Belakos PVC vloeren

De Belakos PVC vloeren maken jouw ruimte gegarandeerd comfortabel. Een huis wordt pas echt eigen wanneer je er een vloer in hebt liggen die past bij jouw smaak en levensstijl.

Kies daarom voor onze hoogwaardige Belakos PVC vloeren. De Belakos vloeren van PVC zijn te herkennen aan hun realistische houtlook. Dit merk weet precies hoe ze de luxe van een houten vloer kunnen verwerken in een PVC vloer.

Niet alleen in textuur, maar ook in kleur, is er bij ons genoeg variatie te vinden. Kies voor een warme houten look wanneer je jouw ruimte een klassieke touch wilt geven of kies voor een koele houten look wanneer jij jouw ruimte licht wilt laten aanvoelen.

Keuzestress?? Vraag de baas maar raak!

Gebruik de vraagbaas om in 6 stappen jouw perfecte vloer te vinden.

Altijd het baaste assortiment

Meer dan 10.000 verschillende producten

De baas in prijs en kwaliteit

Betaal geen cent teveel voor topmerken

De baas in blijheid en klanttevredenheid

Wij doen alles voor verbazing

Ons aanbod in bazige vloeren

Voor iedereen een geschikte Belakos PVC vloer

Op zoek naar een PVC vloer van de hoogste kwaliteit? Dan zit je met de Belakos PVC vloeren uit ons ruime assortiment zeker goed.

Het merk Belakos bestaat al sinds 1960 en het heeft in de jaren keer op keer weer bewezen dat ze kwalitatieve PVC vloeren naar de huizen halen. Daarom leggen wij, van VloerenBaas, met liefde deze hoogwaardige PVC vloer in jouw woning.

Ben jij op zoek naar een natuurlijke houtlook PVC vloer zonder dat jij de hoofdprijs moet betalen? Onze Belakos PVC vloeren hebben allemaal een natuurlijke houten look en zijn stuk voor stuk scherp geprijsd. We durven zelfs te zeggen dat je bij ons nooit een cent meer betaald voor dit topmerk. Bekijk ook eens ons andere topmerken van PVC vloeren.

De redenen om te kiezen voor de PVC vloer van Belakos zijn eindeloos. Je geniet bijvoorbeeld van een waterbestendige vloer die beschermd is tegen slijtage, vuil op afstand houdt en ook nog eens duurzaam is. En wanneer je de vloer bij VloerenBaas aanschaft, geniet je van een geweldige en snelle installatie.

Waarom kiezen voor een Belakos PVC vloer?

Het mooie van de Belakos PVC vloeren bij VloerenBaas? Je kunt ze bij ons in alle vormen en patronen vinden. De populaire Belakos visgraat pvc vloer, het chevron patroon of de klassiek look, wij leggen de vloer exact zoals jij het voor ogen hebt.

Een ander voordeel van de hoogwaardige Belakos PVC kwaliteit is dat ze geluiddempend werken. Zo geniet jij van een huis waar het geluid van het gelach en het gepraat de overhand neemt in plaats van het geluid van de voetstappen. Wil jij bij de PVC vloer graag vloerverwarming installeren? Ook dit is voor ons geen probleem.

Belakos PVC vloer van VloerenBaas

Geniet met de Belakos PVC vloeren van duurzame kwaliteit die jarenlang meegaat. Alle vloeren die je bij ons bestelt, worden geïnstalleerd door onze ‘LegBazen’.

Dit team van experts weet exact hoe ze professioneel en snel te werk moeten gaan, wat betekent dat jij binnen no-time geniet van jouw nieuwe vloer.

Mocht jij twijfelen tussen verschillende vloeren of heb jij simpelweg een paar vragen over de vloer? Aarzel dan niet en neem contact op met onze ‘AdviesBazen’. Op alle vragen weten zij wel een duidelijk antwoord te geven.

Wij weten als geen ander dat je soms een vloer simpelweg in het echt moet zien voordat je overtuigd bent. Maak daarom vandaag nog een afspraak om ons Experience Center te bezoeken.

Jelle Engels
Laatste berichten van Jelle Engels (alles zien)
    Call Now Button