Zwart laminaat

Zwart laminaat heeft de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Als je het ons vraagt is dat niet heel gek aangezien een laminaat vloer in het zwart erg mooi en strak is. Zo is het een ideale vloer om in diverse ruimtes in huis te plaatsen. Neem bijvoorbeeld zwart laminaat in de woonkamer. Hiermee creëer je een modern en strak uiterlijk wat perfect te combineren is met diverse interieurs.

Als je van plan bent om laminaat in het zwart te kopen, kun je hieronder alvast wat inspiratie opdoen. Hier vind je namelijk een ruim aanbod van laminaatvloeren met een zwarte kleur. Bestel vandaag nog zwart laminaat bij Vloerenbaas!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom een zwarte laminaatvloer?

Naast dat een zwarte laminaatvloer erg strak en modern is, biedt het ook zo zijn voordelen op gebied van onderhoud. Stof en vuil zijn minder goed zichtbaar op een zwarte vloer waardoor je niet om de havenklap de drang voelt om de vloer schoon te maken.

Ondanks dit gegeven betekent het niet dat zwart laminaat geen onderhoud nodig heeft. Regelmatig stofzuigen en vegen is vaak al voldoende om de vloer in een goede staat te houden. Verder zal je zo nu en dan kunnen dweilen om de laminaatvloer schoon te houden. Gebruik hiervoor speciale laminaatreiniger.

Daarnaast is zwart een kleur die je kunt combineren met diverse soorten interieurs. Alhoewel er bij een zwarte vloer vaak gekozen wordt voor een modern interieur kun je laminaat in het zwart ook perfect combineren met een klassieke stijl. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren kun je dus meerdere kanten op met zwart laminaat.

De natuurlijke uitstraling van laminaat

Tegenwoordig is er onwijs veel mogelijk op het gebied van vloeren. Naast de praktische eigenschappen van laminaatvloeren zijn ze tegenwoordig ook extreem realistisch in uitstraling. Denk hierbij aan zwart eiken laminaat dat de uitstraling heeft van een eiken vloer, maar dan met de voordelen van laminaat.

Bovendien zijn laminaatvloeren afgewerkt met een beschermende toplaag die de realistische look van hout in stand houdt. Hierdoor is de vloer ook beschermd tegen stof, vuil en kleine hoeveelheden vocht. Dankzij de goede bescherming geniet je extra lang van de natuurlijke uitstraling van laminaatvloeren.

Is zwart laminaat goedkoop?

Zwart laminaat is, net zoals andere laminaatvloeren, over het algemeen erg goedkoop. Echter kun je het zelf zo gek maken als je wilt aangezien er diverse soorten zwarte laminaatvloeren verkrijgbaar zijn.

Kies je bijvoorbeeld voor een laminaat in zwart eiken kleur? Of heb je liever strak tegel laminaat in het zwart? In beide gevallen zal je goedkoper uit zijn dan met een echte houten eiken vloer of een tegelvoer.

Zwart laminaat kopen bij Vloerenbaas

Bij Vloerenbaas ben je verzekerd van een eerlijke prijs en betaal je nooit te veel voor zwart laminaat. Daarbij komen wij de vloer ook graag voor je leggen. Hiervoor kun je gebruik maken van onze legservice. Om een beeld te krijgen van de kosten kun je altijd gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Wil je nog meer rondkijken in ons assortiment? Bekijk dan de volgende pagina’s:

Mocht je nog enkele vragen hebben of zou je graag advies willen ontvangen? Neem dan zeker even contact met ons op. Ook kun je een afspraak maken om langs te komen in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken met één van onze Vloerenbazen. Bovendien kun je de vloeren dan ook eens in het echt komen bekijken.

Call Now Button