Kersen laminaat

Met kersen laminaat creëer je een warme en gezellige sfeer in huis dankzij de unieke kleursamenstelling. Daarbij heb je ook nog eens de keuze uit diverse kleuren, tinten en dessins, variërend van kersen rood tot kersen bruin. Hierdoor weet je altijd een mooie laminaat vloer te vinden die past bij jouw interieur.

Laminaat in kersen rood heeft de laatste jaren flink aan populariteit gewonnen. Dit komt mede doordat de kersen vloeren van laminaat voorzien zijn van een sterke toplaag waardoor ze redelijk kleurvast zijn en goed bestand zijn tegen krassen. Maar voornamelijk door de unieke uitstraling die ontstaat door de kleurensamenstelling is kersen laminaat een veel gekozen optie.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor laminaat in kersen kleur?

Er zijn diverse redenen waarom mensen kiezen voor kersen kleur laminaat. Ondanks dat dit type laminaat steeds minder verkocht wordt, is het nog steeds erg in trek bij mensen die een mooie eenheid willen creëren in hun woning.

Daarnaast zorgt de unieke kleurensamenstelling, die kan variëren van kersen rood tot kersen bruin, voor een knusse en warme sfeer in huis. En dankzij de extra sterke toplaag van kersen laminaat zal de kleur niet snel vervagen. Bovendien is de laminaat vloer hierdoor krasvast en daarmee erg onderhoudsvriendelijk en duurzaam.

Een andere reden waarom mensen kiezen voor kersen laminaat is het feit dat laminaat eenvoudig te leggen is. Met de juiste kennis en gereedschappen kan iedere doe-het-zelver de vloer eenvoudig zelf leggen. Hierdoor hoef je geen hulp in te schakelen van professionals waardoor je direct bespaart op de kosten.

Kersen laminaat is geschikt voor elke ruimte

Kersen laminaat is een veelzijdig type laminaat waar je alle kanten mee op kunt. Of je nu kersen laminaat in de slaapkamer of woonkamer wilt leggen, het kan allemaal. Dit komt doordat de vloer een redelijk neutrale basis vormt voor de ruimte waarin het wordt gelegd. Hierdoor is dit type laminaat ook perfect te combineren met verschillende interieurstijlen.

Het is zelfs mogelijk om kersen laminaat in de badkamer, toilet of keuken te plaatsen aangezien het eenvoudig te onderhouden is. Let alleen wel op in vochtige ruimtes dat de vloer niet te glad wordt. Wellicht kun je in dat geval beter kiezen voor antislip laminaat.

Aangezien laminaat in kersen rood te combineren is met bijna elke interieurstijl kun je ervoor kiezen om het laminaat door de gehele woning te leggen. Zo creëer je een eenheid van rust wat positief zal bijdragen aan de uitstraling van de woning. Je kunt het hele huis dan bovendien inrichten in één specifieke stijl.

Wat kan Vloerenbaas voor je betekenen?

Kersen laminaat is erg schaars en wordt dan ook steeds minder verkocht. Wij moeten je dan ook teleurstellen dat wij zelf geen laminaat in kersen kleur verkopen. Maar wees niet getreurd, want in onze webshop vind je tal van andere soorten laminaatvloeren die verkrijgbaar zijn in diverse kleuren, patronen en dessins.

Zodra je een prachtige vloer hebt gevonden, kun je deze eenvoudig online bestellen en laten bezorgen.

Eventueel kun je ook een offerte aanvragen door het offerteformulier in te vullen. Zo krijg je namelijk inzicht in de kosten voor jouw nieuwe vloer en weet je of het project binnen het budget valt. Voor vragen of extra hulp kun je altijd contact met ons opnemen of een afspraak maken om langs te komen in onze showroom. Wij helpen je namelijk graag bij het vinden van een alternatief voor kersen laminaat.

Call Now Button