White wash laminaat

White wash laminaat is de ideale vloer als basis voor jouw woning. Dankzij de lichte kleur heeft de vloer een rustiek karakter wat zorgt voor een rustgevende sfeer in huis. Daarbij is dit type laminaat perfect te combineren met diverse interieurstijlen, van landelijk tot aan modern.

Laminaat met white wash is verkrijgbaar in diverse designs en kleuren waardoor je de volledige vrijheid hebt om een vloer uit te zoeken die bij je past. Bekijk hieronder direct het gehele aanbod een laat je verassen door de mogelijkheden!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Wat is white wash laminaat?

White wash laminaat is een laminaatvloer met een gebleekte uitstraling die is ontstaan doordat de planken zijn bewerkt. Hierdoor ontstaat er een vintage look die ervoor zorgt dat de vloer niet te onderscheiden is van een echte houten vloer.

Dankzij de gebleekte, natuurlijke kleur van white wash is de het laminaat perfect te combineren met een klassieke-, landelijke of moderne stijl. In principe heb je de volledige vrijheid om je interieur in te richten met een lichte vloer van laminaat met white wash.

Waarom kiezen voor white wash laminaat?

De white wash laminaat vloeren zijn razend populair geworden dankzij de unieke uitstraling. Hierbij heb je ook nog eens de keuze uit onwijs veel tinten, designs, dessins en patronen. Hierdoor vind je gegarandeerd de vloer van jouw dromen en kun je deze perfect aan laten sluiten op jouw interieur.

Daarnaast is white wash laminaat erg goedkoop in vergelijking met andere vloersoorten. Het is dan ook een perfect alternatief voor een echte houten vloer aangezien je ze nauwelijks van elkaar kunt onderscheiden.

Een ander voordeel is dat laminaat makkelijk te onderhouden en eenvoudig te leggen is. Hierdoor zal je een hoop tijd kunnen besparen met zowel het onderhouden als het plaatsen van de vloer.

Keuze uit verschillende dessins en afmetingen

Net als ander laminaat is ook white wash laminaat verkrijgbaar in verschillende patronen en dessins. Kies je bijvoorbeeld voor laminaat met eiken white wash? Dan kies je tegelijkertijd voor een natuurlijke, rustgevende look. Eiken white wash laminaat is dan ook een veel gekozen optie voor woningen met een landelijke of moderne stijl.

Echter heb je ook nog de keuze uit verschillende afmetingen. Ondanks dat laminaat met white wash van zichzelf al een rustgevend karakter heeft, kun je er ook voor kiezen om een laminaatvloer met brede planken te nemen. Hiermee creëer je niet alleen een element van rust, maar zal de ruimte ook een stuk groter lijken.

Onderhoud van een white wash vloer van laminaat

Wij krijgen zo nu en dan wel een vragen over het onderhoud van white wash laminaat. Echter kunnen we je direct vertellen dat laminaat nauwelijks onderhoud nodig heeft. Bij houten white wash vloeren is dit namelijk wel het geval waardoor er regelmatig verwarring ontstaat.

Het schoonmaken van laminaat met white wash is hetzelfde als het onderhouden van een reguliere laminaatvloer. Dit komt doordat laminaat kleurvast en vochtbestendig is. Hierdoor zal de gebleekte uitstraling niet snel vervagen of lelijker worden.

Wat wel belangrijk is, is om de vloer regelmatig te stofzuigen of te vegen. Gebruik hiervoor een zachte bezem of stofzuiger met zachte borstelkop om te voorkomen dat zand en ander vuil krassen in de laminaat vloer achterlaten. Om vlekken tegen te gaan zal je het laminaat eens in de zoveel tijd moeten dweilen met laminaatreiniger. Mocht er drinken of andere vloeistoffen op de vloer terecht komen? Veeg dit dan direct af met een vochtige doek.

White wash laminaat kopen bij Vloerenbaas

Ben je op zoek naar een prachtige white wash laminaat vloer? Dan ben je bij Vloerenbaas aan het juiste adres. In onze webshop vind je een breed assortiment van white wash laminaatvloeren van de hoogste kwaliteit. Daarbij heb je ook nog eens onwijs veel keuze uit diverse kleuren, dessins, patronen en afmetingen. Hierdoor heb je de volledige vrijheid om een vloer uit te zoeken die aansluit op jouw woonbehoeften.

Wil je graag direct inzicht krijgen in de kosten voor jouw nieuwe white wash laminaat? Vul dan het online offerteformulier in en geef precies aan wat jouw wensen zijn. Vervolgens ontvang je van ons een direct prijsindicatie zodat je weet wat je kunt verwachten. Hiermee voorkom je dat je project uiteindelijk meer zal gaan kosten dan je op voorhand had verwacht.

Call Now Button