vivafloors moduleo logo

Prijs range – Per pak

Kleuren

Kleur Licht / Donker

Merken

Legmethodes

 • Hongaarse punt 0
 • Rechte stroken 0
 • Tegels 0
 • Visgraat 75

Bevestigingsmethodes

Randafwerking

Opties

Garantie

Kwaliteitsklasse

Geschikt voor

Filters:

 

Visgraat PVC kopen?

De afgelopen tijd zie je het steeds vaker terugkomen in woningen, een visgraat PVC vloer. Gek is dat natuurlijk niet want een pvc visgraat vloer geeft met zijn bijzondere motief een moderne uitstraling en is daarnaast onderhoudsarm, goed betaalbaar en er is een eindeloos aanbod beschikbaar dat bij je interieur past. Wil je direct meer te weten komen? Bekijk dan het bazenassortiment en kies een visgraat pvc vloer die echt bij je past! Kom je er niet uit? Bezoek dan onze showroom voor professioneel advies, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bij Vloerenbaas weten we als geen ander hoe kwalitatief hoogwaardig en geliefd een visgraat PVC vloer is en dat betekent dat we je graag helpen met het vinden van de beste PVC vloer voor een goede prijs!

+ Meer informatie

pvc vloer visgraat

Kleur Licht / Donker

Legmethodes

 • Hongaarse punt 0
 • Rechte stroken 0
 • Tegels 0
 • Visgraat 75

Bevestigingsmethodes

Randafwerking

Garantie

 

PVC en visgraat: twee vliegen in één klap

Omdat je zoveel keuze hebt uit vloeren kan het lastig zijn om zowel een goede als een betaalbare optie te vinden. Gelukkig sla je met PVC visgraat twee vliegen in één klap. PVC is namelijk een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig materiaal waarmee je de indruk kan wekken dat je een echte houten vloer hebt.

Een visgraat pvc vloer bestaat uit meerdere lagen kunststof waarvan de bovenste een dessin heeft. Dit mooie dessin is vaak een houtlook waardoor het lijkt op een echte houten vloer. En met een uniek visgraatmotief ben je daarnaast ook nog eens verzekerd van een trendy vloer.

Een PVC vloer met visgraatmotief is al jaren ongekend populair en het ziet er niet naar uit dat deze trend snel zal overwaaien. Je weet dus zeker dat je de juiste keuze maakt wanneer je een PVC vloer met visgraatmotief kiest. Ons aanbod van PVC vloeren visgraat is groot en dat betekent dat je hier altijd slaagt! Een visgraatmotief is het patroon van verticale rijen van schuine lijnen die samen een V of omgekeerde V vormen. Dit populaire patroon is sinds de 16e en 17e eeuw niet meer weg te denken uit de vloerenwereld.

De voordelen van visgraat PVC in je woning

Wat is de reden dat steeds meer mensen kiezen voor een PVC visgraat vloer? Natuurlijk is de uitstraling van deze vloer een belangrijke reden. De exclusieve en authentieke look van dit type vloer is in veel woningen terug te zien. Vloerenbaas biedt daarnaast ook een ruim assortiment van PVC visgraat vloeren van topmerken waar je altijd een goede optie tussen kunt vinden. Wat zijn de grootste voordelen van een visgraat vloer PVC?

 • Een visgraat PVC vloer is niet van echt hout te onderscheiden. Je zult het verschil met een echte houten vloer amper kunnen zien;
 • Jouw toekomstige PVC visgraat vloer heeft weinig onderhoud nodig en is daarnaast enorm slijtvast;
 • Je kunt ook kiezen voor waterbestendige visgraat pvc vloeren die je in de badkamer kunt laten leggen voor een bijzonder exclusieve look;
 • Dit type vloer is geschikt voor vloerverwarming en kan dus goed tegen warmte;
 • Een PVC vloer met visgraat patroon is een stuk goedkoper dan een echte houten visgraat vloer.

