TFD Touch Leather

De TFD Touch Leather collectie is ideaal voor iemand die een uniek, luxueus tintje wil geven aan zijn/haar interieur. Deze innovatieve vierkante tegels hebben een leerachtige textuur en zijn ideaal om je interieur op te fleuren.

Met zoveel beschikbare opties is de TFD Touch Leather collectie ideaal voor mensen die op zoek zijn naar iets nieuws. Bekijk het aanbod en laat je inspireren!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor een TFD Touch Leather PVC vloer?

Redenen genoeg om te kiezen voor de TFD Touch Leather collectie. Het is een perfecte vloer voor iedereen die op zoek is naar iets gedurfds en zeker niet alledaags. De realistische leertextuur zorgt namelijk voor een unieke uitstraling.

De Touch Leather collectie is er in zeven designs. Je kunt spelen met de basistinten zwart, wit en rood, maar je kunt ook een warme sfeer in jouw ruimte creëren door het realistische krokodillenleren ontwerp van de Touch Leather 1603 op de vloer te leggen!

In vergelijking met leer zijn de PVC vloeren in het TFD Touch Leather assortiment ongelooflijk sterk en duurzaam. Dankzij de sterke toplaag zijn de vloeren zeer goed bestand tegen krassen, stof, vuil en vocht. Hierdoor is de vloer ook gemakkelijk te onderhouden en een ideale keuze voor drukke huishoudens.

Bestel je nieuwe TFD Touch Leather vloer direct online

Heb je een mooie vloer ontdekt in de TFD Touch Leather collectie? Ga dan naar de webshop en koop de vloer direct. Neem contact met ons op als je vragen hebt of behoefte hebt aan advies. Wij helpen je namelijk graag bij het vinden van de best passende vloer voor jouw situatie.

Ook is het voor ons mogelijk om de vloer te komen leggen. Wil je dat wij het voor je doen? Maak dan gebruik van onze legservice. Onze professionele Vloerenbazen komen bij je thuis en leggen de vloer, zodat je zeker bent van het beste resultaat. Vul het offerteformulier op onze website in om een ​​prijs indicatie aan te vragen.

Bekijk ook andere collecties van TFD

Naast deze Touch Leather collectie van TFD zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button