Laminaat slaapkamer

Overweeg jij om laminaat in de slaapkamer te leggen? Dit kan je slaapkamer een frisse look geven. Het is immers niet voor niets dat er steeds vaker laminaat in de slaapkamer te vinden is.

Toch is het handig om van te voren goed geïnformeerd te zijn over de mogelijkheden van laminaat die je in de slaapkamer kunt leggen. Op deze pagina ontdek je alles wat je moet weten over een slaapkamer met een laminaatvloer. Zo maak ook jij straks de juiste beslissing.

Waarom kiezen voor laminaat in de slaapkamer?

Waarom zou je kiezen voor een vloer van laminaat in de slaapkamer? Veel mensen kiezen hier tegenwoordig voor. De voornaamste reden is dat laminaat een uitstekend materiaal is voor de vloer.

Laminaat beschermt de ondergrond en er ontstaan nauwelijks krassen op, terwijl er veel variatie is in de soorten laminaat die je kunt kopen. Dit maakt het voor veel mensen aantrekkelijk om in de slaapkamer laminaat te leggen.

Heb je een vraag voor ons?
Ik heb een vraag formulier
Waarom kiezen voor Vloerenbaas?

  • Gratis inmeetadvies;
  • Jij bent de baas, wij regelen de vloer. Zo luidt onze slogan!
  • All-in prijs, geen last van onverwachte kosten dus;
  • Vakkundige vloerenleggers & gebruik van hoogwaardige materialen.

Waar moet je op letten?

Hoewel er veel redenen zijn om een laminaat vloer in de slaapkamer te hebben, zijn er ook meer dan genoeg factoren waar je rekening mee dient te houden. Zo wil je vanzelfsprekend genoeg laminaat halen. Anders wordt het namelijk lastig om de hele vloer van je slaapkamer te bedekken.

Tevens wil je dat het laminaat makkelijk aan te brengen is. Dit laat de verbouwing namelijk een stuk sneller verlopen. Verder wil je ook een redelijke prijs krijgen voor het laminaat. Je wilt immers niet te veel betalen voor jouw nieuwe vloer. Bij Vloerenbaas ben je in dat geval aan het juiste adres.

Voordelen van laminaat op de slaapkamer

Er zijn veel voordelen van laminaat op de slaapkamer. Het grootste voordeel is dat laminaat een materiaal voor de vloer is waar je op kunt bouwen. Het is namelijk redelijk sterk in combinatie met een goede ondervloer.

Daarnaast is laminaat, in vergelijking tot andere soorten vloerbedekking, erg goedkoop. Daarbij heb je veel keuze uit diverse kleuren, afmetingen en dessins. Hierdoor heb je als consument onwijs veel keuze en de volledige vrijheid om op zoek te gaan naar jouw droomvloer.

Ook het feit dat laminaat vrijwel onderhoudsvrij is kun je zeker als voordeel beschouwen. Zo nu en dan een keer vegen of stofzuigen is vaak al voldoende om de vloer schoon te houden. Echter is het wel zaak om regelmatig te dweilen, lees hier meer over in ons artikel over laminaat schoonmaken.

Een voordeel wat we ook zeker niet mogen vergeten is het feit dat je laminaat eenvoudig zelf kunt leggen. De meeste laminaatvloeren zijn voorzien van een handig kliksysteem waardoor je de vloerdelen gemakkelijk in elkaar kunt klikken. Uiteraard kun je deze klus ook uitbesteden aan onze Vloerenbazen.

laminaat in de slaapkamer

Nadelen van laminaat op de slaapkamer

Laminaat beschikt over weinig nadelen. Voor sommigen is het een nadeel dat laminaat geen natuurlijk materiaal is, zoals hout. Tevens is laminaat iets meer gehorig vergeleken met andere vloersoorten. Dit komt mede doordat een laminaatvloer wat harder is in vergelijking met andere typen vloeren.

Al deze nadelen wegen echter niet zwaar op tegen de voordelen, waardoor nog steeds het merendeel van de mensen zeer geniet van laminaat. Bovendien zijn de meeste nadelen te verhelpen met simpele aanpassingen, zoals een goede ondervloer.

Warme laminaat kleuren voor de slaapkamer

Je kunt jouw slaapkamer door middel van laminaat perfect inrichten. Dit komt doordat je veel keuze hebt uit verschillende kleuren en dessins. Daarbij zijn er enkele opties die altijd succesvol zullen zijn.

Zo kiezen veel mensen voor wit laminaat in de slaapkamer. Deze look is altijd prettig en is vooral in de zomer fijn doordat warmte niet zo lang in de slaapkamer blijft hangen. Ook kleuren als grijs, bruin of zwart kunnen prima opties zijn voor de slaapkamer, afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Bovendien kun je ook kiezen voor laminaat met een houtlook. Dit type laminaat geeft een meer natuurlijke look aan de slaapkamer, wat kan zorgen voor een rustiek en warme sfeer. Er is in ieder geval qua kleuren genoeg keuze wat betreft laminaat voor de slaapkamer.

Laminaat in de slaapkamer laten leggen door Vloerenbaas

Ben jij al enthousiast geraakt over laminaat voor de slaapkamer? Dan ben je bij Vloerenbaas aan het juiste adres. Dankzij onze expertise op het gebied van vloeren weet je zeker dat je een geschikte laminaatvloer voor de slaapkamer vindt die volledig voldoet aan jouw wensen en behoeften.

Daarbij heb je de mogelijkheid om het laminaat in de slaapkamer te laten leggen door onze Vloerenbazen. Wij bieden namelijk onze bazen legservice aan waarbij onze vloerenexperts de vloer volledig naar wens bij jou komen leggen. Vraag hiervoor online een offerte aan en ontdek wat jouw nieuwe vloer in de slaapkamer zal gaan kosten.

Waarom kiezen voor Vloerenbaas?

De meest populaire vloeren voor jou op een rijtje gezet

Aanbieding!
Ambiant Elite Laminaat Beige eiken
0/10 (0 reviews)
Bazensnel leverbaar!

Prijs per m2

From 22.95
Aanbieding!
Ambiant SuperB Laminaat Eiken bruin
0/10 (0 reviews)
Bazensnel leverbaar!

Prijs per m2

From 32.95
Aanbieding!
Ambiant Original Classic Laminaat Warm bruin eiken
0/10 (0 reviews)
Bazensnel leverbaar!

Prijs per m2

From 25.95
Aanbieding!
Ambiant Elite Laminaat Grijs eiken
0/10 (0 reviews)
Bazensnel leverbaar!

Prijs per m2

From 22.95
Aanbieding!
Ambiant Ingelstad XB Laminaat Goud eiken
0/10 (0 reviews)
Bazensnel leverbaar!

Prijs per m2

From 25.95
Aanbieding!
Ambiant Ingelstad Laminaat Eiken Donker grijs
0/10 (0 reviews)
Bazensnel leverbaar!

Prijs per m2

From 24.95

Call Now Button