vivafloors moduleo logo

Prijs range – Per pak

Kleuren

Kleur Licht / Donker

Merken

Legmethodes

  • Hongaarse punt 0
  • Rechte stroken 0
  • Tegels 41
  • Visgraat 0

Bevestigingsmethodes

Randafwerking

Opties

Garantie

Kwaliteitsklasse

Geschikt voor

Filters:

 

PVC vloeren betonlook

Zoek je een PVC vloer betonlook? Dan hoef je niet meer verder te zoeken! Je bent bij VloerenBaas namelijk op het goede adres aangekomen. Bij VloerenBaas hebben we een groot aanbod aan PVC betonlook vloeren van de hoogste kwaliteit tegen de allerbeste prijzen. Door het grote aanbod heb je de mogelijkheid om uit verschillende kleuren te kiezen, denk hierbij aan wit of grijs. Al met al betekent dit dat er voor iedereen wel een mooie PVC vloer betonlook beschikbaar is.

Wil je direct hulp bij het kiezen van de perfecte betonlook PVC vloer? Geen probleem, vraag een offerte aan of komt direct in contact via de telefoon, mail of Whatsapp. Onze specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden, dit gebeurt dan ook altijd binnen 24 uur.

+ Meer informatie

pvc vloer betonlook

Kleur Licht / Donker

Legmethodes

  • Hongaarse punt 0
  • Rechte stroken 0
  • Tegels 41
  • Visgraat 0

Bevestigingsmethodes

Randafwerking

Garantie

 

Een geweldig mooie betonlook PVC vloer kan zo in je woonkamer liggen

Kies je voor een betonlook PVC vloer dan is deze vrijwel niet te onderscheiden van een echte gegoten betonnen vloer, dit is dan ook het ultieme doel als je op zoek bent naar een goede PVC betonlook vloer.

Omdat we werken met de beste merken zien deze soort PVC vloeren er erg realistisch en natuurlijk uit, jaren van ontwikkeling zijn gestoken in het produceren van hoogwaardige betonlook PVC vloeren. Wij kunnen dan als VloerenBaas ook met trots zeggen dat wij deze geweldige PVC vloeren aan de man mogen brengen.

Welke soorten betonlook PVC vloer zijn er beschikbaar bij VloerenBaas?

We werken met merken zoals VivaFloors en Ambiant die allebei een PVC vloer betonlook aanbiedt met een minimale gebruikersklasse van 33, dit betekent dat de vloer geschikt is om intensief gebruikt te worden. Heb je dus een druk huishouden, dan kun je alsnog jarenlang genieten van dezelfde vloer.

Het is mogelijk om deze soort PVC vloer in twee verschillende legmethoden aan te schaffen. Zo kun je kiezen voor de wat gemakkelijkere klikverbinding, maar ook is het mogelijk om te kiezen voor een PVC betonlook vloer die verlijmd moet worden.

Bekijk het gehele aanbod en gebruik de filters om binnen enkele seconden te zien wat er beschikbaar is voor jou. Toch wat advies nodig? Aarzel niet, neem direct op met de specialisten van VloerenBaas via de mail, telefoon of Whatsapp. Je wordt binnen no-time geholpen!

PVC tegels betonlook zijn ook te kiezen

Naast PVC stroken is het ook mogelijk om te kiezen voor een andere optie, namelijk; PVC vloertegels betonlook. Dit zit er niet alleen super mooi uit, maar het is ook nog eens eenvoudig om zelf te leggen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de specialisten het vakwerk te laten uitvoeren, zo ben je er in ieder geval van verzekerd dat je binnen enkele dagen en vervolgens jarenlang kunt genieten van jouw nieuwe PVC betonlook vloer! Wil je toch zelf de PVC vloer leggen? Druk dan snel op de link om er meer informatie over te lezen.

PVC vloer betonlook naadloos leggen is zeker mogelijk

Een ander groot voordeel van de betonlook PVC vloeren is het feit dat je deze naadloos kunt leggen. Hierdoor kun je een groot oppervlak creëren waarbij het lijkt alsof er een echte gegoten betonvloer ligt. Tegenwoordig kiezen ook steeds meer interieurontwerpers ervoor om gebruik te maken van grote PVC betonlook naadloos om zo een industrieel effect te creëren zonder dat hier naden bij zichtbaar zijn. Erg mooi!

Voordeel van een PVC vloer met betonlook tegenover een echte betonnen vloer?

Maar waarom zou je kiezen voor een betonlook PVC vloer in plaats van een echte betonnen vloer in huis? Goede vraag, soms kan dit namelijk schelen in de kosten. Het grootste voordeel is dan ook dat PVC een stuk beter tegen vloerverwarming kan, die tegenwoordig in vrijwel alle huizen is ingebouwd.

Verder is het erg eenvoudig om de vloer zelf te onderhouden en ook wordt geluid erg goed gedempt, ideaal als je in een appartement woont en onderburen hebt en niet te vergeten het mooie en stijlvolle design van een PVC vloeren betonlook grijs.

We komen je vloer graag leggen

Hebben we je overtuigd van de voordelen van een PVC betonlook vloer? Super! Dan hopen we je graag te verwelkomen als klant van Vloerenbaas.nl. Handig om te weten: als je het zelf niet ziet zitten om je vloer te leggen, dan doen onze vakmannen en -vrouwen dat graag voor je. Een kopje koffie erbij en knallen maar!

Door hun jarenlange ervaring, weten ze de meeste projecten binnen een mum van tijd te realiseren. Het is natuurlijk fijn als alles zo snel mogelijk gedaan is, en je kunt gaan genieten van je nieuwe vloer. Maar één ding blijft bij ons altijd het belangrijkste, en dat is kwaliteit! Het moet perfect zijn, anders gaan we niet weg.

Offerte aanvragen?