mFLOR PVC vloeren

Een van de merken waarvoor je bij Vloerenbaas terecht kunt is mFLOR. Op gebied van PVC vloeren is mFLOR marktleider en dit laten ze keer op keer weer blijken. De PVC vloeren van mFLOR zijn in de eerste plaats niet van echt hout of steen te onderscheiden. Dit is een van de belangrijkste voorwaarden van een mFLOR PVC vloer.

De dessins zien er precies zo uit als het natuurlijke product. Zo heb je een prachtige vloer in huis die een stuk beter betaalbaar is dan een echte houten vloer. Met het gebruik van de nieuwste printtechnieken ziet geen enkele strook of tegel er hetzelfde uit. Bij mFLOR vind je altijd een mooie en unieke PVC vloer voor je woonkamer of keuken.

Keuzestress?? Vraag de baas maar raak!

Gebruik de vraagbaas om in 6 stappen jouw perfecte vloer te vinden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Duurzaam en natuurgetrouw

Bij de ontwikkeling van PVC vloeren stelt mFLOR gezondheid bovenaan. Hierbij gaan ze uit van 3 belangrijke elementen waarmee ze een veilig leefmilieu creëren.

Zo wordt er tijdens productie rekening gehouden met een lage emissiewaarde en wordt er alles aan gedaan om een vloer te ontwikkelen die makkelijk is in onderhoud. Daarnaast zorgen zij ervoor dat er voor elke soort woonruimte een passende mFLOR vloer verkrijgbaar is.

Naast duurzaamheid blijft mFLOR ook dicht bij de natuur staan door PVC stroken en PVC tegels te ontwikkelen die volledig natuurgetrouw zijn. Als we een kijkje nemen in de natuur zien we dat geen enkel stuk steen of hout hetzelfde is.

Dankzij nieuwe technologieën zijn de mFLOR PVC vloeren voorzien van een speciale printtechniek. Deze techniek zorgt er namelijk voor dat geen enkele PVC strook of PVC tegel hetzelfde is waardoor er een unieke vloer ontstaat met realistische oppervlaktestructuur, ideaal om te combineren met een modern interieur

Voordelen PVC vloeren mFLOR

De mFLOR PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en soorten. Zo vind je altijd de perfecte vloer voor jouw woning. De prachtige dessins en de duurzaamheid zijn niet de enigste voordelen van mFLOR PVC vloeren. Andere voordelen zijn:

  1. Makkelijk PVC onderhoud: Zeer eenvoudig te reinigen en schoon te houden;
  2. Vochtbestendig: PVC vloeren van mFLOR zijn hierdoor ook geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer of het toilet;
  3. Brede toepassing: ook voor vloerverwarming en vloerkoeling is een PVC vloer van mFLOR geschikt;
  4. Slijtvast: de vloeren gaan jarenlang mee en zijn daarmee perfect voor intensief huishoudelijk gebruik of eventueel industrieel gebruik;
  5. Geluiddempend: de PVC vloeren zijn aangenaam en produceren zacht loopgeluid. PVC vloer geluid zul je dus niet horen;
  6. Veilige vloeren: er is gebruik gemaakt van grondstoffen met lage emissiewaarden. Dit betekent dat de PVC vloer niet slecht is voor de gezondheid en geen schadelijke stoffen bevat.

De gehele mFLOR collectie

De PVC vloeren van mFLOR staan niet alleen aan de top als het gaat om dessins en de echtheid. Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Om deze reden kun je bij mFLOR kiezen voor vloeren van hoge kwaliteit.

De vloeren van dit merk zijn gemaakt van grondstoffen met een lage emissiewaarde waardoor de PVC vloeren ook zeer veilig zijn. Je kunt bij mFLOR kiezen uit verschillende collecties. Kies je bijvoorbeeld voor visgraat PVC of heb je liever een vloer met houtlook, het is allemaal mogelijk!

Dit betekent dat er altijd een vloer tussen zit die volledig aan jouw wensen voldoet en waar je jarenlang van kunt genieten. Dit zijn de beschikbare collecties van mFLOR:

mFLOR PVC prijzen

De mFLOR PVC prijzen zijn gemiddeld en bij Vloerenbaas kun je rekenen op de laagste prijsgarantie. Een voordeel van PVC vloeren is dat ze een stuk goedkoper zijn dan wanneer je een vloer van echt hout of natuursteen wilt aanschaffen. In dit geval is een mFLOR PVC vloer dan ook een zeer goed en betaalbaar alternatief. Daar komt bovenop dat de vloeren gemaakt zijn van volledig recyclebaar materiaal, waardoor je ook een steentje bijdraagt aan het milieu.

Bestel je mFLOR PVC vloer bij Vloerenbaas

Bij Vloerenbaas kun je terecht voor een ruim aanbod van mFLOR PVC vloeren. Het is aan jou om te bepalen welke kwaliteitsvloer je in jouw huis wilt hebben. Neem hiervoor een kijkje in het ruime assortiment

Zo kun je kiezen voor verschillende dessins en kleuren: jij bepaalt de vloer en wij regelen de rest. We laten de vloer bij je bezorgen en kunnen je daarnaast helpen met al je vragen omtrent PVC vloeren.

Maak het jezelf nog makkelijker en laat de vloer ook door ons leggen! Op de website vul je snel het offerteformulier in: wij nemen dan contact met je op voor de prijsindicatie. Welke kleur of look je ook zoekt, bij Vloerenbaas vind je gegarandeerd een prachtige vloer voor thuis!

Call Now Button