Top merken visgraat vloeren bij Vloerenbaas

Vloerenbaas heeft alleen maar top merken beschikbaar als het op visgraat pvc vloeren aankomt, denk bijvoorbeeld aan de pvc click visgraat van mFLOR of kies een van de lichte visgraat pvc vloeren van Therdex.

 • Een ding is zeker, als je bij Vloerenbaas kiest voor een visgraat pvc vloer kun je er vanuit gaan dat deze niet van echt hout te onderscheiden is, en creëer je een warme uitstraling in je woonkamer.
 • Door de unieke 4-zijdige v-groef komt het motief van onze visgraat pvc vloeren optimaal tot zijn recht in iedere setting, daarnaast zijn ze zeer goed bestand tegen vocht, onderhoudsarm en zijn alle vloeren geschikt voor gebruik met vloerverwarming.

Waarom is een visgraat PVC vloer vaak duurder?

De visgraat pvc vloeren zijn niet perse duurder dan andere varianten, het verschil zit hem vooral in het laten leggen van de vloer. Dit is duurder dan een normale variant die in rechte stroken gelegd wordt. Het kost meer tijd om een visgraat vloer pvc te leggen omdat er een patroon gelegd moet worden, daarnaast blijft er doorgaans meer restmateriaal over. Het zaagverlies bij een visgraat pvc vloer is al gauw 10%, hier moet u rekening mee houden in de kosten.

Wat kost het leggen van een visgraat vloer?

Onze klanten stellen ons regelmatig de vraag, wat kost zo’n visgraat PVC vloer eigenlijk? Het antwoord lijkt makkelijk, maar een eenduidig antwoord is er niet echt. Als we kijken naar de gemiddelde prijs in Nederland, dan kost het leggen van een pvc visgraat motief ongeveer tussen de 140 en 200 euro per vierkante meter inclusief leggen en BTW.

Een visgraat pvc vloer kan namelijk behoorlijk wat verschillen in prijs, zo zijn er talloze verschillende soorten beschikbaar en moet je rekening houden met factoren zoals de herkomst, de productie van de visgraat pvc vloer (maatwerk of massaproductie), het aantal noesten, bewerkingen, oliewerkwijze en kwaliteit van leggen.

Welke afmetingen visgraat vloeren zijn er beschikbaar?

Op de Nederlandse markt zijn er verschillende soorten visgraat vloeren beschikbaar. Bij Vloerenbaas zijn we voornamelijk gespecialiseerd in de PVC variant, maar dat neemt niet weg dat we werkelijk alles weten over visgraat vloeren. Een aantal varianten met visgraat motief in Nederland zijn bijvoorbeeld:

 • Traditionele variant: Deze is vaak smal en kort
 • Moderne variant: Deze heeft vaak een gemiddelde breedte-lengte
 • Walvisgraat: Deze is vaak extra breed en extra lang

Welke uitstraling visgraat vloeren zijn er beschikbaar?

De uitstraling van pvc visgraat vloeren is natuurlijk erg belangrijk, om je een snel overzicht te geven van de mogelijkheden hebben we een aantal kenmerken opgesteld, uiteraard kun je kiezen tussen lichte en donkere pvc visgraat vloeren, maar de volgende criteria zijn ook zeker belangrijk:

 • Strak en rustig, een visgraat pvc met zo min mogelijk noesten
 • A-klasse, een visgraat pvc met klein puntnoestje toegestaan
 • B-C rustiek, een visgraat pvc met meerdere en wat grotere noesten
 • Verouderd en ruw, een een visgraat pvc met authentieke uitstraling

Welke visgraat pvc vloeren passsen bij mijn interieur?

Al even rondgekeken in ons assortiment en verliefd geworden op een van de talloze visgraat pvc vloeren? Logisch, door het tijdloze design, de luxe uitstraling en de hoge kwaliteit zijn de pvc vloeren met een visgraat motief enorm populair geworden de afgelopen jaren. Nog niet helemaal zeker van je keuze?

