Nieuwbouw Bosakker in Veldhoven

In stilte is er hard gewerkt aan de ontwikkeling van een prachtige nieuwe woonwijk in Veldhoven, genaamd Bosakker, net buiten de ring van Eindhoven. De eerste woningen zijn verkocht, maar er zijn nog steeds woningen beschikbaar.

In de Bosakker ga je versteld staan van de grote diversiteit aan woningtypen, variërend van levensloopbestendige woningen tot tweekappers en vrijstaande of geschakelde woningen. Er zijn in totaal zoveel woningen beschikbaar, dat er voor iedereen een favoriet beschikbaar is, passend bij jouw levensstijl en levensfase.

Nieuwe bewoner van Bosakker in Veldhoven?

Ben jij een van de nieuwe bewoners van het te gekke nieuwbouwproject Bosakker in Veldhoven?! Dan heeft WoningBaas speciaal voor jou en de rest van je nieuwe buurtgenoten een speciale actie genaamd: Bazen met de Buren. Met deze actie genereer je niet alleen voor jezelf maar ook voor je nieuwe buurtgenoten bizarre kortingen tot wel €10,- per vierkante meter! Op deze manier maak je van die nieuwe buur wellicht direct een nieuwe vriend.

De korting start vanaf het moment dat jij één buurtgenoot hebt verzameld. In dat geval ontvang zowel jij als je buur €2,50 korting per m2. Wil je meer buren blij maken met een vloer van VloerenBaas? Verzamel dan tot maximaal drie buren (exclusief jijzelf) en ontvang alle vier €10 euro korting op jullie droomvloer. Dit doen we omdat we houden van blije Bazen en van de wereld.

Want naast dat jij en je buurtgenoten geld besparen zijn we samen ook nog eens duurzaam bezig. Onze kwaliteits- en legbazen hoeven hierdoor minder vaak op en neer te rijden en kunnen daardoor ook productiever werken. 

Tijdens een showroombezoek checken we of er in jouw buurt al Bazen bij ons bekend zijn. Op die manier kunnen we jullie aan elkaar koppelen en start de Bazen met de Buren actie officieel. Wil je het heft in eigen handen nemen en je buurtgenoten overtuigen van deze te gekke actie? Mail dan snel naar info@woningbaas.nl en ontvang een persoonlijke buurt video waarmee jij de BAAS bent in jullie buurtapp!

Maak een afspraak in onze showroom

Download het E-Book!
Ebook download - Bosakker
Nieuwbouw Bosakker Veldhoven
bosrijk nieuwbouw
bosrijk veldhoven woningen
bosrijk veldhoven wonen
Call Now Button