Visgraat laminaat

Waar je vroeger voornamelijk visgraat laminaat in herenhuizen zag, is dit tegenwoordig ook terug te vinden in veel woningen. Een visgraat vloer van laminaat geeft een luxe en chique uitstraling aan de kamer en zorgt voor een unieke sfeer.

Visgraat laminaat is in feite gewoon laminaat maar krijgt zijn naam vanwege de wijze waarop de vloer gelegd wordt. Zo wordt de vloerdelen loodrecht op elkaar gelegd, terwijl regulier laminaat naast elkaar wordt gelegd.

Door deze techniek ontstaat er een visgraat patroon op de vloer. Je kunt hierdoor spelen met diverse patronen en een unieke vloer creëren. Zo kun je in de hal een visgraat patroon laten leggen en in de woonkamer weer een andere techniek van leggen toepassen. Hierdoor geef je de woning een speels effect en creëer je een vloer die perfect aansluit bij elke ruimte.

Laminaat met visgraat patroon komt in veel kleuren en motieven. Hierdoor heb je de volledige keuze vrijheid en kun je een mooie vloer kiezen die past bij de ruimte en jouw smaak. Met het brede assortiment vind je gegarandeerd een vloer die bij jou past!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

De voordelen van laminaat in visgraat leggen

Door laminaat in visgraat motief te leggen, geef je de ruimte een luxe uitstraling en is het de ware eyecatcher van de ruimte. Wanneer je de ruimte binnenstapt wordt je oog direct getrokken naar de vloer.

Als voordeel heeft het visgraat patroon dat het minder gaat ‘werken’ dan een vloer die op in de lengte of breedte wordt gelegd. Het kan voorkomen dat door warmte, kou of vocht het laminaat gaat uitzetten. Dit is dus niet, of veel minder, het geval bij de visgraat vloer.

Daarnaast creëer je de uitstraling van een echte houten vloer maar dan voor de kosten van laminaat. Zo kun je voor een vriendelijk prijsje een luxe uitstraling geven aan de ruimte.

Ga je visgraat laminaat leggen? Dan kun je ook gaan spelen met verschillende patronen en kleuren. Hierdoor kun je de planken afwisselen om zo een speels effect te creëren. Wil je het wat rustiger houden? Dan kun je kiezen voor tinten die dichter bij elkaar liggen.

Visgraat laminaat onderhouden

Laminaat visgraat is eenvoudig in onderhoud, namelijk net zo makkelijk als een normale laminaatvloer. Regelmatig stofzuigen en dweilen zorgt ervoor dat de vloer jarenlang meegaat en mooi blijft.

Door te stofzuigen zorg je ervoor dat er geen zand en vuil op de vloer blijft liggen. Zand en ander vuil kunnen namelijk krassen veroorzaken wanneer je er met schoenen overheen loopt. Door te dweilen zorg je ervoor dat vlekken geen kans maken. Hier kun je laminaat reiniger voor gebruiken om de vloer blinkend schoon te maken en te houden.

Het voordeel van visgraat laminaat, ten opzichte van een echte houten visgraat vloer, is dat de vloer geen verder onderhoud nodig heeft. Zo hoef je deze vloer niet in de was te zetten of andere behandelingen toe te passen. Zo profiteer je dus van de uitstraling van een houten vloer, maar met de voordelen van laminaat. Lees hier meer over het schoonmaken van laminaat.

Visgraat laminaat kopen bij Vloerenbaas

Het leggen van visgraat laminaat vergt de nodige kennis, expertise en gereedschappen. Daarom is het mogelijk om de klus uit te laten voeren door onze ervaren Vloerenbazen. Hierdoor ben je verzekerd van een strakke vloer met een prachtig visgraat effect.

Een laminaat vloer met visgraat patroon kan ook prima gelegd worden in combinatie met vloerverwarming. Het is hierbij zaak om ook voor het juiste type ondervloer te kiezen. Heb je hier vragen over of wil je graag advies inwinnen? Dan kun je terecht bij onze deskundige bazen.

Ook voor het bestellen van de visgraat vloer, het laten leggen van de vloer of voor een offerte kun je bij Vloerenbaas terecht. Een visgraat laminaat vloer gaat namelijk jarenlang mee en zijn gemaakt van de beste kwaliteit die goed tegen een stootje kunnen. Vraag daarom nu een offerte aan en krijg inzicht in de kosten van een visgraat vloer van laminaat.

Call Now Button