We raden je aan om eerst te kijken naar de verschillende soorten materiaal, bepaal daarna de kleur en maak een afweging wat het beste past bij je interieur. Wil je het interieur ruimer laten lijken? Ga dan voor een lichte kleur, dit zorgt er voor dat je een open, ruimtelijk gevoel creert, ben je meer op zoek naar een klassieke stijl? Ga dan voor een donkere variant. Heb je hulp nodig? Vraag dan een offerte aan, of kom langs in onze showroom om alle verschillende vloeren met een visgraat patroon te bekijken.

Wat is het verschil tussen pvc visgraat vloer en de hongaarse punt?

Het grote verschil tussen een visgraat patroon en de hongaarse punt is dat je bij de laatste model een look krijgt waarbij de planken schuin afgezaagd zijn. Daardoor krijg je de look van stroken met parallellogrammen die afgebakend zijn met rechte lijnen. Een pvc visgraat vloer heeft de look van korte planken die schuin en haaks op elkaar worden gelegd, daardoor krijg je een trapsgewijs patroon in je vloer. Over het algemeen heeft de hongaarse look een wat rustigere uitstraling ten opzichte van de meer klassieke pvc visgraat vloeren.

PVC vloer visgraat inclusief leggen? Dit zijn de prijzen

Natuurlijk ben je benieuwd naar de PVC visgraat kosten. De PVC visgraat prijs is afhankelijk van een aantal zaken. Natuurlijk speelt het soort vloer dat je kiest mee en kun je daarnaast ook kiezen voor diverse kleuren. Het is vervolgens belangrijk om te bepalen of je de vloer wilt laten leggen. Laat je jouw PVC vloer met visgraatmotief leggen door een professional? Ook dat brengt kosten met zich mee. Wil je meer lezen over de prijzen van een PVC vloer? Druk dan op de link.

Vloerenbaas helpt je niet alleen graag met het uitzoeken van een nieuwe vloer, maar we denken ook graag mee over het leggen van de PVC vloer. Dat doen we dan ook graag voor je! Jij bent bij ons de baas en wij regelen de vloer voor jou, inclusief leggen. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van het oppervlak waar de vloer gelegd moet worden en andere zaken.

Visgraat pvc met bies en andere opties

Heb jij interesse in dit type vloer en laat je graag een PVC visgraat leggen? Dan is het goed om te weten dat je bij Vloerenbaas heel veel verschillende opties hebt. Je vindt hier de beste vloeren van alleen maar merken die hoog aangeschreven staan. Zo kunnen wij jou alleen de beste vloeren aanbieden! Je kunt bij ons onder andere terecht voor topmerken als AmbiantVivaFloors en mFLOR.

Behalve het ruime aanbod in goede merken kun je hier ook terecht voor verschillende type vloeren, zoals verscheidene kleuren en modellen. Wil jij een click PVC visgraat vloer? Een klik PVC visgraat vloer kun je gemakkelijk en snel leggen. Een PVC visgraat kun je ook leggen met een bies rondom de vloer voor een bijzonder effect. Natuurlijk kunnen onze vloerenbazen het werk ook voor je uit handen nemen.

Laat je PVC vloer visgraat leggen door Vloerenbaas

Wij helpen je graag met het leggen van jouw nieuwe visgraat PVC vloer. Hoe we dat voor je doen? Het begint allemaal met het invullen van het offerteformulier op onze website. Aan de hand daarvan nemen wij graag contact met je op. Wil je ons liever meteen spreken? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Online vind je al onze contactgegevens en kun je direct een afspraak maken. Wil jij graag een nieuwe pvc vloer met visgraat motief? Ontdek hier ons ruime aanbod en laat jouw vloer door ons regelen!

Offerte aanvragen?