Garantie

Alleen bazen vloeren van kwaliteit, met garantie natuurlijk! Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten. Daarom ontvang je minimaal 5 jaar garantie op alle vloeren, ervan uitgaande dat het product is gebruikt binnen de gestelde kaders en gelegd door onze professionele vloerenbazen.

Veel producten hebben zelfs een langere garantie dan 10 jaar, de looptijd staat duidelijk aangegeven bij de producten. Onze specialisten geven je graag meer informatie over de garantievoorwaarden. Bewaar wel altijd je factuur, want deze is nodig bij de afhandeling van het garantieproces. Mocht zich een probleem voordoen binnen de garantieperiode, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Retourbeleid

Onverwerkte en onbeschadigde artikelen uit voorraad, mogen binnen 14 dagen na aankoop worden geretourneerd. Contant betaalde goederen die op de dag van aankoop worden geretourneerd, worden contant terugbetaald. (i.v.m. veiligheidsoverwegingen is er weinig tot geen contant geld aanwezig.

VloerenBAAS streeft er naar om binnen 7 dagen het geld terug te betalen). In alle andere gevallen zal het bedrag per bank aan de klant worden overgemaakt. De artikelen moeten in de originele, nog gesealde, verpakking zitten en in dezelfde staat verkeren als bij aankoop in de webwinkel.

Waarom bestellen bij Vloerenbaas?


Je bent natuurlijk al een baas, als je vloerenbaas.nl kiest om de vloer voor je te regelen. Echter ben je een nog grotere baas, vanwege het feit dat je gaat voor kwaliteit! Een vloer leggen kunnen mensen vaak, maar een perfecte vloer leggen? Laat dat maar aan de vloerenbazen over! Wij zijn niet tevreden met gewoon goed, wij streven naar perfectie en zullen dat doorzetten naar iedere vloer die we leggen. Onze schat aan ervaring, in combinatie met onze passie voor vloeren, maakt vloerenbaas.nl uniek.

Baas in kwaliteit

Wij verkopen alleen maar topmerken waar we al jarenlang zaken mee doen. Denk bijvoorbeeld aan de merken mFLOR, Vivafloors en Moduleo. Door het diverse aanbod zit er altijd wel een vloer tussen die past bij jouw wensen.Wij zijn blij dat we daar aan mogen bijdragen. Wij gaan pas naar huis als jíj tevreden bent!

Baas in afspraken

Wil je je graag laten adviseren door een specialist? Onze vakmensen staan van maandag t/m zaterdag voor je klaar om gratis inmeetadvies aan huis te geven. We zorgen dat we genoeg stalen meenemen, zodat je meteen kunt zien welke vloer mooi staat in jouw eigen interieur. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken!

Baas in prijs

Wij vinden het belangrijk dat je met een glimlach op je gezicht een vloer bij ons bestelt, daar is een mooie prijs natuurlijk een onderdeel van. Heb je onze prijzen al gezien? Dat zegt genoeg, toch? Wij zijn de goedkoopste vloerenaanbieder van topmerken in Nederland. Zowel voor het leveren als het leggen van je vloer.

Baas in service

Als je je vloer bij ons bestelt, is de verzending gratis. Je betaalt voor de kwalitatieve vloer die we leveren, niet om deze bij je thuis te laten bezorgen. Dat vinden we zonde! Is een vloer op voorraad? Dan kunnen we deze vaak al binnen twee weken leggen, geweldig toch? Je kunt dus snel van je nieuwe vloer genieten.


Call Now Button