Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij de bazen van VloerenBaas!

Persoonlijk contact met één van onze VloerenBazen, om een zo persoonlijk mogelijk aanbod voor je te maken. Zo weet je zeker dat je de scherpste prijs hebt, en kan je meteen een goed gevoel krijgen bij het VloerenBaas team!

Iedereen mag op een mooie bazen vloer staan, neem dus snel contact op om een aanbod op maat te krijgen van een van onze specialisten. Vul hier rechts het formulier in, als je wilt dat iemand van ons team contact met je opneemt voor een aanbod op maat!

Baas in prijs
Baas in service
Baas in kwaliteit
Baas in leggen

Binnen 24 uur persoonlijk contact met een van onze specialisten?

Waarom kiezen voor de VloerenBazen?

Één ding is zeker, passie voor vloeren, dat hebben wij bij VloerenBaas. Er is niks mooiers, dan klanten die met een grote glimlach op het gezicht ons blijven bedanken voor hun mooie vloer. Welke wensen de klant ook heeft, niks is voor ons onmogelijk. Wij zeggen altijd: Wij kennen geen problemen, alleen uitdagingen! Deze uitdagingen gaan we dagelijks met ontzettend veel passie aan. De klant staat bij ons op nummer 1, en ons team zal er altijd alles aan doen om deze tevreden te stellen. Wij willen natuurlijk dat onze klanten kunnen bevestigen, dat wij èchte vloerenbazen zijn en niet zomaar wat zeggen!

Mensen

Het begint bij de juiste mensen. Onze gepassioneerde mensen dienen op de juiste positie binnen ons bedrijf te werken om zo goed te functioneren. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat jij zekerheid hebt tot een prettige samenwerking.

Product

De kwaliteit van het product en hoe dit product is toegepast bepalen het eindresultaat. En met het juiste advies heb je achteraf ook geen verassingen. Op die manier zul jij tevreden zijn met het eindresultaat en dit van de daken schreeuwen voor ons!

Proces

Bij de verbouwing van een woning komt heel veel kijken. Wij weten als geen ander dat het ook nog eens erg stressvol kan zijn. Daarom delen we graag onze kennis om dit proces zo makkelijk mogelijk te laten verlopen zodat jij minder kopzorgen ervaart!

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment

  • Geen producten in de winkelwagen.