Houtlook PVC vloer

Ben jij op zoek naar een nieuwe, strakke houtlook PVC vloer? Dat is niet zo gek want een mooie houten vloer is prachtig en geeft jouw woning enorm veel sfeer. De houtlook PVC vloeren van Vloerenbaas zijn van hoogwaardige kwaliteit en doen zeker niet onder voor een echte houten vloer!

Wil je direct meer te weten komen? Bekijk dan het bazenassortiment en kies een een houtlook PVC vloer die echt bij je past! Kom je er niet uit? Bezoek dan onze showroom voor professioneel advies, maak gebruik van de handige keuzehulp in onze webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan bij een van onze offertebazen.

Keuzestress?? Vraag de baas maar raak!

Gebruik de vraagbaas om in 6 stappen jouw perfecte vloer te vinden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Een goede PVC vloer met houtlook in jouw woning?

Wat is een houtlook pvc vloer precies en in hoeverre verschilt dit van een echte houten vloer? Qua uiterlijk zien de vloeren er in ieder geval precies hetzelfde uit, behalve dat PVC een goedkoper en gebruiksvriendelijker materiaal is. Zelfs als je op zoek bent naar een vloer met de onvervalste uitstraling van echt hout zijn er mooie mogelijkheden met PVC.

PVC vloeren zijn kunststof parketvloeren die bestaan uit diverse lagen PVC, de afkorting van polyvinylchloride. Op de bovenste laag kan een dessin van hout worden geprint die niet van echt hout te onderscheiden is. Het is dus erg goed mogelijk om een PVC vloer met houtstructuur te laten plaatsen in je woning, zodat het lijkt alsof je een echte houten vloer hebt. Eerst meer weten over PVC? Bekijk dan het antwoord op ”wat is een pvc vloer?”

PVC vloeren houtlook: dit zijn de voordelen

PVC vloeren met houtlook brengen een aantal grote voordelen met zich mee. In de eerste plaats heb je de keuze uit veel verschillende soorten vloeren, in verschillende kleuren en met diverse dessins. Maar het gevarieerde assortiment is niet het enige voordeel. Ook de duurzaamheid van dit type vloer is de reden dat steeds meer mensen kiezen voor een PVC vloer met houtlook; je kunt er jaren van genieten. En er zijn nog meer voordelen:

  • Makkelijk onderhoud: het gladde oppervlak maakt reinigen erg gemakkelijk;
  • Compatibel met vloerverwarming: PVC vloeren met houtlook kunnen zich snel aanpassen aan de temperatuur van de omgeving. Beschadigingen aan de vloer zijn ook niet aan de orde;
  • Geluiddempende werking: de PVC vloeren werken geluiddempend en dus kan dit de ideale keuze zijn voor jouw woning;
  • Betaalbaar: in de keuze tussen een echte houten vloer en de verschillende houtlook pvc vloeren is de laatste optie het meest betaalbaar.

Houtlook PVC vloeren van Vloerenbaas

De afgelopen jaren is een pvc vloer houtlook niet meer weg te denken uit een Nederlands interieur, ze worden steeds populairder omdat ze duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en stijlvol zijn in iedere woonkamer. Tegenwoordig kun je door de opkomst van PVC kiezen uit een breed scala houtlook pvc vloeren, zo veel dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Om je op weg te helpen hebben de Vloerenbazen een overzicht voor je gemaakt van alle verschillende soorten types en kleuren:

Top 5 meest gekozen houtlook pvc vloer

Zoals je dus ziet is er een enorm aanbod aan verschillende houtlook pvc vloeren beschikbaar, we beschrijven hieronder nog een aantal veel gekozen opties die je een beter beeld kunnen geven van de keuzemogelijkheden:

Gebleekte houtlook pvc vloer

Op dit moment is de gebleekte houtlook variant erg in trek bij klanten van Vloerenbaas, dat komt omdat deze gemakkelijk te combineren is met lichtgrijze meubels, maar ook met zwart of donkergrijs kan er een mooi contrast worden gecreëerd. Het assortiment van Moduleo is uitermate geschikt voor deze variant, zie jij je nieuwe vloer al voor je?

