Houtlook laminaat

Vind je de uitstraling van een houten vloer prachtig, maar vind je deze in aanschaf te duur? Dan kun je nu kiezen voor houtlook laminaat. Hierbij heb je de look en feel van een echte houten vloer, terwijl je geniet van de voordelen van laminaat.

Een laminaat vloer met houtlook is onderhoudsarm en kan eenvoudig gereinigd worden met speciale laminaatreiniger. Een ander voordeel is dat je de vloer in veel gevallen zelf kunt leggen.

Bovendien heb je veel keuze qua kleur, dessins en legmethode. Zo kies je voor houtlook laminaat dat voldoet aan jouw wensen en een vloer die bijna niet te onderscheiden is van een echte houten vloer.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Houtlook laminaat voor elk interieur

Houtlook laminaat past in vrijwel elk interieur. Zeker omdat je de keuze hebt uit diverse kleuren kun je een vloer kiezen die aansluit bij jouw inrichting en smaak.

Kies je voor donker houtlook laminaat, dan kun je hiermee een industriële uitstraling creëren. Hierbij kun je ook kiezen voor een bepaalde structuur of motief om zo een speelse of robuuste uitstraling te creëren in de ruimte.

Wil je liever een rustgevend karakter meegeven aan de vloer? Dan kun je kiezen voor een lichte laminaatvloer met houtlook zonder al te veel poespas. Wat je smaak en stijl ook is, er is altijd genoeg keuze bij Vloerenbaas.

Voordelen van houtlook laminaat

Laminaat met houtlook is niet gemaakt van hout maar heeft wel dezelfde uitstraling. Laminaat wordt opgebouwd uit verschillende lagen. De bovenste laag van het laminaat bevat een houtprint wat ervoor zorgt dat het net op echt hout lijkt. Dankzij de beschermende toplaag is laminaat krasbestendig en blijft de print er mooi op zitten.

Daarnaast kun je kiezen voor een houtstructuur in het laminaat zodat het er nog realistischer uitziet. De houtlook laminaat vloeren zijn afgewerkt met een matte finish waardoor dit erg in de buurt komt van een houten vloer.

Waar je een houten vloer doorgaans in de was moet zetten of goed moet onderhouden heb je hier bij een laminaatvloer met houtlook geen omkijken naar, maar profiteer je wel van dezelfde mooie uitstraling. En dat alles voor een fractie van de prijs van een echt houten vloer.

Creëer een warme sfeer met een houtlook vloer van laminaat

Kies je voor laminaat met houtlook? Dan kies je tegelijkertijd voor een vloer met realistische houten look. Hout staat bekend om zijn warme uitstraling. Daarom is het ook een geliefde keuze voor vloeren. Een vloer kan een complete verandering geven van de ruimte waarin het wordt gelegd. Met het ruime aanbod aan verschillende kleuren en opdrukken van houtlook laminaat vloeren kun je de kamer helemaal de stijl geven waar jij naar op zoek bent.

Zo kun je onder andere kiezen voor laminaat met oud hout look waardoor je een authentieke en klassieke uitstraling krijgt. Heb je toch liever een moderne houtlook vloer in de ruimte? Ook dan zijn er voldoende mogelijkheden om uit kiezen.

De manier van leggen kan ook een groot verschil maken in de ruimte. Zo kun je er ook voor kiezen om laminaat in visgraat- of Hongaarse punt patroon te laten leggen. Wij helpen je hier graag bij en geven je ook advies wanneer je er zelf niet helemaal uitkomt.

Houtlook laminaatvloer van Vloerenbaas

Een voordeel van houtlook laminaat is dat het vrij eenvoudig is om te leggen.

Mocht je vragen hebben of er niet helemaal uitkomen? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Of wanneer je de vloeren eerst eens in het echt wilt bekijken, is het ook een mogelijkheid om langs te komen in één van onze experience centers.

Alle vloeren kunnen online via de webshop besteld worden. Neem bovenaan deze pagina alvast een kijkje in het assortiment en laat je inspireren door de mogelijkheden van laminaat met hout look!

Call Now Button