PVC vloer merken

Ben je op zoek naar een mooie nieuwe vloer voor in je woning? Dan heb je genoeg keuze uit diverse PVC vloeren merken. Deze merken hebben daarnaast ook nog een groot aanbod in kleuren en dessins. Zo kun jij altijd de vloer vinden die helemaal aan jouw wensen voldoet.

Je wilt natuurlijk de beste PVC vloeren vinden voor een aantrekkelijke prijs. En bij Vloerenbaas ben je verzekerd van beide. Hier vind je niet alleen een ruim aanbod van laaggeprijsde PVC vloeren, je vind hier ook stuk voor stuk topmerken. We stellen ze graag aan je voor!
vivafloors

VivaFloors

VivaFloors is een van de merken PVC vloeren waar je van op aan kan. Bij VivaFloors vind je PVC vloeren van absolute topkwaliteit waar je jarenlang van kunt profiteren. Hier kun je terecht voor zowel lijm PVC vloeren als vloeren met een kliksysteem. Het merk levert hoogwaardige PVC vloeren en heeft een collectie op de markt gebracht die is afgestemd op wat de klanten wil.

Moduleo

Tussen de merken PVC vloer die verkrijgbaar zijn bij Vloerenbaas hoort ook Moduleo. Dit merk heeft een uitgebreid aanbod van prachtige PVC vloeren van topkwaliteit. 

Bij Moduleo wordt een nieuwe aanpak toegepast waardoor zij een assortiment van stijlvolle en duurzame PVC vloeren kunnen aanbieden. Voor iedere moderne ruimte is een mooie vloer te vinden van Moduleo.

moduleo logo
ambiant

Ambiant

Een van de topmerken PVC vloeren is zonder twijfel Ambiant. Dit merk levert onder andere PVC vloeren van topkwaliteit, maar ook andere type vloeren. Ambiant weet als geen ander wat de trends zijn op het gebied van PVC vloeren en speelt daar goed op in.

Bij Vloerenbaas vind je dan ook een ruime collectie van moderne PVC vloeren van Ambiant. Een PVC vloer van Ambiant staat gelijk aan duurzaamheid en moderniteit. Voor iedere woonstijl is een PVC vloer van dit merk te vinden.

mFLOR

Een van de andere PVC vloer merken is mFLOR. Dit merk is een echte specialist op het gebied van PVC designvloeren. Dit uit zich in de natuurgetrouwe dessins, een innovatieve productiemethode en een uitgebreide collectie van prachtige PVC vloeren. 

Wanneer je op zoek bent naar een PVC vloer die niet van echt hout of steen te onderscheiden is, kun je bij Vloerenbaas terecht voor een unieke PVC vloer van mFLOR. Zo staat mFLOR bekend om haar houtlook PVC vloeren.

therdex-logo

Therdex

Misschien heb je er ooit al van gehoord: Therdex PVC vloeren. Het merk bestaat inmiddels al 11 jaar en is opgericht in 2009. Toevallig was dit ook de start van een periode waarin PVC vloeren erg populair werden bij veel huishoudens in Nederland. 

Therdex heeft zich dan ook direct gericht op het produceren van kwalitatieve en tegelijkertijd mooie producten. Daarbij zijn de vloeren van Therdex altijd duurzaam en niet schadelijk voor het milieu. Zo zijn alle vloeren gemaakt met bio-weekmakers en wordt er geen ftalaat gebruikt. Veilig voor jou dus, maar ook goed voor het milieu

Bestel jouw favoriete PVC vloer online

Een mooie PVC vloer van een topmerk is altijd te vinden bij Vloerenbaas. De beste PVC vloer merken vind je hier! Je bent verzekerd van een ruim aanbod en van de beste kwaliteit. Heb je vragen over het vinden van een mooie vloer? Dan kun je altijd bij ons terecht. 

Is jouw vloer besteld en wil je deze graag laten leggen? Dat doen we graag voor je! Laat je gegevens achter in het offerteformulier op de website en dan nemen wij snel contact met je op voor een directe prijsindicatie!

Offerte aanvragen?