Zacht gebleekte houtlook pvc vloer met nerven

Ben jij op zoek naar een wat authentiekere stijl met een natuurlijk effect? Dan kan een zacht gebleekte pvc houtlook vloer een goede oplossing zijn voor jouw interieur. Veel mensen die voor dit soort stijlen kiezen komen al snel uit bij het assortiment van Moduleo of Therdex.

Unieke pvc vloer houtlook visgraat

Wil jij absoluut geen pvc vloer houtlook brede planken in je interieur? Ben je meer op zoek naar een ander soort structuur dan rechte banen? Dan is een visgraat vloer een uitstekende oplossing, deze elegante en stijlvolle houtlook pvc variant is dit jaar de favoriet van veel klanten.

Klassieke, donkere houtlook pvc vloer

Heb jij veel witte of zwarte meubels in je interieur? Dan kom je al snel uit bij de wat klassiekere, donkere houtlook pvc vloeren. De afgelopen maanden hebben veel klanten die op zoek waren naar een klassieke look gekozen voor een van de houtlook pvc vloeren van mFLOR.

Authentieke houtlook pvc vloer

Ben jij niet bang voor een opvallende vloer met opzichtige nerven en een combinatie van donker- en lichte kleuren die samenkomen in een authentieke houtlook pvc vloer? Dan raden we je aan om eens rond te kijken in het assortiment van Moduleo.

Welke merken houtlook pvc vloer heeft Vloerenbaas?

Je hebt verschillende mogelijkheden bij Vloerenbaas wanneer je interesse hebt in het laten plaatsen van een PVC vloer met houtstructuur. We werken graag samen met de beste merken en in ons assortiment vind je dan ook een breed assortiment van hoogstaande merken als ModuleoVivaFloors en Therdex. Je kunt in de eerste plaats kiezen uit diverse kleuren. Hier vind je een ruim aanbod van PVC vloeren houtlook in de kleur grijs en vele andere populaire tinten. Ook heb je de keuze tussen diverse dessins: spreekt een visgraat motief jou aan of ga je toch voor een vloer met langwerpige, brede planken? Hier vind je altijd een goede PVC houtlook vloer die aan je wensen voldoet.

Waar moet je aan denken bij de kosten?

De PVC vloeren houtlook kosten hangen af van een aantal zaken, zoals de dikte van de vloer, de afmeting per plank en het motief. Bij Vloerenbaas ben je in ieder geval verzekerd van een aantrekkelijke prijs. Want hoewel een houtlook pvc vloer al een stuk goedkoper is dan een echte houten vloer, kun je bij ons nog meer besparen. Wist je dat je hier kunt profiteren van groepskorting? Hoe meer mensen jij regelt om een vloer uit te komen kiezen, hoe hoger de korting. Willen meer bewoners van jouw appartementencomplex een nieuwe vloer? Dan ben je bij Vloerenbaas lekker goedkoop uit.

Goedkope houtlook PVC vloeren

Uiteraard wil je er zeker van zijn dat je een kwalitatief goede houtlook pvc vloer koopt, maar deze moet wel zo betaalbaar mogelijk zijn. Bij ons kun je een uitgemeten assortiment vinden in iedere prijsklasse terwijl we je absolute topkwaliteit garanderen. Kijk direct even rond, en filter op de pvc vloeren houtlook prijs om de goedkoopste modellen direct te vinden

Jij bent de baas, wij regelen jouw PVC vloer met houtlook

Wil jij ook een mooie PVC vloer met houtlook in je woning? Regel het bij Vloerenbaas! Hier vind je een ruim assortiment, regelmatig mooie kortingen en kun je altijd een vloer vinden die aan je wensen voldoet. Jij bent de baas en wij regelen de vloer; dat is het motto van Vloerenbaas en daar willen we ons graag aan houden. Dat betekent dat jij bepaalt welke houtlook pvc vloeren je in jouw huis wilt hebben: wij regelen de rest en kunnen de vloer zelfs voor je leggen. Vul online een offerteformulier in of neem contact met ons op!

Jelle Engels
Laatste berichten van Jelle Engels (alles zien)
    Call Now Button