Hongaarse punt laminaat

Wanneer je denkt aan Hongaarse punt laminaat, denk je waarschijnlijk al snel aan de laminaat visgraat vloer. De Hongaarse punt laminaat is hier inderdaad een variant van. Het verschil tussen de visgraatvloer en de Hongaarse punt laminaat is de manier van leggen.

Zo wordt de Hongaarse punt vloer van laminaat in een hoek van 45 tot 60 graden gelegd, terwijl je bij een visgraatvloer vastzit aan een bepaalde hoek. De planken worden bij de Hongaarse punt laminaat afgesneden en tegen elkaar aangelegd. Hierdoor ontstaat er een sergeantstreep.

Over het algemeen krijg je bij laminaat met Hongaarse punt patroon een rustigere uitstraling en een strakkere vloer dan bij een visgraatvloer. Maar dit blijft uiteraard een persoonlijke kwestie.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

De voordelen van Hongaarse punt laminaat

Steeds vaker wordt er gekozen voor Hongaarse punt laminaat. Het neemt in populariteit toe en dat is ook niet zo gek. De vloer geeft een erg mooie en rustige uitstraling.

Vroeger werden Hongaarse punt vloeren voornamelijk gelegd in statige huizen in Nederland. Het voordeel van de vloer is dat het in elke ruimte van de woning gelegd kan worden. Zo kun je ervoor kiezen om het laminaat door de gehele woning door te laten trekken.

Wanneer je vloerverwarming in de woning hebt of dit graag wil laten leggen in de woning, dan zorgt laminaat voor een goede warmteregulering. Als je het ons vraagt een ideaal voordeel van Hongaarse punt laminaat in tegenstelling tot een houten vloer met Hongaarse punt patroon.

Geschikt voor iedere ruimte

De techniek van Hongaarse punt laminaat kan ervoor zorgen dat de ruimte groter of breder lijkt. Dit komt door de lijnen die worden gecreëerd met deze methode van leggen.

Bovendien kun je door het brede aanbod aan kleur en structuur een vloer vinden die past bij jouw wensen of bij de kamer waar je de vloer wilt laten leggen. Zo kun je het Hongaarse punt laminaat door de gehele woning laten leggen of in een specifieke kamer naar keuze.

Hierin kun je per kamer afwisselen met de kleur van de vloer of de structuur. De vloeren gaan jarenlang mee en zijn eenvoudig te onderhouden. Zo dien je regelmatig te stofzuigen en af en toe te dweilen met zachte schoonmaakmiddelen om de vloer in een perfecte staat te behouden.

Hongaarse punt laminaat leggen

Bij Vloerenbaas leggen we jouw Hongaarse punt laminaat vloer graag voor je. Hongaarse punt laminaat leggen vraagt namelijk om een bepaalde kennis en expertise waar de specialisten van Vloerbaas over beschikken.

Een klein foutje in het afsnijden of leggen van de vloer en het gehele plaatje kan al verpest zijn. Daarom is het raadzaam om het laten leggen van de vloer uit te besteden. Jij kunt het motief en de kleur van de laminaat vloer kiezen, terwijl de rest voor je geregeld wordt.

Hongaarse punt laminaat kopen

Heb je de keuze gemaakt om Hongaarse punt laminaat in de woning te laten leggen en ben je benieuwd naar de laminaat kosten? Dan kun je gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wanneer je nog twijfelt over welke vloer het mooiste staat in de woning kun je een afspraak maken om de vloeren te komen bekijken of om advies in te winnen in één van onze showrooms.

Zo kun je het laminaat bijvoorbeeld met de sergeantstreep verticaal laten leggen of horizontaal, passend bij de ruimte en het interieur. Dit verschil kan de ruimte breder of langer doen lijken.

Ook kun je kiezen voor een neutrale kleur voor een rustige uitstraling of voor verschillende tinten voor een speels effect. Na het maken van de juiste keuze kan de vloer bij jou thuis worden gelegd. Binnen de kortste keren kun je genieten van een compleet nieuwe uitstraling van de woning door het Hongaarse punt laminaat.

Call Now Button