Visgraat PVC vloeren

Je ziet het steeds vaker terug in woningen: de PVC visgraat vloer. Dit bijzondere motief geeft je woning een moderne uitstraling en is daarnaast ook nog eens goed betaalbaar. Vooral wanneer je kiest voor PVC visgraat vloeren kun je profiteren van een lage prijs. En daar krijg je ook nog eens veel voor terug: een schitterende, trendy visgraat vloer PVC waar je jarenlang van kunt genieten.

Bij Vloerenbaas weten we als geen ander hoe kwalitatief hoogwaardig en geliefd een visgraat PVC vloer is en dat betekent dat we je graag helpen met het vinden van de beste PVC vloer voor een goede prijs!

Keuzestress?? Vraag de baas maar raak!

Gebruik de vraagbaas om in 6 stappen jouw perfecte vloer te vinden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

PVC en visgraat: twee vliegen in één klap

Omdat je zoveel keuze hebt uit vloeren kan het lastig zijn om zowel een goede als een betaalbare optie te vinden. Gelukkig sla je met PVC visgraat twee vliegen in één klap. PVC is namelijk een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig materiaal waarmee je de indruk kan wekken dat je een echte houten vloer hebt.

Een PVC vloer bestaat uit meerdere lagen kunststof waarvan de bovenste een dessin heeft. Dit mooie dessin is vaak een houtlook waardoor het lijkt op een echte houten vloer. En met een uniek visgraatmotief ben je daarnaast ook nog eens verzekerd van een trendy vloer.

Een PVC vloer met visgraatmotief is al jaren ongekend populair en het ziet er niet naar uit dat deze trend snel zal overwaaien. Je weet dus zeker dat je de juiste keuze maakt wanneer je een PVC vloer met visgraatmotief kiest. Ons aanbod van PVC vloeren visgraat is groot en dat betekent dat je hier altijd slaagt! Een visgraatmotief is het patroon van verticale rijen van schuine lijnen die samen een V of omgekeerde V vormen. Dit populaire patroon is sinds de 16e en 17e eeuw niet meer weg te denken uit de vloerenwereld.

De voordelen van PVC visgraat in je woning

Wat is de reden dat steeds meer mensen kiezen voor een PVC visgraat vloer? Natuurlijk is de uitstraling van deze vloer een belangrijke reden. De exclusieve en authentieke look van dit type vloer is in veel woningen terug te zien. Vloerenbaas biedt daarnaast ook een ruim assortiment van PVC visgraat vloeren van topmerken waar je altijd een goede optie tussen kunt vinden. Wat zijn de grootste voordelen van een visgraat vloer PVC?

  • Een visgraat PVC vloer is niet van echt hout te onderscheiden. Je zult het verschil met een echte houten vloer amper kunnen zien;
  • Jouw toekomstige PVC visgraat vloer heeft weinig onderhoud nodig en is daarnaast enorm slijtvast;
  • Je kunt ook kiezen voor een waterbestendige PVC visgraat die je in de badkamer kunt laten leggen voor een bijzonder exclusieve look;
  • Dit type vloer is geschikt voor vloerverwarming en kan dus goed tegen warmte;
  • Een PVC vloer met visgraat patroon is een stuk goedkoper dan een echte houten visgraat vloer.

PVC visgraat met bies en andere opties

Heb jij interesse in dit type vloer en laat je graag een PVC visgraat leggen? Dan is het goed om te weten dat je bij Vloerenbaas heel veel verschillende opties hebt. Je vindt hier de beste vloeren van alleen maar merken die hoog aangeschreven staan. Zo kunnen wij jou alleen de beste vloeren aanbieden! Je kunt bij ons onder andere terecht voor topmerken als AmbiantVivaFloors en mFLOR.

Behalve het ruime aanbod in goede merken kun je hier ook terecht voor verschillende type vloeren, zoals verscheidene kleuren en modellen. Wil jij een click PVC visgraat vloer? Een klik PVC visgraat vloer kun je gemakkelijk en snel leggen. Een PVC visgraat kun je ook leggen met een bies rondom de vloer voor een bijzonder effect. Natuurlijk kunnen onze vloerenbazen het werk ook voor je uit handen nemen.

PVC vloer visgraat inclusief leggen? Dit zijn de prijzen

Natuurlijk ben je benieuwd naar de PVC visgraat kosten. De PVC visgraat prijs is afhankelijk van een aantal zaken. Natuurlijk speelt het soort vloer dat je kiest mee en kun je daarnaast ook kiezen voor diverse kleuren. Het is vervolgens belangrijk om te bepalen of je de vloer wilt laten leggen. Laat je jouw PVC vloer met visgraatmotief leggen door een professional? Ook dat brengt kosten met zich mee. Wil je meer lezen over de prijzen van een PVC vloer? Druk dan op de link.

Vloerenbaas helpt je niet alleen graag met het uitzoeken van een nieuwe vloer, maar we denken ook graag mee over het leggen van de PVC vloer. Dat doen we dan ook graag voor je! Jij bent bij ons de baas en wij regelen de vloer voor jou, inclusief leggen. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van het oppervlak waar de vloer gelegd moet worden en andere zaken.

Laat je PVC vloer visgraat leggen door Vloerenbaas

Wij helpen je graag met het leggen van jouw nieuwe visgraat PVC vloer. Hoe we dat voor je doen? Het begint allemaal met het invullen van het offerteformulier op onze website. Aan de hand daarvan nemen wij graag contact met je op. Wil je ons liever meteen spreken? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Online vind je al onze contactgegevens en kun je direct een afspraak maken. Wil jij graag een nieuwe visgraat vloer van PVC? Ontdek hier ons ruime aanbod en laat jouw vloer door ons regelen!

Wouter Touw
Laatste berichten van Wouter Touw (alles zien)
    Call Now Button