Breed laminaat

Breed laminaat is een uitstekende keuze wanneer je graag wilt dat de kamer langer of breder oogt. Door de extra brede planken creëer je een ruimtelijk effect. Dit effect zal worden versterkt in de lengte of breedte wanneer je ervoor kiest om de planken horizontaal of verticaal te leggen.

Als je kiest voor breed laminaat heb je nog diverse keuzes in kleur, motief en legmethode. Op die manier kun je een vloer samenstellen die volledig aansluit bij jouw wensen, jouw stijl en interieur.

Een ander voordeel is dat het leggen van laminaat met brede planken sneller zal verlopen omdat je door de breedte van de plank minder planken hoeft te leggen. Hierdoor ben je dus sneller klaar, wat wel zo fijn is!

Wil je het helemaal afmaken? Kies dan voor mooie plinten die aansluiten bij het extra brede laminaat vloer. Zo creëer je één geheel in de woning en werk je meteen de randjes mooi weg. Kijk hieronder alvast wat de mogelijkheden zijn betreft brede laminaat planken.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Hoe gaat breed laminaat leggen in zijn werk?

Wanneer je graag zelf aan de slag gaat met het leggen van de vloer ben je met breed laminaat snel klaar. Je zal merken dat het leggen van breed laminaat erg vlot verloopt.

Na het leggen van extra breed en lang laminaat zal je merken dat de kamer vele malen groter oogt, wat ideaal is voor in kleine ruimtes. Bovendien zorgt het extra brede laminaat voor een luxe uitstraling in de woning, en wie wil dat nou niet?

Door te spelen met kleur en motief kun je de brede laminaat vloer verwerken in elk interieur en stijl. Met een ruim aanbod aan diverse brede planken van laminaat zal je gegarandeerd een exemplaar vinden die aansluit bij jouw wensen.

Elk soort laminaat voor elk interieur

Een laminaat vloer met brede planken kan in elke woning en elke ruimte geplaatst worden. Of je nu een landelijk interieur hebt of juist een stoer en industrieel interieur, het is allemaal mogelijk.

Laminaat is snel gelegd en kan in sommige gevallen zelfs meegenomen worden naar een volgende woning. Laminaat gaat jarenlang mee en vergt weinig onderhoud. Hierdoor is het een makkelijke vloer die direct uitstraling geeft aan de ruimte.

Je zal merken dat kleur, de breedte van de plank en de opdruk enorm veel kan doen voor de ruimte. Wanneer je niet precies weet welk soort laminaat met brede planken mooi zal staan in jouw ruimte kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. De specialisten hebben oog voor interieur en geven je daarom graag advies op maat.

Breed laminaat van hoge kwaliteit

Of je nu kiest voor extra breed laminaat of niet, de laminaatvloeren van Vloerenbaas zijn van uitstekende kwaliteit. Daarnaast is het aanbod ruim waardoor er altijd wel een mooie vloer beschikbaar is die perfect past in jouw interieur.

Bij Vloerenbaas kun je online in de webshop gemakkelijk jouw vloer uitzoeken. Wanneer je jouw droomvloer hebt gevonden kun je deze eenvoudig online bestellen en laten bezorgen. Voor vragen of advies kun je altijd contact opnemen met onze deskundige Vloerenbazen of langskomen in onze showroom.

Call Now Button