Hoogglans laminaat

Ben je op zoek naar een unieke vloer voor jouw woning? Dan is hoogglans laminaat wellicht hetgeen waar je naar op zoek bent. Laminaat met hoogglans afwerking is de nieuwe trend in de wereld van vloeren en wordt steeds populairs. Dit komt mede door de unieke uitstraling die het met zich meebrengt.

Hoogglans laminaat tegels zijn daarnaast een perfect alternatief voor een tegelvloer of gietvloer, aangezien de vloer naadloos kan worden aangelegd. Bovendien is dit type laminaat verkrijgbaar in verschillende kleuren, dessins en formaten waardoor je de vloer perfect kunt laten aansluiten op jouw interieur. Bekijk hieronder alvast de mogelijkheden qua hoogglans laminaat en ga op zoek naar de vloer van je dromen.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Wat is hoogglans laminaat?

Hoogglans laminaat is een laminaat soort met een speciale afwerking. Hierdoor krijgt het laminaat de uitstraling van een tegelvloer die haast niet te onderscheiden is van echte tegels. Het geeft een luxe en moderne uitstraling mee aan de ruimte wat kan zorgen voor een mooi contrast.

De afgeronde lange randen van de vloer zorgen ervoor dat elk los vloerdeel perfect in elkaar overloopt. Hierdoor is het laminaat bijna niet meer te onderscheiden van echte tegels. Door de nieuwste technieken op gebied van vloeren is het hoogglans effect ook nog eens erg realistisch.

Waarom kiezen voor laminaat met hoogglans afwerking?

Er zijn tal van redenen te benoemen waarom je zou kunnen kiezen voor een hoogglans laminaatvloer. De voornaamste reden is vaak dat het een goedkoop alternatief is voor een tegelvloer en er ook over gelegd kan worden. Dit komt doordat laminaat, ten opzichte van andere vloersoorten, erg goedkoop is.

Bij de hoogglans vloeren van laminaat is het echter wel zo dat ze over het algemeen wat duurder zijn dan regulier laminaat. De reden hiervoor is dat de vloeren van hogere kwaliteit zijn en er speciale technieken gebruikt moeten worden om het hoogglans effect op de vloerdelen te krijgen.

Wat dan wel weer een groot voordeel is van hoogglans laminaat, is dat de vloeren eenvoudig te onderhouden zijn. Door regelmatig te stofzuigen en te vegen zorg je ervoor dat de vloer lang mooi blijft. Zand, stof en vuil kunnen de hoogglans toplaag namelijk wel aantasten wanneer je erover heen loopt. Houd hier dus rekening mee.

Hoogglans laminaat nadelen

Je weet als het goed is nu wat meer over de voordelen van hoogglans laminaat. Echter vinden wij het ook belangrijk om je te behoeden voor de eventuele nadelen van de vloer. Ondanks dat de voordelen voor de meeste mensen zwaarder opwegen dan de nadelen is toch goed om hier wat meer over te weten.

Het grootste nadeel van laminaat met hoogglans afwerking is namelijk dat het oppervlak erg glad is, voornamelijk wanneer er ook nog water op de vloer ligt. Ook worden krassen sneller zichtbaar door het glanzende effect van de vloer. Dit kun je echter voorkomen door het laminaat goed schoon te maken.

Hoogglans laminaat kopen bij Vloerenbaas

Denk je dat hoogglans laminaat perfect past bij de stijl van jouw woning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In de webshop vind je namelijk een ruim aanbod van hoogglans vloeren van laminaat in diverse kleuren en patronen. Kies de vloer die bij jou past en bestel ‘m direct online! Wil je meer weten? Bekijk dan de volgende mogelijkheden:

Mocht je de vloer graag laten leggen door vakbekwame experts? Dan kun je de hulp inschakelen van onze deskundige Vloerenbazen. Vraag hiervoor een offerte aan of bestel de vloer inclusief legservice. Vervolgens zullen wij voor je aan de slag gaan om de vloer zo snel mogelijk bij je thuis te leggen.

Bij vragen of behoefte aan advies op maat kun je altijd contact met ons opnemen of een afspraak maken om langs te komen in onze showroom. Aan de hand van jouw wensen en eisen kunnen we samen de mogelijkheden bespreken zodat we tot de beste oplossing komen voor een nieuwe vloer.

Call Now Button