TFD PVC vloeren

De TFD PVC vloeren zijn naar onze mening een goede, en vooral bewuste keuze wanneer je op zoek bent naar een geschikte PVC vloer voor jouw woning. Een vloer bepaalt direct de totale sfeer in huis waarmee jouw persoonlijkheid weerspiegelt wordt. Kijk  daarom altijd rustig rond voordat je een keuze maakt.

Bij ons heb je een ruime keuze uit een veelzijdige collectie PVC vloeren van TFD. Hierbij zijn er verschillende designs verkrijgbaar in verschillende kleuren. Of je nu op zoek bent naar een sterke PVC vloer met houtlook, betonlook of marmer motief, bij Vloerenbaas vind je het allemaal!

Keuzestress?? Vraag de baas maar raak!

Gebruik de vraagbaas om in 6 stappen jouw perfecte vloer te vinden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor een TFD PVC vloer?

Als je kiest voor één van de TFD PVC vloeren kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Alle vloeren zijn namelijk voorzien van de juiste kwaliteitscertificaten (DiBt Ü-Zeichen certificaat & CE-certificering TÜV Rheinland).

Hierdoor voldoen de vloeren aan de strengste normen op gebied van duurzaamheid en kwaliteit waardoor ze uitermate geschikt zijn voor de meest veeleisende omstandigheden, zoals in commerciële ruimtes, woningen of voor projectmatig gebruik.

Een andere reden waarom je zou kunnen kiezen voor een TFD PVC vloer is het feit dat er is gekozen voor een andere aanpak en er gebruik gemaakt wordt van ‘Embossing’ plankafwerking. Dit houdt in dat de prachtige structuren (marmer, beton, hout, steen etc.) niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar is. Dankzij deze techniek wordt er een warme en natuurlijke uitstraling toegevoegd aan de TFD vloer.

Daarnaast heb je een ruime keuze uit diverse soorten designs die op hun beurt ook weer verkrijgbaar zijn in verschillende natuurlijke kleuren en tinten. Daarbij zijn de vloeren zo ontwikkeld dat je ze bijna niet kunt onderscheiden van echte houten vloeren. Bovendien bieden de vloeren van TFD veel voordelige kenmerken qua functionaliteit. De toepassingsmogelijkheden maken de vloer geschikt voor diverse doeleinden.

Verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren

De PVC vloeren van TFD zijn, zoals je wellicht al hebt vernomen, verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en verrassende dessins. Hierdoor heb je onwijs veel keuzevrijheid en zit er gegarandeerd wel een dessin tussen die aansluit op jouw persoonlijke wensen. Zo heb je de keuze uit de volgende, brede collectie PVC vloeren:

PVC vloeren van TFD kopen bij Vloerenbaas

Heb je jouw oog laten vallen op één van de TFD PVC vloeren? Dan ben je bij Vloerenbaas aan het juiste adres. Zodra je een goede vloer hebt gevonden kun je namelijk gratis en vrijblijvend een offerte aan vragen. Vul hiervoor het offerteformulier in op onze website en kom erachter wat de kosten voor jouw nieuwe, sfeervolle vloer zullen worden.

Om ervoor te zorgen dat je het beste resultaat krijgt komen wij de vloer ook graag voor je leggen. Maak hiervoor gebruik van onze Bazen legservice waarmee je bent verzekerd van een vlekkeloze plaatsing van een nieuwe TFD PVC vloer. De TFD vloer komt dan gegarandeerd mooi te liggen in jouw woonkamer en is het zelfs mogelijk om de vloer te (laten) plaatsen in natte ruimtes. En dat allemaal met de laagste prijsgarantie!

Call Now Button