TFD Ossis

TFD Ossis PVC vloeren laten je geheel vrij in de keuze voor een nieuwe PVC vloer. Met zes kleuren om uit te kiezen en een verscheidenheid aan installatieopties, geven deze vloeren je de kracht om een ​​geheel eigen look te creëren.

Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke houtlook of juist iets moderner, de TFD Ossis collectie heeft de perfecte vloer voor jou. Benieuwd? Bekijk snel het aanbod hieronder!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor een TFD Ossis PVC vloer?

Met de TFD Ossis vloerencollectie haal je een prachtige, realistische houtlook vloer in huis. De PVC vloer is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het een uitstekende keuze is voor drukke gezinnen. TFD Ossis vloeren zijn ook waterdicht, dus je kunt er zeker van zijn dat jouw vloer er mooi uit blijft zien.

Als je op zoek bent naar een betaalbare, hoogwaardige vloeroptie, is TFD PVC een uitstekende keuze. De PVC stroken zijn bestand tegen vlekken van vloeistoffen zoals koffie of druivensap, dus je hoeft je geen zorgen te maken over een beetje rommel voor het opruimen. Bovendien zijn de vloeren extreem duurzaam en hebben ze een onwijs lange levensduur.

Bestel je TFD Ossis PVC vloer bij Vloerenbaas

Ben je een fantastische PVC vloer tegengekomen in onze webshop? Bestel hem dan gelijk en laat je verrassen door onze service. Onze deskundige medewerkers helpen je namelijk graag met al jouw vragen, ook bij het vinden van de juiste PVC vloer voor jouw behoeften. Natuurlijk is langskomen bij ons in de showroom ook mogelijk.

Bovendien zijn wij door onze jarenlange ervaring in staat om de vloer bij je thuis te leggen, zodat je er geen omkijken naar hebt. Hierdoor kun je een uitstekend resultaat verwachten. Vul het offerteformulier op de site in voor een snelle prijs indicatie.

Bekijk ook andere collecties van TFD

Naast deze Ossis collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button