Grijs laminaat

Ben je op zoek naar grijs laminaat voor de woning? Dan heb je de keuze uit oneindig veel verschillende soorten. Met een breed aanbod aan diverse grijstinten vind je het laminaat dat perfect aansluit bij jouw wensen en jouw stijl.

Met zowel lichtgrijs laminaat als donkergrijs laminaat creëer je een chique en neutrale uitstraling in de woning. Dit zorgt ervoor dat de vloer prima te combineren is met elk interieur en in elke ruimte gelegd kan worden.

Als je voor een grijze laminaat vloer kiest, kun je letterlijk alle kanten. Zo kun je een grijze vloer combineren met zowel lichte als donkere meubels om de stijl te creëren die jij voor ogen hebt. Bekijk hieronder alvast de mogelijkheden van grijs laminaat en ontdek welke vloer het beste bij je past.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Onderhoud van grijs laminaat

Een grijze laminaat vloer is eenvoudig in onderhoud. Zo is regelmatig stofzuigen en periodiek dweilen al meer dan voldoende om de vloer mooi te houden. Hierbij is het aan te raden om een milde laminaat reiniger te gebruiken. Dit voorkomt namelijk lelijke strepen op de vloer.

Wanneer er grijs laminaat in de woning ligt, wil je natuurlijk dat dit zo lang mogelijk mooi blijft. Dit doe je simpelweg door goed onderhoud uit te voeren. Door regelmatig te stofzuigen houd je de vloer krasvrij en door te dweilen houd je de vloer vrij van vlekken.

Bij laminaat is het altijd aan te raden om op te passen met water. Water zorgt er namelijk voor dat het laminaat bol kan komen te staan. Wanneer dit toch is gebeurd dient de plank die bol staat te worden vervangen voor een nieuwe plank. Kies in dat geval wel voor de juiste grijze laminaat planken.

Om de vloer extra te beschermen is het aan te raden om viltjes onder de meubels te plaatsen. Zo voorkom je krassen op de vloer wanneer je met stoelen schuift. Lees meer over laminaat schoonmaken door op de link te klikken.

Grijze laminaat vloer in de woonkamer

Grijs laminaat kan in principe door de hele woning gelegd worden doordat het een neutrale kleur is. Aan de hand van de kamer kun je spelen met de grijstinten van het laminaat, de meubels en andere elementen in de ruimte. Zo stem je het laminaat af op de ruimte of trek je het laminaat door in de gehele woning om er één geheel van te maken.

Bij het kiezen van laminaat in het grijs heb je de keuze uit diverse technieken van het leggen van de vloer. Zo kun je kiezen voor een v-groef laminaat vloer of een visgraat vloer van laminaat in een grijze tint. Deze technieken zorgen voor een compleet andere uitstraling van de ruimte. Zo kun je gaan voor een speelse uitstraling of juist een rustige look. Wat jouw stijl ook is, de mogelijkheden zijn eindeloos als het op grijs laminaat aankomt.

Grijze vloer van laminaat kopen

Heb je jouw droomvloer gevonden? Dan wil je dat deze zo snel mogelijk in de woning ligt. Je kunt de vloer daarom eenvoudig via de webshop bestellen en vervolgens thuis laten bezorgen.

De handige doe-het-zelver kan de vloer bij aankomst zelf in de woning leggen, maar je kunt dit ook door Vloerenbaas laten verzorgen. Door het offerteformulier in te vullen zie je direct overzichtelijk wat de kosten zijn voor de nieuwe vloer.

Na aankoop van de vloer kun je jarenlang genieten van een prachtige vloer doordat deze van uitstekende kwaliteit is. Hierdoor kan de vloer intensief worden gebruikt zonder dat deze gebruikssporen vertoont. Koop vandaag nog je nieuwe vloer zodat je hem snel kan zien shinen in je woning. Grijs laminaat koop je namelijk bij Vloerenbaas.

Call Now Button