Marmer laminaat

Marmer laminaat is een uitstekend alternatief voor echt marmeren tegels. Marmeren tegels geven een luxe uitstraling aan de woning maar kunnen erg prijzig zijn.

Daarnaast zijn echte marmeren tegels vaak koud aan de voeten en werken niet goed samen met vloerverwarming. Door te kiezen voor marmer laminaat heb je de luxe uitstraling van een marmeren vloer, maar dan voor een zachter prijsje én met de voordelen van laminaat.

Marmer komt in veel structuren en motieven en zo ook marmer look laminaat. Zo kun je een ontwerp uitzoeken dat jij mooi vindt en die perfect aansluit bij de ruimte. Je kunt ervoor kiezen om dit type laminaat in de keuken te leggen, in de woonkamer of door het hele huis.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Laminaat met marmer look komt in vele uitvoeringen, kleuren en afwerkingen waardoor elke soort weer een andere uitstraling geeft. Laat je daarom inspireren door wat er mogelijk is en kies de vloer die aansluit op jouw woonbehoeften.

Creëer het effect van een echte marmeren vloer

Doordat je een brede keuze hebt aan diverse dessins en afwerkingen kun je marmer laminaat volledig samenstellen zoals jij dat wilt. Zo kun je kiezen voor hoogglans afwerking of juiste een matte finish voor een realistischere uitstraling.

Door te kiezen voor marmer laminaat heb je weinig onderhoud aan de vloer, terwijl je wel geniet van een marmer uitstraling. Zo kun je er een stofzuiger overheen halen en zo nu en dan dweilen en de vloer ziet er weer spic en span uit.

Daarnaast is het leggen of het laten leggen van de vloer ook zo geregeld. Hierdoor kun je dezelfde dag nog genieten van jouw nieuwe marmeren laminaat vloer.

Marmeren vloeren worden doorgaans veel in badkamers geplaatst. Dit is niet aan te raden met laminaat omdat dit niet goed tegen vocht kan. Plaats daarom het laminaat met marmer look in ruimtes die niet vochtig worden om zo extra lang te kunnen profiteren van jouw mooie vloer zoals de woonkamer of keuken.

De voordelen van een marmer vloer van laminaat

Een marmer laminaat vloer heeft een aantal voordelen ten opzichte van een echte marmeren vloer. Allereerst is het prijsverschil groot. Een echt marmeren vloer mag wat kosten. Door dezelfde luxe uitstraling in de woning te creëren tegen een vriendelijker prijsje kun je beter kiezen voor de marmer vloer van laminaat.

Daarnaast is een laminaat vloer makkelijk te onderhouden en kan het prima tegen een stootje. Hierdoor kun je jarenlang genieten van een prachtige vloer die intensief gebruikt kan worden zonder dat er krassen ontstaan.

Echte marmeren tegels zijn in tegenstelling tot de laminaat vloeren veel kwetsbaarder en kunnen minder goed tegen een stootje. Wil je dus de luxe uitstraling van marmer in huis, maar wel de vrijheid hebben om te doen en laten wat je wilt? Kies dan voor marmer laminaat met een realistische look.

Marmer laminaat van Vloerenbaas

Heb je de knoop doorgehakt en ga je voor marmer laminaat in jouw woning? Dan moeten we je helaas teleurstellen dat dit bij Vloerenbaas niet verkrijgbaar is. Wel zouden we je kunnen helpen met andere soorten laminaatvloeren en het leggen ervan. Bovendien geven we je graag advies over de beste mogelijkheden op basis van jouw wensen en eisen. Bekijk bijvoorbeeld het volgende assortiment:

Mocht je op zoek zijn naar een andere soort laminaatvloer? Dan kun je terecht in onze webshop waar je een groot aantal verschillende soorten laminaat (en andere soorten vloeren) kunt vinden. Wij garanderen je de beste service tegen de laagste prijs, met als doel; zoveel mogelijk tevreden klanten.

Zodra je een prachtige vloer hebt gevonden kun je deze online bestellen en er eventueel voor kiezen om de vloer door ons te laten leggen. Ook is het mogelijk om gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen in het geval dat je speciale wensen hebt. Want wat jouw wensen ook zijn, bij Vloerenbaas laten we ze in vervulling gaan.

Call Now Button