PVC vloer prijzen

Wanneer je een PVC vloer wilt laten leggen kijk je natuurlijk naar wat je mooi vindt. Maar een ander belangrijk aandachtspunt is natuurlijk de prijs. Want wat zijn de PVC vloeren prijzen en wat zijn de PVC vloer kosten per m2? Wanneer je de exacte prijs hebt kun je de PVC vloeren prijzen vergelijken en een goed overwogen keuze maken.

Er is geen algemene prijs voor een PVC vloer; dit wordt namelijk door verschillende factoren bepaald. Hier lees je alles over de PVC vloeren prijzen.

Keuzestress?? Vraag de baas maar raak!

Gebruik de vraagbaas om in 6 stappen jouw perfecte vloer te vinden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Maak kennis met PVC en de PVC vloer prijs

Een PVC vloer is een betaalbaar alternatief voor een houten vloer. PVC bestaat uit verschillende lagen kunststof: de bovenste laag heeft een bepaald houtdessin. Hierdoor krijg je een geweldige gedetailleerde vloer waar je jarenlang van kunt profiteren, net echt.

Wanneer je dus graag een houten vloer wilt maar je schrikt van de prijs kun je altijd kiezen voor een PVC vloer met houtlook. Wat dacht je van brede planken of het populaire PVC visgraat patroon? Bij Vloerenbaas ben jij de baas!

Waaruit bestaan de PVC vloeren prijzen nu eigenlijk precies? De kosten van een PVC vloer worden op basis van verschillende factoren vastgesteld. In de eerste plaats moet worden bepaald waar de vloer moet worden gelegd en hoe groot dit oppervlak is.

Daarnaast zijn er ook verschillende mogelijkheden in kwaliteit, wij zelf hanteren de hoogste kwaliteit in de markt. Tot slot worden de PVC vloer kosten ook beïnvloed door het al dan niet laten leggen van de vloer. Gebruik onze kosten module voor een direct overzicht. Natuurlijk kun je ook altijd een gratis offerte aanvragen.

Wat kost een PVC vloer?

Welke mogelijkheden heb je wanneer je kiest voor een PVC vloer? In de eerste plaats kun je kiezen uit verschillende PVC merken en kleuren. Maar wist je dat je ook kunt kiezen voor PVC vloeren in diverse prijsklassen? Het is dus ook met een minder budget goed mogelijk om een mooie PVC vloer te laten leggen. Hieronder vind je een uitleg van de mogelijkheden, maar ook de gemiddelde prijs van een PVC vloer.

PVC vloeren kosten bij Vloerenbaas

De PVC vloer prijs ligt bij Vloerenbaas altijd laag en daar kun je optimaal van profiteren. Zo kun je hier tal van betaalbare merken vinden, zoals bijvoorbeeld mFLOR. De prijs PVC vloer per m2 ligt gemiddeld rond de €45. Je kunt daarnaast ook kiezen voor hogere kosten van PVC vloer per m2, zo rond de €60.

Denk hierbij aan merken als Ambiant en Moduleo. Je kunt deze merken allemaal in ons assortiment terugvinden. De prijs PVC vloeren vind je nergens anders zo laag als bij ons. De vloeren zijn nog steeds mooi en van goede kwaliteit: je kunt jarenlang profiteren van een prachtige vloer.

PVC vloer prijs per m2 bij grote merken

Wat kost een PVC vloer per m2 van andere grote merken als Therdex en VivaFloors? Ook hier liggen de prijzen tussen de €40 en €60 per m2. Het grootste voordeel is dat je bij Vloerenbaas altijd kunt profiteren van de laagste prijzen per m2. Zo weet je zeker dat de prijzen PVC vloer betaalbaar zijn en hoef je niet onnodig teveel te betalen, jij bent de baas.

Wat zijn de grootste voordelen van een PVC vloer?

Een PVC vloer brengt veel voordelen met zich mee. In de eerste plaats profiteer je van een groot financieel voordeel. Je krijgt een houten look die eruit ziet als een echte houten deklaag, maar je betaalt veel minder. Een echte houten vloer brengt veel kosten met zich mee en heeft daarnaast ook nog eens minder voordelen. Een PVC vloer heeft de volgende aantrekkelijke voordelen:

  • Makkelijk te onderhouden: het gladde oppervlak is heel goed schoon te houden;
  • Te combineren met vloerverwarming: het is heel goed mogelijk om een PVC vloer over een vloerverwarming te plaatsen;
  • Heel veel mogelijkheden: je kunt de mooiste kleuren en patronen voor een houtlook PVC vloer kiezen;
  • Sterk en geluiddempend: PVC staat bekend als een sterk materiaal waar je jarenlang mee kunt doen. Daarnaast werkt dit type vloer ook geluiddempend.

Betaal de laagste PVC vloeren prijs per m2 bij Vloerenbaas

Een mooie PVC vloer is een goede investering waar je jarenlang van kunt profiteren. Vloerenbaas helpt je graag met het vinden van de beste vloer. Zo kun je hier terecht voor verschillende topmerken als Ambiant, Moduleo en mFLOR, maar betaal je ook gegarandeerd de laagste PVC vloeren prijzen.

Een lage prijs PVC vloer zorgt ervoor dat je meer geld kunt besteden aan de rest van je interieur en dat is mooi meegenomen. Laat je vloer leggen door Vloerenbaas en ontdek nog meer gemak. Je kunt eenvoudig en snel een offerte aanvragen; dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Call Now Button