PVC vloeren merken

Ben je op zoek naar een mooie nieuwe vloer voor in je woning? Dan heb je genoeg keuze uit diverse PVC vloeren merken. Deze merken hebben daarnaast ook nog een groot aanbod in kleuren en designs. Zo kun jij altijd de vloer vinden die helemaal aan jouw wensen voldoet.

Je wilt natuurlijk de beste PVC vloeren vinden voor een aantrekkelijke prijs, en bij Vloerenbaas ben je verzekerd van beide. Hier vind je niet alleen een ruim aanbod van laaggeprijsde PVC vloeren, maar ook stuk voor stuk topmerken. We stellen ze graag aan je voor!

Keuzestress?? Vraag de baas maar raak!

Gebruik de vraagbaas om in 6 stappen jouw perfecte vloer te vinden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Ambiant

Een van de topmerken PVC vloeren is zonder twijfel Ambiant. Dit merk levert onder andere PVC vloeren van topkwaliteit, maar ook andere type vloeren. Ambiant weet als geen ander wat de trends zijn op het gebied van PVC vloeren en speelt daar goed op in.

Bij Vloerenbaas vind je dan ook een ruime collectie van moderne PVC vloeren van Ambiant. Een PVC vloer van Ambiant staat gelijk aan duurzaamheid en moderniteit. Voor iedere woonstijl is een PVC vloer van dit merk te vinden.

mFLOR

Een van de andere PVC vloer merken is mFLOR. Dit merk is een echte specialist op het gebied van PVC designvloeren. Dit uit zich in de natuurgetrouwe designs, een innovatieve productiemethode en een uitgebreide collectie van prachtige PVC vloeren.

Wanneer je op zoek bent naar een PVC vloer die niet van echt hout of steen te onderscheiden is, kun je bij Vloerenbaas terecht voor een unieke PVC vloer van mFLOR.

Moduleo

Tussen de merken van PVC vloeren die verkrijgbaar zijn bij Vloerenbaas hoort ook Moduleo. Dit merk heeft een uitgebreid aanbod van prachtige PVC vloeren van topkwaliteit.

Bij Moduleo wordt een nieuwe aanpak toegepast waardoor zij een assortiment van duurzame en stijlvolle PVC vloeren kunnen aanbieden. Voor iedere moderne ruimte is een mooie PVC vloer van Moduleo beschikbaar.

Tarkett

Tarkett is één van de PVC vloeren merken die al 140 jaar actief is in zijn sector. Om deze reden kun je er dan ook vanuit gaan dat de vloeren van hoge kwaliteit zijn.

Wij bieden dan ook een ruim aanbod aan van diverse soorten PVC vloeren van dit merk. Denk hierbij aan PVC vloeren met laminaat-, betonlook- of tegelvloer design. Alle type PVC vloeren van Tarkett zijn bovendien voorzien van een extra matte ‘TEKTANIUM’ toplaag wat resulteert in een warme en natuurlijke uitstraling.

TFD

TFD is een merk van vloeren dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen van kwalitatieve PVC vloeren. Dit zien we dan ook terug in de uitstraling, kwaliteit en het aanbod. Waar je ook naar op zoek bent, TFD PVC vloeren zijn verkrijgbaar in diverse soorten, maten en kleuren.

Neem bijvoorbeeld een PVC vloer met houtlook-, betonlook- of tegelvloer design. Alle soorten en types zijn geïnspireerd door elementen uit de natuur wat zorgt voor een unieke uitstraling en een warme sfeer in huis!

Hebeta

Als je op zoek bent naar de meest natuurlijke en warme PVC vloeren van dit moment, dan zit je met een Hebeta PVC vloer altijd goed. Dit merk staat erom bekend de meest matte PVC vloeren aan te bieden wat resulteert in een nauwelijks te onderscheiden resultaat van een echte laminaat- of tegelvloer.

Mede doordat er gebruik wordt gemaakt van de zogeheten embossing techniek is het reliëf van de vloer niet alleen zichtbaar, maar ook tastbaar. Het natuurlijke effect van de PVC vloer wordt hierdoor nog verder versterkt.

Bestel jouw favoriete PVC vloer online!

Een mooie PVC vloer van een topmerk is altijd te vinden bij Vloerenbaas. De beste PVC vloer merken vind je hier! Je bent verzekerd van een ruim aanbod en van de beste kwaliteit. Heb je vragen over het vinden van een mooie vloer? Dan kun je altijd bij ons terecht.

Is jouw vloer besteld en wil je deze graag laten leggen? Dat doen we graag voor je! Laat je gegevens achter in het offerteformulier op de website en dan nemen wij snel contact met je op voor een directe prijsindicatie!

Call Now Button