Witte houten vloer

Wil je een neutrale basis voor jouw woning hebben? Dan kun je voor een witte houten vloer kijken. Deze vloer zal namelijk bij een groot aantal interieurstijlen passen. Er zijn daarnaast nog een groot aantal voordelen terug te vinden bij een witte vloer. Tevens kun je de vloer in meerdere varianten en prijsklassen aanschaffen.

Door goed te kijken naar wat er allemaal mogelijk is, heb je binnenkort al een nieuwe vloer van Vloerenbaas in jouw woning liggen. Maar waar kun je allemaal aan denken? Onderstaande informatie zorgt ervoor dat jij snel een keuze kunt maken voor een nieuwe witte houten vloer.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Wat is een witte houten vloer?

Een witte houten vloer is een vloer van eikenhout, waar een verflaag overheen zit om de witte uitstraling te krijgen. De vloeren zorgen ervoor dat jouw woning een ruimtelijk effect krijgt. Het zal de ruimte namelijk groter laten lijken, waardoor je zelfs bij de kleinste huizen een gevoel van ruimte ervaart.

Je hoeft daarbij niet altijd voor eikenhout te kiezen. Er zijn verschillende houtsoorten te verkrijgen en je kunt ook altijd een design vinden die bij jouw woning past. Iedere mogelijkheid zorgt ervoor dat jij een vloer hebt waar je jarenlang van kunt genieten.

Waarom een houten vloer aanschaffen?

Een witte houten vloer heeft een groot aantal voordelen. Als eerste is er de ruimtelijke uitstraling die je ermee krijgt. Als je de houten vloer wit maakt, zal de ruimte automatisch groter lijken. Zo kun je bijvoorbeeld ook een witte houten vloer in de slaapkamer leggen, waardoor je optisch meer ruimte krijgt.

Daarnaast kun je meer rust in de kamer aanbrengen, de vloer heeft namelijk een rustiek karakter. Dit kan ervoor zorgen dat je ook meer rust in jouw hoofd krijgt en meer kunt ontspannen. Een ander voordeel is dat je deze vloer kunt combineren met een groot aantal interieurstijlen.

De mogelijkheden voor een witte houten vloer

Je kunt een witte houten vloer in een verscheiden aantal houtsoorten aanschaffen. Een van de meest voorkomende varianten is een witte eikenhouten vloer. Eikenhout staat erom bekend dat het veel stevigheid biedt. Daarbij kun je bij de wit houten vloer ook meerdere designs terugvinden.

Zo kun je voor een rechte vloer kijken, maar ook wisselen tussen de breedtes van de planken en de lengte. De witte planken vloer kan op deze manier aangepast worden aan jouw wensen. De witte houten vloer voor de woonkamer kun je bijvoorbeeld weer anders maken dan die in de slaapkamer of een andere ruimte.

De witte houten vloer prijs

Een houten witte vloer brengt, net als alle andere vloeren, kosten met zich mee. Gelukkig betaal je bij Vloerenbaas altijd een scherpe prijs, waarbij je ook regelmatig kunt genieten van een aanbieding. Je kunt de wit geverfde houten vloer voor een bedrag per vierkante meters aanschaffen.

Je betaalt bij een wit geschilderde houten vloer optioneel ook voor het leggen van de houten vloer. De witte houten vloer prijs zal daarom kunnen verschillen per woning. Je weet vooraf waar je voor betaalt en welk bedrag hierbij komt kijken. De witte houten vloeren kunnen zo altijd binnen jouw budget passen.

Het onderhoud van de vloer

De witte houten planken vloer kent enig onderhoud. Net als bij andere houten onderdelen moet je eens in de zoveel tijd een nieuwe laklaag aanbrengen om de vloer te beschermen tegen slijtage. Een wit gelakte houten vloer kopen zal echter niet voortdurend onderhoud met zich meebrengen.

Je maakt hem net als een andere vloer schoon door er een dweil overheen te halen en je geniet van de witte uitstraling die jouw vloer geeft. Hierdoor ben je niet lang bezig met het schoonmaken en onderhouden van de houten vloer en hoef je alleen maar te genieten van wat de houten witte vloer jou te bieden heeft.

Witte houten vloer kopen bij Vloerenbaas

Wil je zelf een mooie witte houten vloer kopen? Dan ben je bij Vloerenbaas aan het juiste adres. Bovenaan deze pagina zie je ons gehele aanbod en vind je gegarandeerd een geschikte vloer voor jouw behoeften.

Maak eventueel gebruik van onze speciale legservice waarbij onze Vloerenbazen de vloer bij jouw thuis komen leggen. Hierdoor heb je nauwelijks meer omkijken naar de nieuwe vloer en kun je jarenlang geniet van het beste resultaat.

Bovendien kun je bij ons altijd rekenen op een goedkope houten vloer van hoge kwaliteit. Wij bieden altijd een eerlijke prijs en zullen ervoor zorgen de kosten van een houten vloer altijd zo laag mogelijk blijven voor onze klanten.

Call Now Button