Garantie & Retourbeleid

Alleen bazen vloeren van kwaliteit, met garantie natuurlijk!

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten. Daarom ontvangt je minimaal 10 jaar garantie op alle vloeren, ervan uitgaande dat het product is gebruikt binnen de gestelde kaders en gelegd door onze professionele vloerenbazen. Veel producten hebben zelfs een langere garantie dan 10 jaar, de looptijd staat duidelijk aangegeven bij de producten.

Onze specialisten geven je graag meer informatie over de garantievoorwaarden. Bewaar wel altijd je factuur, want deze is nodig bij de afhandeling van het garantieproces. Mocht zich een probleem voordoen binnen de garantieperiode, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Retourbeleid & voorwaarden VloerenBaas

Onverwerkte en onbeschadigde artikelen uit voorraad, mogen binnen 14 dagen na aankoop worden geretourneerd. Contant betaalde goederen die op de dag van aankoop worden geretourneerd, worden contant terugbetaald. (i.v.m. veiligheidsoverwegingen is er weinig tot geen contant geld aanwezig. VloerenBAAS streeft er naar om binnen 7 dagen het geld terug te betalen). In alle andere gevallen zal het bedrag per bank aan de klant worden overgemaakt.

De artikelen moeten in de originele, nog gesealde, verpakking zitten en in dezelfde staat verkeren als bij aankoop in de webwinkel.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment

  • Geen producten in de winkelwagen.