TFD Hungarian Point

Benieuwd naar de TFD Hungarian Point PVC vloeren collectie? Deze reeks prachtige Hongaarse punt vloeren is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, zodat je de perfecte vloer kunt vinden die bij jouw huis past.

Of je nu op zoek bent naar een warme en uitnodigende sfeer of naar iets moderner, de PVC vloeren van TFD uit deze collectie zullen zeker indruk maken. Kies uit Dark Oak of een van de lichte kleuren voor een vleugje elegantie in je huis.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de TFD Hungarian Point collectie?

Het zigzagdesign van de Hongaarse point PVC collectie voegt visuele dynamiek toe aan de esthetiek van de kamer. Het was oorspronkelijk een conventioneel legpatroon dat nu weer actueel is. De collectie staat prachtig in een strakke en moderne omgeving.

De Hongaarse punt legtechniek is, in tegenstelling tot de visgraat legtechniek, visueel rustiger in de ruimte. Het is een vloer met impact en een uitgesproken stijlelement dat elke ruimte interessant maakt.

Ook hebben de TFD Hungarian Point vloeren een natuurlijke uitstraling, vergelijkbaar met echt hardhout. Het is zelfs zo levensecht dat het moeilijk te onderscheiden is van echt hout.

Bestel je nieuwe TFD Hungarian Point PVC vloer

Heb je een mooie TFD Hungarian Point vloer ontdekt? Je kunt deze eventueel snel en gemakkelijk online bestellen. Wij regelen alles en de vloer wordt zo snel mogelijk geleverd. Wil je toch nog wat extra hulp of langskomen in de showroom? Neem dan contact met ons op voor verdere hulp en advies of maak een afspraak.

We zijn ons ervan bewust dat het niet eenvoudig is om een vloer correct te leggen. Daarom kun je gebruik maken van onze legservice, waarbij onze Vloerenbazen bij je thuis komen om de vloer te leggen. Vul het offerteformulier op de site in voor een directe prijsofferte.

Bekijk ook andere collecties van TFD

Naast deze Hungarian Point collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button