Trap laminaat

Met trap laminaat geef je jouw trap eenvoudig een nieuwe uitstraling. Ben je uitgekeken op je huidige trap of ben je net verhuisd en vind je de trapbekleding niet mooi? Dan kun je dat oplossen met speciaal laminaat voor de trap.

Aan de hand van jouw smaak en stijl kies je de soort, kleur en dessin van de laminaat trapbekleding uit. Je kunt ervoor kiezen om het laminaat dat al in de gang of de kamer ligt door te laten trekken naar de trap, of je kunt kiezen voor een andere kleur voor de trap. Er zijn namelijk veel opties mogelijk met traplaminaat.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Hoe moet je trap laminaat leggen?

Is de huidige bekleding van de trap oud of vies en ben je toe aan vernieuwing? Dan kun je dit eenvoudig aanpakken door middel van trap laminaat. Allereerst is het zaak om de bekleding die op de trap ligt eraf te halen.

Het is handig om rekening te houden met het feit of je een open of gesloten trap hebt. Dit geeft namelijk verschil in de hoeveelheid laminaat die je nodig hebt en de manier van leggen. Je kunt de treden opmeten en aan de hand van die informatie het trap laminaat kopen.

Zodra het laminaat binnen is gekomen ga je aan de slag met zagen van het laminaat. Dit is een nauwkeurige klus die enig geduld vereist. Je zal de planken namelijk voor elke trede op maat moeten zagen voordat je het laminaat kunt gaan leggen.

Elke trede kan apart bekleed worden met het traplaminaat. Hiervoor gebruik je speciale laminaatlijm om de planken op de juiste manier te bevestigen. Voor het strak leggen van het laminaat gebruik je een stootblok. Let alleen op dat het laminaat niet te strak gelegd wordt.

Wanneer het laminaat op de trap aangebracht is, zal je het geheel moeten laten drogen. Dit zal enkele uren in beslag nemen, maar wees niet te gehaast aangezien de laminaat trapbekleding nodig niet volledig belast kan worden op het begin.

Trap laminaat laten leggen

De mogelijkheden met het laminaat voor de trap zijn eindeloos. Zo kun je kiezen voor houtlook laminaat of betoonlook laminaat, wat de illusie wekt van echte betonnen tegels of houten planken.

Ondanks dat we geen speciaal trap laminaat verkopen, is het wel mogelijk om in onze webshop op zoek te gaan naar een mooi type laminaat. Doe alvast wat inspiratie op door alle mogelijkheden te bekijken. Vervolgens kun je op zoek gaan naar het laminaat dat het beste past bij de rest van de elementen op en bij de trap.

Naast laminaat voor de trap is laminaat ook een goede optie als vloerbedekking. Hiermee creëer je namelijk een vloer met houten uitstraling, maar dan met de voordelen van laminaat. Voor vragen en advies over laminaat kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice of langskomen in onze showroom.

Call Now Button