakt het makkelijk om te onderhouden;
 • Vloerverwarming mogelijk: je kunt een PVC vloer boven een vloerverwarming laten plaatsen zonder dat dit risico’s met zich mee brengt.
 • Verder is een PVC vloer vaak geluiddempend, heb je veel keuze uit diverse soorten en kleuren en kun je de vloer daarnaast vaak ook gemakkelijk weer vervangen wanneer dat nodig is.

Kwaliteit van PVC vloeren: blijf praktisch nadenken

Onze vloerenbazen weten als geen ander hoe belangrijk het is om een goede vloer voor je woning te kiezen. Het is dan ook belangrijk om praktisch na te denken over de keuze voor een vloer. De beste PVC vloer blijft ook op de lange termijn mooi. Kijk ook naar de ruimte waar de vloer gelegd wordt, de mate van licht in de ruimte en de kleur die je mooi vindt. Ook is het goed om mee te nemen of je vloerverwarming wilt. Dit is gelukkig goed te combineren met een PVC vloer.

Verschil kwaliteit PVC vloeren

 • Het is vanzelfsprekend dat je een PVC vloer van goede kwaliteit in je woning wilt laten leggen. Let daarom goed op de dikte van de toplaag bij de PVC vloer. Deze is op het dunst 0,3 mm en op het dikst 0,7 mm. Hoe dikker de toplaag, hoe beter de kwaliteit van de vloer.
 • Welke PVC dikte je het beste kunt kiezen is daarnaast ook afhankelijk van de ruimte waar de vloer in wordt gelegd. In de woonkamer kun je het beste kiezen voor een dikkere toplaag. In de slaapkamer is een dunnere toplaag voldoende. De regel: hoe hoger de kwaliteit van PVC vloeren, hoe hoger de prijs gaat in dit geval namelijk ook op.
 • Wat is de beste PVC vloer? Dat is een vraag waar je van onze vloerenbazen altijd antwoord op krijgt. De beste kwaliteit PVC vloer is niet eenduidig aan te wijzen. Er wordt eerst gekeken naar de ruimte waar je de vloer wilt laten leggen. Een vloer in de woonkamer zal namelijk meer te verduren krijgen dan een vloer in de slaapkamer, hier is een dikkere vloer aangeraden. Een dikkere vloer betekent namelijk een goede kwaliteit en dus een langere levensduur.

Beste merk PVC vloer bij Vloerenbaas

Bij Vloerenbaas vind je verschillende merken waar je terecht kunt voor een PVC vloer van topkwaliteit. Het is aan jouw om te bepalen welke vloer je mooi vindt. Daarnaast kijk je naar de verschillende kleuren en dessins. Het voordeel van een PVC vloer is dat je tal van tijdloze vloeren kunt kiezen waar je jarenlang van kunt genieten. De kwaliteit van PVC vloeren van onze merken liggen allemaal hoog. Je vind hier namelijk merken als AmbiantmFLORModuleo en Therdex. Stuk voor stuk hoog aangeschreven als het gaat om PVC vloeren.

Bestel de beste PVC vloeren online

Een prachtige PVC vloer: wie wil dat nu niet? Het is een goedkoop alternatief voor een houten vloer en daarnaast een groot scala aan mogelijkheden. De beste PVC vloer vind je bij Vloerenbaas. Jij bepaalt zelf de vloer, onze vloerenbazen doen de rest. Voor volledige ontzorging komen we de vloer ook graag bij je leggen. Je vraagt online eenvoudig een offerte aan. Heb je advies nodig over welke PVC vloer het beste past bij jouw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Call Now Button