Antislip laminaat

Wil je een laminaat vloer kopen voor in de keuken, toilet of voor de badkamer? Dan kan antislip laminaat een slimme keuze zijn. Bij het kiezen van een vloer voor vochtige ruimtes of ruimtes waar wel eens iets op de vloer terecht komt, is het verstandig om rekening te houden met de antislipgevoeligheid.

Het wil wel eens voorkomen dat er in de badkamer of keuken iets met olie, zeep of vet op de grond valt. Dit kan zorgen voor gladde plekken op de laminaatvloer. Door laminaat met antislip coating te plaatsen zal de gladheid beperkt worden en is de vloer zo weer schoon.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor antislip laminaat?

Wanneer je op zoek bent naar een makkelijk te onderhouden vloer voor ruimtes zoals de keuken, badkamer of het toilet kom je al snel bij antislip laminaat uit. Deze speciaal ontwikkelde laminaatvloeren zijn voorzien van een speciale toplaag die de vloer minder glad maakt.

Door de speciale toplaag van antislip voor laminaat is de vloer veel minder glad dan een normale laminaatvloer. Hierdoor zijn toe te passen in verschillende soorten ruimtes, waaronder vochtige ruimtes. Antislip laminaat kan daarom ook prima gebruikt worden voor in de garages, maar is misschien niet het meest praktisch.

Kun je regulier laminaat antislip maken?

Heb je normaal laminaat aangelegd, maar wil je toch liever antislip laminaat hebben? Dan zijn er verschillende manieren om regulier laminaat antislip te maken.

De meest simpele oplossing is in dat geval het gebruik van anti-slip spray voor laminaat. Hier zijn speciale middelen voor die een chemische reactie veroorzaken in de materialen van het laminaat waardoor er nieuwe moleculen ontstaan. Dit zal resulteren in een antislip laag op het laminaat, maar kan de uitstraling van de vloer wel minimaal aantasten.

Een tweede, meer intensieve, methode om antislip op laminaat aan te brengen is door middel van een antislip afwerking. Dit is dezelfde soort afwerking waar speciaal antislip laminaat van voorzien is. Echter kun je dit ook in meerdere lage aanbrengen op jouw huidige laminaatvloer. Let wel op dat je dit op de juiste manier doet zoals aangegeven staat in de gebruiksaanwijzing van de fabrikant.

Antislip laminaat kopen

Wil je graag antislip laminaat kopen? Dan moeten wij je helaas teleurstellen dat wij dit zelf niet verkopen. Wel bieden we andere alternatieven aan voor laminaat met antislip afwerking voor de badkamer, toilet of keuken. Neem hiervoor contact met onze Vloerenbazen of kom langs in de showroom om alle opties te bespreken.

Als je op zoek bent naar een reguliere laminaatvloer kun je alvast een kijkje nemen in onze webshop. Hier vind je een ruim assortiment van diverse soorten laminaat die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, dessins en afwerkingen. Bestel jouw nieuwe vloer direct online of maak een afspraak om langs te komen in ons experience center waar je de vloeren in het echt kunt komen bekijken.

Call Now Button