TFD Style Stone

Met een van de vloeren uit de  TFD Style Stone collectie creëer je een geweldige sfeer in huis mede door het realistische betonlook dessin. De PVC vloeren geven je interieur een trendy, industrieel tintje dankzij hun rustieke en robuuste design.

Rechthoekige en vierkante tegels maken deel uit van deze aantrekkelijke collectie. TFD blijft toonaangevend in vloermode, met innovatieve ontwerpen. Benieuwd? Check snel het aanbod hieronder!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor TFD Style Stone PVC vloeren?

De TFD Style Stone tegels hebben een speciale coating om ze hun realistische uiterlijk te geven. In tegenstelling tot andere vloerproducten op de markt, zijn deze vloeren niet alleen voorzien van een patroon, maar ook met een daadwerkelijke textuur.

Elk van de antislip PVC tegels is zorgvuldig vervaardigd om een ​​stijlvolle, industriële beton vloer na te bootsen. De grijze en beige tinten versmelten met elkaar om een ​​stijlvolle look te creëren die zowel functioneel als mooi is.

Met verschillende dessins en kleuren om uit te kiezen, kun je de vloeren met elkaar mixen om een ​​stijlvolle en opvallende look in je hele huis te creëren. Voor een rustgevende look kun je de vloer in een raster leggen. Hierdoor komt de natuurlijke uitstraling van de vloer goed door.

TFD Style Stone PVC vloer online bestellen

Als je eenmaal een mooie PVC vloer hebt gevonden, is het tijd om na te denken over de volgende stap; het leggen van de vloer. We begrijpen dat het leggen van een PVC vloer niet voor iedereen weggelegd is, daarom bieden we een speciale legservice aan.

Wij bieden alles wat je nodig hebt om jouw vloer te leggen. Onze professionele Vloerenbazen leggen de vloer met plezier bij je thuis en zorgen voor een uitstekende afwerking. Vraag nu online een offerte aan voor een snelle prijsopgave. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bekijk ook andere collecties van TFD

Naast deze Style Stone collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button