TFD 1.5 Register

Op zoek naar een aantrekkelijke en betaalbare vloeroplossing? Bekijk dan eens de TFD 1.5 Register PVC vloeren collectie! Deze vloeren van TFD hebben een realistische houtnerfstructuur dankzij de innovatieve Register Embossing technologie.

Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en veelzijdig genoeg voor elke kamer in jouw huis. Dus waarom wachten? Ga vandaag nog aan de slag met jouw droomrenovatie met onze hoogwaardige PVC vloeren!

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor de TFD 1.5 Register collectie?

De TFD 1.5 Register is een PVC vloer met een mooie houtnerf die verkrijgbaar is in twee tinten. Door toepassing van speciale techniek krijgt de vloer een realistische houtstructuur. Op de PVC strook is de vorm van het hout gedrukt, waardoor de nerf zeer natuurgetrouw oogt.

De stroken zijn 149,9 cm x 22,8 cm en 3 mm dik, met een toplaag van 0,7 mm. Deze topcoating beschermt de PVC vloer tegen krassen en slijtage en zorgt voor een lange levensduur. Daarnaast maakt de sterke toplaag de vloer ook nog eens zeer goed bestand tegen vuil, stof en vocht. Dit maakt het reinigen van de vloer eenvoudig.

TFD 1.5 Register collectie bij Vloerenbaas

Ben je een fantastische PVC vloer tegengekomen die je aanspreekt? Ga dan direct naar de webshop en bestel hem, want onze service zal je verbazen. Onze deskundige medewerkers helpen je ook graag verder met al jouw vragen. Wij helpen je namelijk graag bij het vinden van een mooie PVC vloer die aan jouw eisen voldoet.

Ook voor het leggen van jouw vloer kunnen wij je van dienst zijn. Wij komen graag bij je thuis om de vloer te installeren, zodat je er geen omkijken naar hebt. Hierdoor krijg je een uitstekend resultaat. Vul het offerteformulier op de website in voor een directe prijs indicatie.

Bekijk ook andere collecties van TFD

Naast deze 1.5 Register collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button