TFD Style Register

Style Register PVC vloeren van TFD staan ​​bekend om hun ongelooflijk levensechte uitstraling. De reliëfstructuur van deze vloercollectie is dankzij de innovatieve Register Embossing-techniek nauwelijks te onderscheiden van natuurlijke materialen.

Deze techniek die TFD heeft toegepast drukt een textuur op het oppervlak die precies bij het ontwerp past. En met 12 verschillende dessins om uit te kiezen, vind je zeker een mooie nieuwe vloer die bij je past.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor een TFD Style Register PVC vloer?

De PVC vloeren van TFD Style Register hebben een constructief ontwerp dat bijna identiek is aan de plank. De slijtlaag van de PVC vloer is 0,7 mm dik. Deze slijtlaag beschermt de vloer tegen krassen, stof, vuil en vloeistoffen door te voorkomen dat deze te diep in het oppervlak dringen.

De planken van 22,8 cm breed en 121,9 cm lang kunnen in elke ruimte worden gelegd. Dankzij de afmetingen van de planken heb je snel een enorm oppervlak met PVC bedekt.

De lange levensduur van PVC, evenals de lage onderhoudsvereisten, zijn twee belangrijke voordelen. De plaatsing en het onderhoud van een PVC vloer zijn beide eenvoudig. Het regelmatig reinigen van de vloer met een dweil en lauw water is dan ook voldoende.

Bestel je TFD Style Register vloer online

Wat voor vloer vind jij het mooist? Heb je een prachtige TFD Style Register vloer gezien? Je kunt deze eenvoudig en snel online bestellen. Wij regelen alles en de vloer is er zo snel mogelijk. Heb je nog zorgen? Dan kunnen we je helpen met meer informatie of advies.

We realiseren ons dat het leggen van een vloer niet altijd even eenvoudig is. Daarom sturen wij, als je ervoor kiest om de vloer door ons te laten leggen, onze Vloerenbazen naar jouw huis en zij zullen het voor je doen. Vul het offerteformulier op de site in om direct een prijs indicatie te ontvangen.

Bekijk ook andere collecties van TFD

Naast deze Style Register collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button