Zwarte houten vloer

Ben je aan het kijken voor een zwarte houten vloer? Dan kom je er al snel achter dat er veel mogelijkheden zijn. De vloer van hout komt namelijk nooit in een bepaalde variant. Hierdoor kun je hem eenvoudig aanpassen aan de rest van jouw woning.

Je moet hiervoor wel goed weten welke mogelijkheden er zijn zodat je een goede keuze maakt. Want welke tinten kun je aanschaffen? En wat zijn de voordelen van een zwarte houten vloer? Vloerenbaas helpt jou met alle informatie die je nodig hebt.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Wat is een zwarte houten vloer?

Een zwarte houten vloer is een vloer die speciaal zwart gemaakt wordt. Hierdoor zit er een extra beschermlaag op de vloer, terwijl je ook een donkere houten vloer in jouw woning hebt liggen. De vloer wordt hiervoor voorzien van een coating.

De coating zal niet alleen de vloer beschermen, maar laat ook de houtnerf mooi doorkomen. Zo heb je een mooie landelijke uitstraling, maar kun je het ook combineren met andere interieurstijlen. Het is een veelzijdige vloer, waar je jouw woning mee verrijkt en een unieke uitstraling meegeeft.

Verschillende zwarte tinten verkrijgbaar

Een zwart houten vloer bestaat niet uit één bepaalde variant. In plaats daarvan zijn er veel verschillende tinten zwart te vinden. Zo kun je de zwarte houten vloer in de woonkamer altijd aanpassen naar eigen wens.

Ga bijvoorbeeld op zoek naar een intens zwarte kleur of kies voor een zwarte tint die de structuur van het hout beter doorlaat. Doordat er olie gebruikt wordt voor het bewerken van de houten vloer, kan er altijd een andere uitstraling aan worden gegeven. Het is daarom verstandig dat je goed kijkt naar welke tint het beste bij jouw interieur past.

De voordelen van een zwarte houten vloer

Een zwarte houten vloer in de woonkamer of in een andere ruimte van de woning, gaat jou grote voordelen opleveren. Als eerste creëer je hiermee een luxe uitstraling, een zwarte vloer zal hier namelijk automatisch voor zorgen.

Daarnaast is het onderhoud van een houten vloer in het zwart erg eenvoudig. Je kunt er met een dweil overheen gaan om het vuil te verwijderen en voor de rest hoef je weinig te doen. Wel moet je ervoor zorgen dat je eventuele slijtages tegengaat. Hiervoor kun je een nieuwe beschermingslaag aanbrengen, bijvoorbeeld met onderhoudsolie voor de houten vloer, waarna je weer langer kunt genieten van de vloer.

Prijs van een zwarte houten vloer

Een zwarte houten vloer kan altijd binnen jouw budget passen. Je kunt namelijk naar een groot aantal prijsklassen kijken. Door de extra afwerklaag liggen de prijzen over het algemeen iets hoger dan andere varianten, maar toch is er een flinke besparing op te maken.

Bekijk bijvoorbeeld of er houten vloer aanbiedingen zijn zodat je zeker niet te veel betaald. Bij Vloerenbaas hebben wij daarom altijd een mooie actie voor jou beschikbaar, waarbij de zwart houten vloeren vaak meegenomen worden. Verder kun je er ook voor kiezen om je huidige houten vloer zwart te maken waardoor je nog meer geld bespaard.

Bestel je nieuwe houten vloer bij Vloerenbaas

Heb je de keuze gemaakt voor een zwarte houten vloer en wil je daarom bekijken wat de mogelijkheden zijn? Ga dan in gesprek met onze Vloerenbazen en zorg ervoor dat je een duidelijk beeld krijgt van de verschillende opties. Je kunt van hieruit altijd een keuze maken aan de hand van jouw budget en ervoor zorgen dat je snel van de nieuwe vloer kunt genieten.

Bij Vloerenbaas bestel je jouw nieuwe vloer eenvoudig online en heb je de mogelijkheid om de vloer door onze Vloerenbazen te laten leggen. Vraag hiervoor gratis en vrijblijvend een offerte aan om inzicht te krijgen in de totale kosten voor de houten vloer.

Call Now Button