Licht laminaat

Als je kiest voor licht laminaat kun je bijna niet de fout ingaan. Een lichte vloer is namelijk de perfecte basis voor jouw woning en kan met elke interieurstijl gecombineerd worden. De rustieke uitstraling van een lichte laminaat vloer geeft direct een stukje rust en luxe mee aan de ruimte. Hierdoor is het onder andere een perfecte vloer voor in de slaapkamer.

Bovendien heb je een ruime keuze uit verschillende soorten licht laminaat. Hieronder zie je direct alle mogelijkheden qua kleuren, dessins, patronen en laminaatsoorten. Laat je inspireren door wat er allemaal mogelijk is en bestel vandaag nog een licht houten laminaat vloer bij Vloerenbaas!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom licht laminaat?

Aangezien een vloer de basis bepaalt voor de uitstraling van een woning is het goed om hier aandachtig mee aan de slag te gaan. Licht laminaat is in dat geval een keuze die bijna altijd goed is. Dit komt mede doordat je een lichte vloer perfect kunt combineren met diverse soorten stijlen. Denk hierbij aan een moderne-, klassieke- of landelijke stijl.

Door te kiezen voor laminaat in een lichte kleur geef je een extra vleugje luxe en rust mee aan de ruimte. Dit komt door de rustieke uitstraling van licht hout laminaat dat door de natuurlijke kleuren bijna niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. Lichte laminaat vloeren zijn nu eenmaal erg populair door de realistische en natuurlijke houtlook.

Daarnaast zijn laminaatvloeren over het algemeen een uitstekende keuze. Zo is een perfect alternatief voor een houten vloer aangezien laminaat een stuk goedkoper is. Ook zijn ze makkelijk te onderhouden en schoon te maken wat ook weer pluspunt is. Echter is de voornaamste reden dat je een laminaatvloer makkelijk kunt leggen waardoor de uiteindelijke kosten nog lager komen te liggen. Licht laminaat is daarom altijd een goede optie om te overwegen.

Licht laminaat en het interieur

Zoals eerder gezegd zijn lichte laminaat kleuren te combineren met een verscheidenheid van interieurstijlen. Dit komt doordat een lichte kleur laminaat redelijk neutraal is en rustig oogt. De vloer zal daarom niet direct alle aandacht opeisen, maar zal juist de elementen in het interieur versterken.

Daarbij is het goed om contrast aan te brengen in een ruimte met licht laminaat. Dit kun je doen door het gebruik van andere neutrale kleuren, maar dan in afwisseling van zowel donkere als lichte kleuren. Met laminaat in een lichte kleur heb je in principe de volledige vrijheid en kun je jouw interieur geheel naar eigen wens inrichten

Waar let je op bij het kopen van een vloer?

Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer zijn er diverse factoren die bepalen welke vloer het uiteindelijk gaat worden. Bij de meeste mensen is de kleur het belangrijkste en in dat geval zit je met een lichte vloer van laminaat altijd goed.

Wanneer je ook de prijs belangrijk vindt is de keuze voor licht laminaat zo gemaakt. In vergelijking met andere soorten vloerbedekkingen is laminaat verreweg het goedkoopste. Niet alleen qua materiaal, maar ook qua leggen. Dit kun je namelijk gemakkelijk zelf doen waardoor je ook nog eens bespaart op de kosten voor inhuren van vloerexperts.

Ook zal een vloer praktisch moeten zijn en passen bij jouw woonsituatie. Er wordt dan ook vaak gekeken naar hoe makkelijk een vloer te onderhouden is. Wij kunnen je direct vertellen dat licht laminaat weinig onderhoud nodig heeft. Stofzuigen, vegen en dweilen is al meer dan voldoende om de vloer mooi te houden. Je kunt voor een laminaatvloer immers niet meer doen qua onderhoud.

Goedkoop licht laminaat van Vloerenbaas

Bij Vloerenbaas is licht laminaat verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren, patronen, dessins en laminaatsoorten. Hierdoor heb je de volledige vrijheid om je creativiteit de verre loop in te laten gaan. Bekijk direct de mogelijkheden in de webshop en ontdek nieuwe inspiratiemogelijkheden voor het inrichten van jouw woning. Bovendien kun je de vloer direct online bestellen waarna wij onmiddellijk voor je aan de slag gaan.

Ook voor vragen en advies staan we bij Vloerenbaas voor je klaar. Hiervoor kun je contact opnemen met één van onze Vloerenbazen of een afspraak maken om langs te komen in de showroom. Wij gaan er vervolgens alles aan doen om de beste vloeroplossing voor jouw situatie te vinden. Dit doen we uiteraard aan de hand van jouw persoonlijke wensen en eisen.

Call Now Button