vivafloors moduleo logo

Prijs range – Per pak

Kleuren

Kleur Licht / Donker

Merken

Legmethodes

Bevestigingsmethodes

Randafwerking

Opties

Garantie

Kwaliteitsklasse

Afmeting

Filters:

Geschikt voor

Filters:

 

Ontdek de mogelijkheden met PVC vloer stroken

Een PVC vloer in je woning plaatsen? PVC vloer stroken zijn niet alleen erg populair maar bieden daarnaast ook tal van mogelijkheden. Zo kies jij voor PVC vloer stroken die aan al je woonwensen voldoen. Vloerenbaas helpt je graag bij het vinden van de perfecte vloer stroken. 

Je kunt via de webshop eenvoudig en snel stroken per pak bestellen. Wil je ze ook door onze vloerbazen laten leggen? Vul dan snel het offerteformulier in op de website voor een directe prijsindicatie.

+ Meer informatie

PVC vloer stroken

Kleur Licht / Donker

Legmethodes

Bevestigingsmethodes

Garantie

 

Alle voordelen op een rij

PVC vloer stroken zijn al een aantal jaren op de markt en zijn nog steeds onverminderd populair. Het voordeel van PVC stroken is dat ze erg veel weg hebben van hout: zo krijg je de natuurlijk uitstraling van hout maar betaal je een stuk minder. Daarnaast kun je de stroken eenvoudig zelf plaatsen en profiteer je daarna van alle voordelen die een kwalitatieve PVC vloer te bieden heeft, waaronder:

  • PVC vloer stroken zijn gemakkelijk schoon te houden;
  • De stroken lopen comfortabel en zijn daarnaast te plaatsen met vloerverwarming;
  • PVC stroken zijn slijtvast en vochtwerend;
  • Woon je in een flat, appartement of bovenwoning? PVC stroken zijn geluiddempend en daardoor ideaal voor deze woningen;
  • De stroken zijn goed te leggen door de enigszins ervaren doe-het-zelver.

PVC vloerstroken plaatsen met een vloerverwarming

Je kunt PVC vloer stroken dus ook goed plaatsen wanneer je te maken hebt met een vloerverwarming. In tegenstelling tot echt hout kunnen PVC stroken goed tegen de warmte en laten zij deze goed door. Zo profiteer je altijd van warme voeten in de koudere periodes. Het is wel belangrijk om een vlakke ondervloer te creëren: zo zorg je ervoor dat je langer van je vloer kunt genieten. Je verbetert het wooncomfort met PVC vloer stroken! Dit proces heet egaliseren.

Heb je een vloerverwarming waar de stroken op gelegd gaan worden? Zorg er dan voor dat de vloerverwarming vanaf 24 uur van tevoren uit staat en tot 24 uur na het leggen. Daarna kun je de temperatuur geleidelijk laten stijgen zodat de vloer er aan kan wennen.

Ontdek het aanbod bij Vloerenbaas

PVC stroken hebben een dikte van 2 tot 3 millimeter. Ook de toplaag is verkrijgbaar in verschillende diktes. Hoe dikker de toplaag, hoe sterker de vloer. Een dikkere toplaag is dus aan te raden in ruimtes waar de vloer veel belopen zal worden, zoals de woonkamer. Ontdek het ruime aanbod van PVC vloerstroken bij Vloerenbaas. Dankzij de PVC stroken met kliksysteem kun je de vloer gemakkelijk leggen. Wil je het toch door ons laten doen? Onze vloerbazen komen graag bij je langs om je te helpen. Vul online het offerteformulier in en ontvang een duidelijke prijsindicatie.

Offerte aanvragen?