TFD Pro Sharon

Wil je een vleugje natuurlijke stijl toevoegen aan je huis zonder de praktische nadelen? Zoek niet verder dan de Pro Sharon PVC vloeren collectie van TFD. De gebruiksvriendelijke vloeren uit deze collectie zijn gemakkelijk te onderhouden en hebben een zeer duurzame PU-toplaag, waardoor ze er geweldig uitzien en jarenlang bestand zijn tegen intensief voetverkeer.

Met een authentieke steenachtige textuur zijn de PVC tegels ideaal voor moderne huizen in industriële stijl. Dus waarom zou je jouw interieur niet een voorsprong geven met de stijlvolle Pro Sharon PVC vloeren collectie van TFD?

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de TFD Pro Sharon collectie?

De Sharon PVC tegels uit de TFD Style Pro Sharon collectie zijn grote, rechthoekige PVC tegels met een afmeting van 91,4 x 45,7 cm en een V-groef rondom. De toevoeging van dit detail maakt de PVC tegel nog realistischer, waardoor het bijna onmogelijk te onderscheiden is van een echte tegel/betonvloer.

De kleine voegen van de TFD Pro Sharon vloeren kunnen ook worden afgedekt met een kleine accentstrook om een realistische cementverbinding na te bootsen. Verder heeft de PVC vloer een slijtvaste toplaag van 0,55 mm, wat hem ideaal maakt voor zware huishoudelijke en commerciële omgevingen.

Verder zijn de Pro Sharon vloeren van TFD geluiddempend, duurzaam en makkelijk in onderhoud. De vloeren zijn vochtwerend waardoor vlekken niet in de vloer kunnen trekken. Is er wat drinken omgegaan? Geen probleem, met een nat doekje is de vloer zo weer schoon.

TFD Pro Sharon vloer online bestellen

Zit er een mooie PVC vloer tussen de TFD Pro Sharon collectie? Ga dan naar de webshop om de vloer direct te bestellen. Als je nog vragen hebt of er niet helemaal uitkomt neem dan gerust contact met ons op voor advies.

Daarnaast is het ook mogelijk om de vloer door ons te laten leggen. Mocht je dit willen? Maak dan gebruik van onze legservice. Onze ervaren Vloerenbazen komen de vloer dan bij je thuis leggen waardoor je kunt rekenen op het beste resultaat. Vraag hiervoor een offerte aan door het offerteformulier in te vullen op onze site.

Bekijk ook andere collecties van TFD

Naast deze Pro Sharon collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button