TFD Easy

Op zoek naar een lichte en tegelijkertijd prachtige PVC vloer? Zoek niet verder dan de TFD Easy collectie. Deze lijn vloeren wordt gekenmerkt door zijn verfijnde textuur en veelzijdige stijl, waardoor het perfect is voor een breed scala aan interieurs.

De Easy vloer verbind je moeiteloos verschillende elementen van je interieur en geeft je ruimte een zachte, uitnodigende uitstraling. Bovendien zijn deze PVC vloeren van TFD gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze een praktische keuze zijn voor drukke huishoudens.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Waarom kiezen voor een TFD Easy PVC vloer?

TFD Easy is een mooie PVC vloer die zowel betaalbaar als mooi is. De houtlook PVC vloer heeft een delicate structuur van fijne houtmaterialen met drie verschillende soorten houttinten en patronen die in elke kamer kunnen worden gebruikt. Denk aan de huidige, rustieke Scandinavische interieurs.

De stroken zijn 2,5 mm dik en hebben een stevige toplaag van 0,55 mm wat zorgt voor een lange levensduur doordat het beschermt tegen krassen en slijtage. De toplaag zorgt er ook voor dat vuil en vlekken gemakkelijk verwijderd kunnen worden, waardoor het ideaal is voor gezinnen met kinderen en huisdieren.

Een ander voordeel van de TFD Easy vloeren is dat ze na gebruik 100% recyclebaar zijn en de vloer bevat geen weekmakers, waardoor het een veilige optie is voor thuisgebruik. Bovendien kun je vloerverwarming gebruiken zonder risico op schade aan de beschermende toplaag vanwege de lage warmteoverdrachtsweerstand.

TFD Easy PVC vloer direct online bestellen

Zit er een mooie PVC vloer in het TFD Easy assortiment die aan jouw verwachtingen voldoet? Ga dan naar de webshop en bestel hem gelijk. Neem contact met ons op als je vragen hebt of als je de weg niet kunt vinden.

Het is ook mogelijk voor ons om de vloer te leggen. Wil je dat we dat doen? Maak dan gebruik van onze legservice. Onze bekwame Vloerenbazen komen de vloer bij je leggen, zodat je zeker kunt zijn van het beste resultaat. Vul het offerteformulier op onze website in om een ​​directe prijs indicatie te ontvangen.

Bekijk ook andere collecties van TFD

Naast deze TFD Easy collectie zijn er nog andere collecties waar uit gekozen kan worden. We hebben ze hieronder voor je opgesomd, ook is het mogelijk om de filter te gebruiken om deze collecties te bekijken:

Call Now Button