TFD Experience

Het doorleefde karakter van de TFD Experience PVC vloer weerspiegelt een verhaal. De tekening van deze planken wekt de indruk dat ze al een heel leven achter zich hebben. Door de uitstraling van eerdere bewerking wordt deze beleving versterkt.

De realistische, natuurlijke look geeft deze PVC vloeren van TFD een rustieke uitstraling. Hierdoor is de vloer ideaal voor een huis in industriële stijl met natuurlijke en stevige kenmerken.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom  kiezen voor een TFD Experience PVC vloer?

TFD Experience is een dryback PVC vloer die in zes verschillende kleuren verkrijgbaar is. De patronen zijn ontworpen om oud en versleten te lijken. Deze verweerde planken zijn perfect voor boerderijen, winkels en rustieke huizen met een landelijke uitstraling.

De stroken hebben een afmeting van 121,9 x 22,8 cm, zijn 2,50 mm dik en hebben een sterke toplaag van 0,55 mm. De toplaag van deze PVC vloer is extreem vlekbestendig, kras- en slijtvast.

Vlekken zijn eenvoudig te verwijderen dankzij de toplaag en het vlakke karakter. Deze vloer is dan ook uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen of huisdieren. De toplaag zorgt er verder voor dat de vloer een lange levensduur heeft en lang zijn natuurlijke kleuren behoudt.

TFD Experience PVC vloer online bestellen

Zodra je een mooie PVC vloer hebt gevonden is het tijd om na te denken over de volgende stap; het leggen van de vloer. Wij begrijpen dat het leggen van een PVC vloer niet voor iedereen is weggelegd en daarom bieden wij onze speciale legservice aan.

Onze ervaren Vloerenbazen komen de vloer graag bij je thuis leggen zodat je verzekerd bent van een perfect resultaat. Vraag online een offerte aan voor een directe prijsindicatie. Bij vragen kun je ook altijd contact opnemen met onze kundige klantenservice.

Bekijk ook andere collecties van TFD

Naast deze Experience collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button