TFD Style Pro

Op zoek naar een tijdloze vloer die nooit uit de mode zal raken? Dan zit je met de TFD Style Pro PVC vloeren collectie beslist goed. De vloeren hebben een prachtige houtnerfstructuur en V-groeven aan alle vier de zijden, waardoor ze nauwelijks te onderscheiden zijn van echte natuurlijke materialen.

En met dertien ontwerpen om uit te kiezen (plus vier Pro+ ontwerpen), is er een perfecte stijl voor elk interieur. Dankzij het volledige kleurenpalet vindt je zeker een vloer die perfect bij jouw bestaande inrichting past.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de TFD Style Pro collectie?

TFD Style Pro is een luxueuze collectie PVC vloeren met een slijtlaag van 0,55 mm die jouw huidige inrichting zal aanvullen en de huidige trends op het gebied van ontwerpideeën zal bieden. De 22,8 cm brede en 121,9 cm lange stroken kunnen in elke ruimte gebruikt worden. Het is ontworpen voor zowel residentieel als zakelijk gebruik.

Ook de PVC vloeren in de TFD Style collectie zijn zeer sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Dit maakt het een geweldige investering voor jouw huis of kantoor. Daarnaast is het geweldig voor huishoudens met kinderen en huisdieren.

Een ander voordeel van deze PVC vloer is dat er geen voegen zijn. Dit bespaart veel tijd bij het installeren. Daarnaast dek je door de grote PVC stroken zeer snel grote oppervlakken af.

Bestel je TFD Style Pro vloer bij Vloerenbaas

Als je je zoekopdracht hebt beperkt tot een van de verschillende opties, is het tijd om na te denken over de volgende stap: de vloer leggen. We begrijpen dat het leggen van een PVC vloer niet iets is dat iedereen kan doen, daarom bieden we onze speciale installatieservice aan.

Onze deskundige Vloerenbazen leggen de vloer graag bij je thuis en zorgen voor een uitstekend resultaat. Vraag online een gratis offerte aan voor een directe prijs indicatie. Neem bij vragen contact op met onze behulpzame klantenservice.

Bekijk ook andere collecties van TFD

Naast deze Style Pro collectie van TFD zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button