PVC vloeren tegels

Een PVC vloer is verkrijgbaar in verschillende soorten, waaronder met een houten dessin. Maar je kunt ook kiezen voor PVC vloertegels. Deze tegels zijn niet van echt natuursteen maar hebben een print van natuursteen.

Zo is het niet van echt te onderscheiden en kun je een prachtige vloer in je woning plaatsen. Bij Vloerenbaas vind je een ruim aanbod van PVC vloeren tegel look en kun je deze direct online bestellen. Zo ben jij binnenkort de eigenaar van een prachtige PVC vloer met tegelmotief.

Keuzestress?? Vraag de baas maar raak!

Gebruik de vraagbaas om in 6 stappen jouw perfecte vloer te vinden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

De magie van PVC vloeren van tegels

Hoe worden PVC vloertegels precies gemaakt en wat maakt het dat ze zo echt lijken? Een PVC vloer wordt gemaakt van kunststof en bestaat uit meerdere lagen. De toplaag bestaat uit een dessin van natuursteen. Zo lijkt het net of je een vloer van natuursteen in je woning hebt liggen. PVC vloer tegels zijn echter een stuk beter betaalbaar dan echt natuursteen. Het is niet van echt te onderscheiden! Online kun je een PVC vloer tegel uitkiezen die volledig aan je wensen voldoet. Op deze manier creëer jij een perfecte vloer in je woning.

De voordelen van PVC vloeren tegels

PVC vloeren met tegelmotief hebben natuurlijk als grootste voordeel dat je op deze manier een prachtige natuursteen look in je woning kunt creëren. Dit scheelt je veel geld en daarnaast profiteer je van nog meer voordelen. Een PVC vloer is niet voor niets een van de meest populaire vloertypen van dit moment. Je kunt onder andere genieten van de volgende voordelen:

  • Geluiddempend: PVC vloertegels met betonlook zijn stil en zorgen ervoor dat je het nauwelijks hoort als er iemand op de vloer loopt;
  • Vochtwerend: PVC vloeren met tegelmotief kunnen ook in de badkamer of keuken worden geplaatst omdat ze goed tegen vocht en andere vloeistoffen kunnen;
  • Veelzijdig: welke kleur of dessin je ook wilt, er zijn heel wat mogelijkheden;
  • Vloerverwarming: een PVC vloer met tegel look kun je ook combineren met vloerverwarming voor extra comfort. Je kunt dit type vloer ook combineren met isolatie;
  • Eenvoudige plaatsing: PVC vloertegels zijn zo gelegd en kunnen daarnaast ook makkelijk vervangen worden dankzij het kliksysteem;
  • Prijs-kwaliteitsverhouding: voor een aantrekkelijke prijs kun jij bij Vloerenbaas een mooie PVC vloer van tegels bestellen.

PVC vloertegels garage: is het mogelijk?

Het is zeker mogelijk om PVC vloertegels in de garage te plaatsen. De garage is een plek waar je verzekerd wilt zijn van een sterke en slijtvaste vloer. De PVC vloertegels voldoen aan deze vraag. Maar ook in andere ruimtes is het mogelijk om PVC vloer tegels te plaatsen. Onder andere de keuken, badkamer en het toilet zijn geschikte ruimtes voor dit type vloer. Dit komt vanwege de vochtwerende eigenschappen van de vloer. Dit maakt een PVC vloer met tegelmotief zeer hygiënisch voor deze ruimtes.

Ontdek de vele beschikbare merken voor het vinden van PVC vloertegels betonlook. Onder andere van de merken ModuleoAmbiant en Vivafloors vind je bij Vloerenbaas een ruim aanbod van mooie PVC tegelvloeren. Zo weet je zeker dat je de beste vloer vindt en kun je ook direct zien hoeveel het kost. Een PVC vloer is een stuk goedkoper dan het aanschaffen van een echte natuursteen vloer. Je kunt dus flink wat geld besparen wanneer je jouw vloer bestelt bij Vloerenbaas.

Voor iedere ruimte de perfecte vloer

Bij Vloerenbaas kun je terecht voor een ruim aanbod van PVC vloeren met tegelmotief. Op deze manier is het goed mogelijk om de perfecte vloer te vinden voor je woonkamer, keuken, badkamer of garage. Het enige wat je hoeft te doen is de vloer uitkiezen; de rest doen wij voor je.

Daarom ben jij de baas bij Vloerenbaas. Hier bestel je online de vloer naar keuze en voor de rest regelen wij dat de vloer bij jou komt. We kunnen de vloer zelfs voor je plaatsen. Je krijgt van ons een directe prijsindicatie wanneer je online het offerteformulier invult; en dit is zo gedaan!

Call Now Button