vivafloors moduleo logo

Prijs range – Per pak

Kleuren

Kleur Licht / Donker

Merken

Legmethodes

 • Hongaarse punt 0
 • Rechte stroken 0
 • Tegels 0
 • Visgraat 2

Bevestigingsmethodes

Randafwerking

Opties

Garantie

Kwaliteitsklasse

Geschikt voor

Filters:

 

Alles over de dryback PVC vloer

Bij het uitkiezen van een nieuwe vloer heb je heel wat opties. Je kunt kiezen voor een houten vloer, laminaat, PVC en nog veel meer. PVC is een type vloer dat steeds vaker gekozen wordt vanwege de vele voordelen en de prijs. Dryback PVC is daarnaast ook verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. 

Zo kun je kiezen voor een handig kliksysteem, maar is het ook mogelijk om te kiezen voor een dryback PVC vloer. Een dryback PVC vloer is een aantrekkelijke optie wanneer je zelf snel een mooie vloer wilt leggen in je woning.

+ Meer informatie

dryback pvc

Kleuren

Kleur Licht / Donker

Merken

Legmethodes

 • Hongaarse punt 0
 • Rechte stroken 0
 • Tegels 0
 • Visgraat 2

Bevestigingsmethodes

Randafwerking

Garantie

 

Wat is een dryback PVC vloer?

Een dryback PVC vloer is een vloer die je direct op een geëgaliseerde ondervloer kunt verlijmen. Dit betekent dat je ondergrond glad en droog moet zijn zodat de PVC stroken hier goed aan kunnen hechten. Wanneer je een betonnen ondervloer hebt moet deze goed geschuurd en glad gemaakt worden. Een houten vloer is minder geschikt als ondergrond. Een dryback PVC vloer over laminaat wordt dan ook afgeraden.

Dit zijn de belangrijkste voordelen

Twijfel je nog over de vloer die je moet kiezen en of PVC wel de juiste keuze is? Dat een PVC vloer zelfklevend kan zijn weet je, maar wist je ook dat PVC vloeren heel veel andere voordelen hebben? Wanneer je kiest voor een goede PVC vloer die je zelf kunt plakken ervaar je onder andere de volgende voordelen:

 1. Makkelijk onderhoud: een dryback PVC vloer is makkelijk schoon te maken en te houden;
 2. Combineren met vloerverwarming: dryback PVC is dun en dat betekent dat warmte van een vloerverwarming makkelijk door de vloer heen kan komen. Vloerverwarming is dus ideaal;
 3. Geluidsreductie van de PVC vloer: een pvc vloer plakken heeft als voordeel dat het geluid veel beter geabsorbeerd wordt dan bij hout of laminaat.
 4. Overal in huis toepasbaar: woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Een PVC dryback kun je overal plaatsen.

Dryback PVC vloer ervaring: duurzame keuze voor je woning

Een dryback PVC vloer bestaat uit dunne stroken waarvan de dikte varieert tussen de 0,3 en 0,5 millimeter. De bovenste laag, ook wel de toplaag genoemd, bestaat uit een dun laagje polyurethaan. Deze laag biedt de juiste bescherming, maar ook een mooie uitstraling. Wanneer de vloer eenmaal is gelegd kun je genieten van een mooie en vooral makkelijke vloer die enorm onderhoudsarm is. Een PVC vloer is daarnaast enorm sterk en hoeft bijna nooit te worden vervangen. Mocht er een kras in de vloer komen, dan is dit ook gemakkelijk op te lossen. Veel ervaringen met PVC vloeren hebben geleerd dat de vloer een zeer goede en duurzame optie is.

Benieuwd naar je mogelijkheden bij Vloerenbaas? Hier vind je een ruim aanbod van mooie dryback PVC vloeren. Ontdek de vele kleuren en dessins en kies de perfecte vloer! Laat je nieuwe vloer ook door ons leggen! Jij bepaalt de vloer en wij regelen de rest. We bezorgen de vloer bij je thuis, maar kunnen hem ook voor je leggen. Zo weet je zeker dat jouw vloer op de juiste manier wordt gelegd en kun je jarenlang genieten van een goede vloer voor een hele scherpe prijs. Vraag een offerte aan en neem contact met ons op!

Offerte aanvragen?