Therdex PVC vloeren

Ben jij op zoek naar een prachtige PVC vloer van absolute topkwaliteit? Bij Vloerenbaas heb je de keuze uit tal van mooie merken, waaronder Therdex. Met een Therdex PVC vloer ben je verzekerd van een mooie vloer van een relatief jong merk met grote ambities. Therdex werd opgericht in 2009, een periode dat PVC vloeren steeds meer bekendheid kregen.

De aandacht van Therdex gaat direct volop op de productontwikkeling. Zo creëert Therdex PVC vloeren die niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar van de beste kwaliteit zijn. Hier lees je meer informatie over de Therdex PVC vloeren.

Teveel keuze?

Gebruik de vraagbaas om in 6 stappen jouw perfecte vloer te vinden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Therdex PVC: de beschikbare collecties

Inmiddels heeft Therdex het assortiment flink uitgebreid. Waar het merk begon met brede en lange planken, zijn er nu ook mooie visgraat vloeren met perfecte plankformaten. Zo wordt het nog makkelijker om de PVC vloer Therdex te plaatsen. Ook voor PVC vloeren met de bekende Hongaarse punt kun je bij Therdex terecht. Bij Therdex PVC kun je ervan op aan dat er steeds variatie is in de collecties. Vandaag de dag zijn de volgende collecties verkrijgbaar:

 • Therdex Basic
 • Therdex Herringbone (visgraat collectie)
 • Therdex Originals
 • Therdex Premium
 • Therdex Regular
 • Therdex Stone
 • Therdex XstraLong

Tegels en hout: beleef de ultieme vloerervaring bij Therdex

Of je nu op zoek bent naar PVC vloeren met houtlook of tegels: het is mogelijk bij Therdex. De PVC vloeren zijn van topkwaliteit en passen in iedere ruimte van je woning. Of je nu een mooie PVC vloer van Therdex in de woonkamer wilt of in de keuken: het kan! De Therdex click PVC vloer is erg gemakkelijk te leggen!

De PVC tegels geven je het gevoel of je een echte vloer van natuursteen in je woning hebt liggen, alleen stukken goedkoper! Je kunt de PVC vloeren van Therdex bij Vloerenbaas vinden en bestellen. En onze vloerenbazen komen de vloer ook graag voor je leggen! Via het online offerteformulier krijg je van ons een directe prijsopgave!

Dit zijn de voordelen van een Therdex PVC vloer

Een Therdex PVC vloer brengt heel wat voordelen met zich mee. Je profiteert niet alleen van goede kwaliteit, maar ook van PVC vloeren die niet van echt hout of natuursteen te onderscheiden zijn. Andere voordelen van een Therdex PVC vloer zijn:

 • Een Therdex PVC vloer is gemakkelijk schoon te maken en kost weinig onderhoud;
 • De PVC vloeren van Therdex zijn vochtwerend: ideaal dus voor in vochtige ruimtes als de badkamer;
 • Met een mooie PVC vloer van Therdex produceer je veel minder loopgeluid dankzij de geluiddempende werking;
 • Therdex PVC vloeren zijn duurzaam en hebben een lange levensduur;
 • Een Therdex click PVC vloer is snel gelegd.

Therdex PVC vloeren prijzen

Je wilt natuurlijk weten hoeveel je betaalt voor een Therdex PVC vloer. De Therdex PVC prijs is volledig afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de oppervlakte van de ruimte waar de PVC vloer gelegd gaat worden.

Ook het type vloer dat je kiest speelt een grote rol in de prijs. Een visgraat PVC vloer is over het algemeen duurder dan normale stroken van PVC. Bij Vloerenbaas ben je in ieder geval verzekerd van de laagste prijs. Zo weet je zeker dat je een betaalbare PVC vloer in je woning kunt plaatsen. Jij bent bij ons de baas; het enigste wat je hoeft te doen is de vloer uitkiezen en bestellen. Wij regelen de rest!

Vloerenbaas werkt graag samen met goede merken. En de Therdex PVC ervaring is erg positief. Het merk is niet voor niets in korte tijd uitgegroeid tot een grote naam. Dankzij het ruime aanbod is er altijd wel een PVC vloer van Therdex te vinden waarmee je de ruimte het juiste karakter geeft.

Waar komt jouw Therdex PVC vloer te liggen?

Bij Vloerenbaas vind je een uitgebreid aanbod van Therdex PVC vloeren. Wat dacht je van een PVC vloer met een visgraat patroon of de Hongaarse punt? Deze vloeren zijn modern en populair, maar hebben daarnaast ook alle goede eigenschappen van een PVC vloer. Verder kun je ook kiezen voor een mooie PVC tegelvloer van Therdex. Deze vloer past perfect in de badkamer of keuken, maar ook in de garage. Het is aan jou om te bepalen waar je een prachtige Therdex PVC wilt leggen.

Wat je ook kiest, bij Vloerenbaas ben je verzekerd van de beste service. Want bij ons ben jij de baas en regelen wij de rest voor je. Zo kun je gaan genieten van een mooie vloer van topkwaliteit van een van de topmerken van het moment: Therdex. Online in de webshop bestel je eenvoudig en snel de vloer van je dromen. Met de calculator bereken je eenvoudig en snel de kosten van je vloer. En wil je het jezelf nog makkelijker maken? Laat de Therdex PVC dan ook door ons leggen! Voor al je vragen omtrent PVC vloeren en Therdex kun je altijd bij ons terecht!